Hopp til innhold

10 grunner til å
Oppgradere
hjemmekinoreceiveren din

Når du vil ha virkelig store opplevelser med film, TV og gaming, er det ingenting som slår en ordentlig surround-hjemmekino. De nyeste hjemmekinoreceiverne fra Denon gjør deg klar for alt – både i dag og i morgen!

I en moderne surround-hjemmekino kommer lyden både forfra, bakfra og fra oven. Du er omgitt av lyd og lever deg helt inn i underholdningen, uansett om det er film, serier, konserter eller gaming som står på menyen. I løpet av de siste årene har det skjedd enorme tekniske fremskritt på både lyd- og bildesiden, og hvis du har en eldre receiver, så er det kanskje på tide å vurdere en oppgradering.

Med en hjemmekinoreceiver fra Denon får du det aller beste ut av TV-en din og alle de nyeste formatene. Du får samtidig ordentlig hi-fi-lyd til musikk, slik at du kan nyte favorittene dine i den kvaliteten de fortjener. En god hjemmekino er kort sagt alle tiders gave til hele familien, og det er helt klart oppnåelig til en fornuftig pris.

Mest populære
Denon

1. Ultimat
surround

De ekte 3D-lydformatene (Dolby Atmos, DTS:X m.fl) gir deg en fantastisk realisme i hjemmekinoen med lyd fra alle kanter, inkludert fra oven. Gled deg til mange år med store filmopplevelser fra Netflix, Disney+, HBO eller andre. Et ekte surround-system med 3D-lyd løfter også gaming-opplevelsene dine opp på et helt nytt nivå. Her kan ingen TV-lydplanker holde følge.

2. Ordentlig
hi-fi

Denon er en av verdens eldste hi-fi-produsenter, og hjemmekinoreceiverne deres er kjent for høy lydkvalitet og driftssikkerhet. Den innebygde forsterkeren bygger på solid og seriøs teknologi, og alt er gjennomtestet, raffinert og utvidet gjennom mange modellgenerasjoner. Opplevelsene dine er derfor alltid i trygge hender, enten det er snakk om filmlyd eller musikk.

3. Musikk i 3D
med
Dolby Atmos

Med musikk i Dolby Atmos kan du nyte dine musikalske favoritter på en helt ny måte. Både nye produksjoner og gamle hits blir i dag mikset i Atmos-surround, slik at du kan bli omsluttet av musikken fra alle kanter. Sett av tid i kalenderen til å høre alle yndlingssangene dine på nytt – når du først får smaken på ”spatial audio”, er det umulig å gå tilbake.

4. Din personlige
assistent

Nyt det elegante og gjennomtenkte grensesnittet med ”Setup Wizard” som guider deg steg for steg gjennom alle nødvendige innstillinger til høyttalere, romkorreksjon, nettverk og tilkoblinger. Med Denon er det enklere enn noensinne å få en korrekt satt opp og optimalt fungerende surround-hjemmekino i din egen stue.

5. Skreddersydd
lydopplevelse

Med Denon trenger du ikke å være ingeniør for å få supergod surround-lyd i nettopp din stue. Den digitale Audyssey romkorreksjonen måler lydgjengivelsen i rommet og korrigerer automatisk eventuell ujevn bass og uønskede resonanser. Gled deg til en skreddersydd og topptrimmet lydopplevelse i surround!

6. Oppslukende
bilder

Nyt en oppslukende bildekvalitet med Dolby Vision, HDR og IMAX, der farger våkner til liv, kontraster forbedres, og filmdetaljene blir levende, slik at du transporteres helt inn i hjertet av handlingen. Med 8K-oppskalering kan du nyte film- og seriefavorittene dine med utrolig skarphet og presisjon på en 8K-TV.

7. Overlegen
gaming

Fordyp deg i gamingen med Variable Refresh Rate (VRR) og 4K/120Hz, som sikrer sylskarpe bilder med overlegent jevne og flytende visuelle effekter. De nye høydepunktene gir deg både en konkurransemessig fordel og en mye bedre gaming-opplevelse hver eneste gang du slår på spillkonsollen eller PC-en din.

8. Musikk i alle
rom med
HEOS

Med den innebygde multiroms musikkstreamingen fra HEOS får du direkte tilgang til all verdens trådløse musikk og nettradio helt uten ekstra apparater. Alt sammen ligger i HEOS-appen på telefonen din, rett under fingertuppene dine. Vil du ha trådløs musikk i flere rom, så kan du enkelt utvide med trådløse HEOS-høyttalere i alle rom du måtte ønske.

9. Én kabel
til alt

Koble til Blu-ray, spillkonsoll og andre bildekilder på receiveren, og send både lyd og bilde (inkl. 8K) videre til TV-en eller projektoren din gjennom én enkelt HDMI-kabel. Du sender Dolby Atmos-surroundlyden fra TV-en din (Netflix, Disney+, HBO m.fl.) i retur til receiveren gjennom den samme kabelen. På den måten kan du nyte både film, serier og gaming med heftig kinofølelse og med et minimum av kabler.

10. Klar for
fremtiden

Hjemmekinoreceivere fra Denon er stappfulle av de nyeste og beste høydepunktene fra HDMI 2.1, inkludert full 8K-støtte og ekte 3D-lyd (Dolby Atmos m.fl.). Du er derfor helt klar for fremtidens fantastiske bildekvalitet, uansett om signalet kommer fra en videostreamingtjeneste eller en spillkonsoll som PS5 eller Xbox Series X.

Mest populære
Denon