Hopp til innhold

Bowers & Wilkins’ 600-serie feirer jubileet sitt med ny teknologi og ny look.

Tiden flyr når man har det morsomt. Faktisk er det 25 år siden vi for første gang solgte et par høyttalere fra Bowers & Wilkins’ 600-serie. For mange av kundene våre opp gjennom årene har serien vært deres første møte med ordentlige hi-fi-høyttalere. En vei man ikke har lyst til å forlate når man først er på den: veien mot stadig bedre lyd og større musikkglede.

Ingen kjærlighet er like intens som den første, men heldigvis har ikke den gamle kjærligheten grodd fast i fortiden. For selv om et kvart århundre er lang tid, forbedrer Bowers & Wilkins fortsatt serien fortløpende med ny teknologi som er nedarvet fra produsentens mer kostbare serier. Dette er også tilfellet nå. 600-seriens fire modeller har i anledning jubileet vært gjennom en seriøs oppgradering.

Dette innebærer at 600-seriens ’25th Anniversary Edition’-modeller både låter og ser ut som noe som burde kostet langt mer. Det gjør de heldigvis ikke. Prisen er det som har blitt tuklet minst med. 

Alle modellene i serien – fra gulvmodellen 603 og kompakthøyttalerne 606 og 607 til senterhøyttaleren HTM6 – har fått et løft med teknologi som er donert fra den helt nye signaturutgaven av 700-serien.

600-serien er ikke helt på høyde med 700-serien, selv om deler av teknologien er nedarvet. Men tett nok på, prisen tatt i betraktning! Selv om vi er i den lommebokvennlige enden av prisskalaen, finner man finesser som Nautilus-diskant med sandwich-membran i aluminium, flowport-refleksrør og continuum bass/mellomtone-elementer.

De indre verdiene er det som teller, men når man fyller 25, må det også være rom for litt skryt. Se nærmere på monteringsringen til diskantelementet, så finner du ordene ’600 Series Anniversary Edition’ gravert inn med laser.

Høydepunkter

  • 25-års jubileumsmodell
  • Oppdatert inni og utenpå
  • Teknologi fra 700 Signature Series
  • Luksusfinish i anledning jubileet
  • Nå også med look i eiketre
  • Men prisen er fortsatt overkommelig

De gode tidene vender tilbake

Den mest påfallende endringen i jubileumsserien er at tre er tilbake. Du kan fortsatt velge høyttalerne dine i diskre hvit eller stilsikker sort, men jubileumsserien fås også i eikemønster. Mønster, ikke eik – så ingen eiketrær ble skadet under produksjonen av høyttalerne.

Velg den finishen du føler for, men vi hi-fi-nerder synes det er kult når en høyttaler får lov til å se ut som treverk igjen! Men det viktigste er som alltid at den låter superbra til prisen. Kom innom selv og hør. Du kan eventuelt ta med de gamle høyttalerne dine og sammenligne hvis du vil overbevises raskt.