Hopp til innhold

Kjøp kvalitet som kan repareres. Det er bra både for deg og for miljøet.

Vi i HiFi Klubben lever av å selge elektronikk, og vi er klar over at dette koster litt på miljøsiden. Til gjengjeld har produktene våre alltid vært av høy kvalitet, og de holder lenge, ofte i årtier. Dette er mye bedre for miljøet enn hvis du kjøper billige bruk-og-kast-produkter som du bytter ut med et par års mellomrom.

Selv gode produkter kan bli ødelagt, men da har vi HiFi Klubbens serviceverksted i bakhånd. Det er et av Europas største spesialverksteder for hi-fi, og de erfarne teknikerne våre klarer nesten alltid å puste nytt liv i et apparat – selv om det kanskje er 20 år siden det ble solgt over disken i butikken. Eller enda mer. Vi har nemlig et svært tett samarbeid med leverandørene våre, og vi har bygget opp et enestående lager av reservedeler til produktene våre. Derfor kan vi klare oppgaver som andre må gi opp.

VIDEO:

Her får anlegget ditt
nytt liv

Se videoen der Christoffer besøker HiFi Klubbens store serviceverksted. Her oser det av hi-fi-lidenskap og kompetanse, og nesten alt kan repareres. Også når utstyret er 20 år gammelt eller eldre.
Et par hi-fi-høyttalere og en god stereoforsterker kan gå i arv til barna.

10 års
medlemsgaranti

Ekte hi-fi-høyttalere gir deg fantastisk lyd og kan vare i flere tiår. Derfor tilbyr vi 10 års medlemsgaranti på dem.

Langtidsholdbart er
bærekraftig

Noen lydprodukter lever lenger enn andre. Et par hi-fi-høyttalere og en god stereoforsterker kan gå i arv til barna dine, mens for eksempel TV-er og trådløse alt-i-ett-høyttalere blir raskere foreldet fordi tidene og teknologien endrer seg. Men selv en Bluetooth-høyttaler eller et par bittesmå ørepropper fortjener å leve så lenge som mulig, og det gir god mening å kjøpe noe ordentlig.

Når du velger et kvalitetsprodukt som er laget for å holde lenge, bidrar du til å spare på de kostbare ressursene våre, og det er også en god investering på lang sikt. En god stereoforsterker kan repareres mange år i fremtiden, du kan oppgradere den underveis med f.eks. en streamingboks, du kan ofte få en god bruktpris for den, og ikke minst kan du nyte den gode lyden hver eneste gang du slår på anlegget. Kort sagt vinn-vinn, både for deg og for miljøet.

Skitt eller
kanel?

Før du får julelys i øynene og løper ned i kjelleren for å grave fram morfars gamle anlegg, så må du være litt realistisk. Ikke all gammel hi-fi kan repareres, og noen ganger er det bedre å kjøre utstyret til gjenvinning, slik at råmaterialene i det minste blir gjenbrukt i stedet for å ende opp i naturen.

Hvis du derimot er så heldig å ha et godt stykke hi-fi stående som trenger en kjærlig hånd, så er det absolutt verdt det å undersøke om det kan repareres. Lyden kan fortsatt være tipp topp, og et gammelt anlegg i god stand kan være stilig på samme måte som en velholdt klassisk bil. Gjenbruk er i tiden, og hvis du savner de moderne trådløse fordelene, kan dette nesten alltid fikses med en separat liten boks.

Kan det
repareres?
Slik hjelper vi deg videre

Hvis hi-fi-utstyret ditt fusker, så vil vi selvfølgelig gjøre vårt beste for å hjelpe deg. Ring til vår kundeservice, eller ta med apparatet eller høyttaleren under armen, og kom innom din nærmeste HiFi Klubben-butikk for en uforpliktende prat. Noen ganger kan problemet løses ved å bare trykke på den rette knappen eller med et annet enkelt triks, så er du oppe og går igjen.

Hvis vi ikke kan løse problemet i butikken, hjelper vi deg med å få apparatet videre til serviceverkstedet vårt, eller vi finner en annen god løsning for deg. En ærlig og profesjonell vurdering er en del av vår kundeservice, både i dag og i morgen. Resten er opp til deg.
Finn butikk