Hopp til innhold

AudioQuestNiagara 7000Strømfilter

Ren strøm = ren lyd! Dette kompromissløse strømfilteret kan gi en markant forbedring til selv de mest eksklusive high-end-anlegg.
stk113 198,-
Forventet på lager søndag 16. april 2023

Les mer:

Beskrivelse

AudioQuest Niagara 7000 – verdens beste strømfilter?

Niagara 7000 er det beste strømfilteret fra AudioQuest og kanskje verdens beste strømfilter noensinne. Her er det ikke spart på noe i det hele tatt for å gi alle apparatene dine en fullstendig stabil og støyfri forsyningsstrøm. Resultatet er at hele systemet ditt vil yte sitt absolutt maksimale, og du får en perfekt "sort" bakgrunn der ingen detaljer i lyden vil gå tapt på grunn av innstrålet støy.

Til forskjell fra Niagara 5000 – som allerede er state-of-the-art – er Niagara 7000 ytterligere forsynet med to 10 kilos transformere på fire av "low-current"-uttakene. Disse transformerne er ekstremt effektivt skjermet mot inn- og utstråling av høyfrekvent støy, blant annet ved hjelp av AudioQuests patenterte Dielectric-Bias teknologi, som også brukes på en rekke av de beste kablene deres. Dermed kan du vri de siste prosentene med kvalitet ut av de aller mest følsomme kildekomponentene dine.

Ren strøm = ren nytelse
Niagara 7000 inneholder en overflod av tekniske løsninger som sammen renser forsyningsstrømmen din for både høyfrekvent (RF) og lavfrekvent støy (brumming og andre forstyrrelser på strømnettet). Ved å kombinere løsningene – og hjulpet av utallige lyttetester opp mot de ledende konkurrentene – har AudioQuest oppnådd en jevn og effektiv rensning over svimlende 21 oktaver uten å samtidig hindre den frie strømflyten til de dyrt innkjøpte lyd- og videokomponentene dine.

4 utganger er dedikert til strømtunge komponenter – typisk forsterkere og lignende – og her sørger et massiv internt strømreservoar for at det øyeblikkelig kan avleveres helt opptil 90A med strøm i de raskeste og mest voldsomme transientene, noe som sannsynligvis er langt mer enn den innebygde strømreserven i forsterkeren din. Dermed er en av de vanligste innvendingene mot strømfiltrering eliminert. De øvrige utgangene er optimalisert til å gi perfekt filtrering til kildekomponentene dine, der de voldsomme strømreservene ikke er nødvendige.

Niagara 7000 er den ultimate løsningen for kompromissløse musikk- og hjemmekino-entusiaster. Og sett i lys av hvor mye som ofte blir ofret på å perfeksjonere de aller fineste detaljene i high-end-systemer, er det kanskje en av de mest givende investeringene du kan gjøre. Med Niagara 7000 optimaliserer du nemlig hele anlegget ditt på én gang!

Niagara 7000 fås i sort finish. Strømkabel (20A) kjøpes separat.

Tekniske spesifikasjoner

Bredde (cm)44,4
Bredde emballasje58
Dybde (cm)43,6
FargeSort
FargebeskrivelseSort
Høyde (cm)13,3
Høyde emballasje (cm)31
Lengde emballasje (cm)60
Vekt emballasje (kg)38
Vekt produkt (kg)37