HiFi Klubben

Hopp til innhold

Denon AH-GC20 – den perfekte reisepartneren

Denon AH-GC20 er en støyreduserende, sammenleggbar og trådløs hodetelefon. Her kan du fokusere 100% på musikken – og ikke på alt mulig annet.

Du kjenner deg sikkert igjen: Flyet står klart på rullebanen, du har satt på musikk for å slappe av, og så begynner den flymotoren som insisterer på å akkompagnere musikken. Den historien har gjentatt seg for siste gang med Denon AH-GC20. Den kan nemlig dempe – eller noen ganger fullstendig eliminere – bakgrunnslyder rundt deg ved hjelp av aktiv, elektronisk støyreduksjon. Perfekt når du vil stenge ute omverdenen og bare nyte musikken.

AH-GC20 er også helt trådløs. Musikkavspillingen foregår ikke med en tradisjonell minijack-kabel, men via Bluetooth med aptX og Apple AAC, som kan gi deg lyd i en kvalitet som er svært nær CD. Hvis reisen er ekstra lang, og 20 timers batterilevetid er ikke nok, kan du alltids koble til en minijack-kabel og lytte videre.

Kabelmuligheten er også viktig når du tar med AH-GC20 på et fly der radiosendere og -mottakere er ikke tillatt. Og selv om du bruker kabel, fungerer naturligvis støyreduksjonen like fullt. Til tross for at AH-GC20 er en stor, full-size hodetelefon med store, komfortable øreklokker, kan den brettes sammen, slik at den tar minimalt med plass i en fullpakket koffert.

 

Lydkvalitet av høy klasse

Anmelderne er enige når AH-GC20 måles, veies og testes i den virkelige verden. Lydkvaliteten er god. Spesielt i den dype enden av spekteret, der hodetelefonene leverer selv de tyngste hip-hop-beats med overbevisende kraft. Hvis du vil finjustere lyden etter din egen smak, kan du alltids laste ned den spesielle appen som lar deg bruke en equalizer til å enkelt justere nivået på bass, mellomtone og diskant.

Da Lyd & Bilde satte markedets beste støydempende hodetelefoner opp mot hverandre ble AH-GC20 ”best i test” med rosende ord som:

”Med sin ytterst solide konstruksjon føles GC20 som noe man kommer til å ha glede av i mange år. Det er også viktig at støyreduseringen fungerer bra, og ikke ødelegger lyden. Enda en gang oppfyller hodetelefonene kravet” Lyd & Bilde, 19/02/2016

 

Anmeldelser

”Etter vår mening er Denon AH-GC20 et meget godt valg for deg som vil ha god lyd på reisen.” The Travel Inspector, 17/04/2016 (NO)

”Solid, pålitelig konstruksjon og helt sammenleggbare. God støyreduksjon og kraftig lyd.” Jyllands-Posten, 05/03/2016 (DK)

”Denon AH-GC20 er virkelig mye hodetelefon for pengene … Lyden er skikkelig god, de er behagelige å ha på og kan brukes både med bluetooth og kabel.” mobil, 04/12/2015 (DK)

Hodetelefon i høy klasse fra Denon, som imponerer på stort sett alle områder. De sitter uforskammet godt og lyden er i verdensklasse – spesielt bassen. Kan anbefales!” M3, 28/10/2015 (SE)

”Det flate lydbildet gjør at [AH-]GC20 fungerer virkelig bra enten du bruker de til musikk eller film og hører på klassisk musikk eller metal…” MOORE, 17/09/2015 (SE)

Vi bruker småkaker, aka cookies (informasjonskapsler), slik at du bl.a. kan bruke vår nettbutikk. Vi bruker dem også til å finne ut hvordan våre nettsider blir brukt, slik at vi hele tiden kan forbedre oss, selvsagt mens vi hører på vår favorittmusikk. Ved å fortsette, godtar du alt dette. Les mer om cookies her