Hopp til innhold
Denon HEOS Amp HS2 Musikksystem

DenonHEOS Amp HS2Musikksystem

HEOS gir deg musikk i hele huset. Her er et helt anlegg samlet i én boks med alt du trenger for musikkstreaming – bare legg til et par gode høyttalere.
stk5 998,-
Forventet på lager fredag 17. februar 2023
 Oppleves i

Les mer:

Beskrivelse

HEOS Amp – komplett, trådløst, multiroms musikkanlegg med flott lyd og overlegen brukervennlighet

HEOS Amp er HEOS-systemets trådløse stereoforsterker som alene kan drive et par gode hi-fi-høyttalere, for eksempel fra DALI eller B&W. Du kan velge akkurat den høyttalermodellen som passer lommeboka og innredningen din, og du får detaljer, dynamikk og stereobilde på et nivå som ingen alt-i-ett-høyttaler noensinne kommer i nærheten av. Da er du på god vei til en ordentlig hi-fi-opplevelse uten å måtte ha et helt anlegg stående.

I tillegg til god lyd får du den suverene HEOS-brukervennligheten med på kjøpet, og du kan fritt kombinere HEOS Amp med andre trådløse HEOS-produkter rundt i hjemmet ditt. All musikken er innebygget, enten du foretrekker å streame, spille av rippede CD-er eller høre en av de over 5000 radiokanalene på nettet. Du får også både digital og analog inngang til en ekstern lydkilde, slik at du kan sende lyden trådløst videre ut på HEOS-systemet ditt.

I HS2-utgaven har HEOS Amp fått innebygget Bluetooth-funksjonalitet og støtte for Hi-Res Audio (24-bit). Dermed får du både enda mer brukervennlighet og mulighet for enda høyere lydkvalitet.

Siden betjeningen og musikkstreamingen foregår over wi-fi, kan du uten problemer plassere HEOS Amp ute av syne, for eksempel i et skap. Du må bare sørge for at det er litt luft rundt den med tanke på kjøling.

Som på andre HEOS-produkter styrer du all musikken fra HEOS-appen på nettbrettet eller smarttelefonen din (Apple iOS/Android). Appen stiller alle konkurrentene til veggs når det gjelder brukervennlighet. Den er utrolig enkel og grei å bruke, og du har full kontroll over all musikken din med albumcovere og alle muligheter.

Med en streamingtjeneste som Spotify, TIDAL, Napster eller Deezer har du direkte tilgang til mer enn 20 millioner musikkspor, eller du kan streame din egen musikksamling fra datamaskinen, en nettverksharddisk eller lokalt fra smarttelefonen. Du får selvsagt også nettradio med tusenvis av stasjoner fra hele verden.

HEOS Amp fås i sølv finish.

Obs! Merk at alle streamingprodukter av denne typen er avhengig av en kraftig og stabil ruter. Om man skal ha flere enn én streamingenhet anbefales det å kable så mange av enhetene som mulig til ruteren, for best mulig stabilitet. Rutere man får utlevert gratis av internettleverandører er ofte av dårlig kvalitet og vi anbefaler på det sterkeste å investere i en god ruter som man kjøper selv, tilpasset sitt behov. Streamingsystemer av denne typen burde ikke kombineres nettverkekstendere.  Du kan lese mer om viktigheten av nettverk her. 

Denon HEOS Amp HS2 Musikksystem

Høydepunkter

 • Komplett, trådløst musikkanlegg i god kvalitet
 • Kan alene drive et par skikkelige hi-fi-høyttalere etter ditt valg
 • Støtter Spotify Connect, TIDAL, Napster, Deezer, nettradio og streaming av din egen musikksamling fra smarttelefon, nettbrett, PC eller nettverksharddisk
 • Overlegent brukervennlig HEOS-app (Apple iOS/Android) og full trådløs integrasjon med andre HEOS-komponenter
 • Google Assistant (krever smarthøyttaler)
Hallvard Storslett Nilsen
Kristiansand
99 butikkerFinn nærmeste butikk
Hallvard Storslett Nilsen

Vår
Ekspertvurdering

 • Innebygget, digital, Klasse D stereoforsterker
 • Kan alene drive et par skikkelige hi-fi-høyttalere etter ditt valg
 • Støtter Spotify Connect, TIDAL, Deezer, SoundCloud m.fl.
 • Nettradio
 • Svært brukervennlig app-styring (Apple iOS/Android)
 • Enkelt oppsett
 • Streaming av din egen musikk fra PC og nettverksharddisk samt direkte fra smarttelefon/nettbrett
 • Full trådløs integrasjon med øvrige HEOS-komponenter
 • Kan spille av musikk direkte fra USB-lagringsmedier
 • Både digital og analog inngang for eksterne lydkilder (optisk/minijack)
 • Tilkobling for subwoofer
 • Kan plasseres ute av syne, f.eks. i et skap

Videoer om Denon HEOS Amp HS2

Tekniske spesifikasjoner

ForsterkerteknologiKlasse D
Forvrengning0,05%
Utgangseffekt 8 ohm70 watt

Tilbehør til Denon HEOS Amp HS2