Hopp til innhold

Spillverdenen utvikler seg i en rasende fart, og spillene hele tiden mer avanserte med fantastisk grafikk og imponerende lydkvalitet, til og med i ekte surround! Dette tar vi nå for alvor til oss i Hi-Fi Klubben.

Vi i Hi-Fi Klubben elsker lyd, god lyd vel å merke! Og vi mener at lyden er helt avgjørende for opplevelsen, uansett om det er snakk om musikk, film eller spill. Gaming har til nå bare vært sporadisk til stede i butikkene våre, men nå har vi endelig tatt skrittet, slik at du kan komme innom alle butikkene våre og høre hvordan et PS4-spill låter på et fett surroundsystem.

Vi utvider spillsamlingen vår fortløpende, slik at du skal kunne få den fulle opplevelsen av spillyd fra alt fra bilspill og first person shooter til RPG og adventure. I mellomtiden er du alltid velkommen til å ta med yndlingsspillet ditt ned til Hi-Fi Klubben hvis du vil høre det i ekte surround.

 

Gaming med lyd i verdensklasse

Som nevnt, og som mange gamere allerede vet, er lyden på spill i dag helt på høyde med de største Hollywood-filmene. Det betyr at du kan få de samme fantastiske lydopplevelsene med gaming som du kan med en god film. Da er det avgjørende at du virkelig prioriterer lyden, i stedet for å nøye deg med lyden fra TV-en din.

Noen ganger trengs det bare en kabel for å få lyden over på et eksisterende anlegg, mens andre ganger kan det være nødvendig å investere i en lydplanke eller et par aktive høyttalere. Hvis du vil helt opp i den syvende gaminghimmelen, så kan en fullstørrelses hjemmekinoløsning være veien å gå.

Se et par av gameroppsettene våre her.

 

Gaming med hodetelefoner

Gaming trenger ikke alltid å involvere hele hjemmet, og noen ganger vil du kanskje også stenge ute mer av omverdenen. Dette kan være aktuelt både for deg som gamer på PC, og for deg som gamer på konsoll. Uansett om du er på den ene eller den andre plattformen, så har vi gaminghodetelefoner som kan oppfylle dine krav.

Se vårt sortiment av gaminghodetelefoner her.

Du vil legge merke til at vi kommer til å ta inn flere gaming-produkter i Hi-Fi Klubben fremover, for at du skal kunne få gaming-lyd i toppklasse

Vi bruker småkaker, aka cookies (informasjonskapsler), slik at du bl.a. kan bruke vår nettbutikk. Vi bruker dem også til å finne ut hvordan våre nettsider blir brukt, slik at vi hele tiden kan forbedre oss, selvsagt mens vi hører på vår favorittmusikk. Ved å fortsette, godtar du alt dette. Les mer om cookies her