HiFi Klubben

Hopp til innhold
Outlet Gjør et kupp på utstillingsmodeller, utgående produkter og overskuddslager fra alle butikkene våre Les mer

Lytt trådløst mens du reiser

Støyfri reise med ANC

Denon AH-GC20 er en støyreduserende, sammenleggbar og trådløs hodetelefon. Her kan du fokusere 100% på musikken – og ikke på alt mulig annet.

Du kjenner deg sikkert igjen: Flyet står klart på rullebanen, du har satt på musikk for å slappe av, og så begynner den flymotoren som insisterer på å akkompagnere musikken. Den historien har gjentatt seg for siste gang med Denon AH-GC20. Den kan nemlig dempe – eller noen ganger fullstendig eliminere – bakgrunnslyder rundt deg ved hjelp av aktiv, elektronisk støyreduksjon. Perfekt når du vil stenge ute omverdenen og bare nyte musikken.

AH-GC20 er også helt trådløs. Musikkavspillingen foregår ikke med en tradisjonell minijack-kabel, men via Bluetooth med aptX og Apple AAC, som kan gi deg lyd i en kvalitet som er svært nær CD. Hvis reisen er ekstra lang, og 20 timers batterilevetid er ikke nok, kan du alltids koble til en minijack-kabel og lytte videre.

Kabelmuligheten er også viktig når du tar med AH-GC20 på et fly der radiosendere og -mottakere er ikke tillatt. Og selv om du bruker kabel, fungerer naturligvis støyreduksjonen like fullt. Til tross for at AH-GC20 er en stor, full-size hodetelefon med store, komfortable øreklokker, kan den brettes sammen, slik at den tar minimalt med plass i en fullpakket koffert.

 

Lydkvalitet av høy klasse

Anmelderne er enige når AH-GC20 måles, veies og testes i den virkelige verden. Lydkvaliteten er god. Spesielt i den dype enden av spekteret, der hodetelefonene leverer selv de tyngste hip-hop-beats med overbevisende kraft. Hvis du vil finjustere lyden etter din egen smak, kan du alltids laste ned den spesielle appen som lar deg bruke en equalizer til å enkelt justere nivået på bass, mellomtone og diskant.

Da Lyd & Bilde satte markedets beste støydempende hodetelefoner opp mot hverandre ble AH-GC20 ”best i test” med rosende ord som:

”Med sin ytterst solide konstruksjon føles GC20 som noe man kommer til å ha glede av i mange år. Det er også viktig at støyreduseringen fungerer bra, og ikke ødelegger lyden. Enda en gang oppfyller hodetelefonene kravet” Lyd & Bilde, 19/02/2016

 

Anmeldelser

”Etter vår mening er Denon AH-GC20 et meget godt valg for deg som vil ha god lyd på reisen.” The Travel Inspector, 17/04/2016 (NO)

”Solid, pålitelig konstruksjon og helt sammenleggbare. God støyreduksjon og kraftig lyd.” Jyllands-Posten, 05/03/2016 (DK)

”Denon AH-GC20 er virkelig mye hodetelefon for pengene … Lyden er skikkelig god, de er behagelige å ha på og kan brukes både med bluetooth og kabel.” mobil, 04/12/2015 (DK)

Hodetelefon i høy klasse fra Denon, som imponerer på stort sett alle områder. De sitter uforskammet godt og lyden er i verdensklasse – spesielt bassen. Kan anbefales!” M3, 28/10/2015 (SE)

”Det flate lydbildet gjør at [AH-]GC20 fungerer virkelig bra enten du bruker de til musikk eller film og hører på klassisk musikk eller metal…” MOORE, 17/09/2015 (SE)