HiFi Klubben

Hopp til innhold
Lokale tilbud Gjør et kupp på utstillingsmodeller, utgående produkter og overskuddslager fra alle butikkene våre Les mer

BYTT TIL NYTT - spar 10 % >>

Bowers & Wilkins 802 D3 Prestige Edition Gulvstående høyttaler

Nå {{product.price}}

{{product.originalPrice}} {{product.price}} /par
  • -{{savingsBadge}}%
{{ribbon.Text}} {{ribbon.Text}}
Bowers & Wilkins 802 D3 Prestige Edition Gulvstående høyttaler

Bilder

Varenummer: {{product.code}}
{{quantityModel}} par

{{product.inventoryStatus}}

{{sellableOnWebText}}

Beskrivelse

802 D3 Prestige Edition er en unik luksusversjon av B&W 802 D3 med finish i høyglanslakkert Santos Rosewood. Her får du det ultimate i både teknologi og møbelfinish – bedre kan det ikke gjøres!

Bowers & Wilkins 802 D3 Prestige Edition – gulvhøyttaler i absolutt refarenseklasse med enestående finish

  • Enestående finish i ekte Santos Rosewood
  • Høyglanslakkert med 13 lakkstrøk
  • Nummerert navneplate på baksiden
  • Lydkvalitet i absolutt referanseklasse
  • Teknisk identisk med B&W 802 D3

802 D3 Prestige Edition er en unik luksusutgave av B&Ws fantastiske 802 D3 gulvhøyttaler. Den er laget for musikkelskere som stiller fullstendig kompromissløse krav til lydkvalitet og samtidig forlanger finish på et absolutt toppnivå.

For å markere at dette er en fullstendig kompromissløs modell som holder absolutt høyeste standard, så har hver enkelt høyttaler en høyglanspolert og nummerert Prestige Edition metallplate på baksiden. Eksklusiv luksus til minste detalj!

Santos Rosewood og 13 lakkstrøk
Santos Rosewood-trefineren på 802 D3 Prestige Edition er sjelden, bærekraftig og notorisk vanskelig å jobbe med på grunn av de store variasjonene, selv innenfor samme trestamme. Hvert enkelt finerblad er derfor nøye inspisert og fargematchet før lakkering.

Hvert kabinett krever tre lag farge og hele 13 strøk med lakk for å oppnå den enestående, dype glansen. Etter hvert tredje strøk må kabinettet hvile i minst 24 timer før pussing. Deretter lakkeres det enda tre strøk før en ny runde med pussing, og det samme gjentas helt til alle strøkene er påført. Til slutt kommer maskinpolering og håndpolering til absolutt perfeksjon, og så må den ferdige høyttaleren stå i minst to uker for at lakken kan gjennomherde. Først da kan den pakkes ned og sendes til mottakeren.

802 D3 Prestige Edition fås i høyglanslakkert Santos Rosewood finish. Ut over den unike finishen er høyttaleren teknisk identisk med 802 D3.

Anbefalt tilbehør

Anbefalte produkter

Ønsker du å oppleve produktet?

Hos HiFi Klubben kan du oppleve produktene med din egne øyne og ører før du handler. Du kan til og med avtale tid for en personlig demonstrasjon. Så blir det enklere for deg å velge rett.

Mer lesning