Hopp til innhold

Sonos
– enkel trådløs lyd til hele familien

Sonos er det originale multiromsystemet som gjør det superenkelt å spille trådløs musikk i hele hjemmet. Det finnes en god Sonos-løsning til både små og store rom, inklusive god lyd til TV-en.

Sonos er markedets desidert mest populære og utbredte system for trådløs musikk i hele hjemmet, også kalt multirom. Hvis dette fortsatt er noe helt nytt for deg låter det kanskje litt komplisert. Men det er både morsomt og rørende enkelt når du kommer i gang - og det gjør du lynraskt!

Mest populære
Sonos

I gang
på et øyeblikk

For å få lyd på Sonos bruker du bare mobiltelefonen samt en trådløs Sonos-høyttaler eller lydplanke. Via mobiltelefonen og hjemmenettverket ditt veileder den brukervennlige Sonos-appen deg gjennom oppsettet, og i løpet av få minutter er du klar til å spille musikk fra streamingtjenestene dine, f.eks. Spotify.

Kontroller all
musikken din

Du kan kontrollere Sonos på tre måter. I Sonos -appen velger du musikk og har kontroll over hele Sonos-systemet. Med TV-fjernkontrollen justerer du volumet opp og ned på Sonos-lydplanken din. Enkle kommandoer kan gjøres med knappene direkte på høyttaleren. Det er alltid enkelt å bruke Sonos.

Multirom
– fyll hjemmet ditt med trådløs lyd

Når du har opplevd hvor enkelt det er, vil du snart ønske å utvide med Sonos-høyttalere i flere rom. Høyttalerne spiller sammen via wi-fi, og i Sonos-appen kan alle i familien kontrollere musikken fra sine egne mobiltelefoner. Stue, kjøkken, soverom, barnerom, bad, terrasse - fortsett selv.

Nyeste
Sonos

Avansert teknologi løfter
opplevelsen

Alle høyttalere og lydplanker fra Sonos er fullpakket med avansert teknologi som gir deg imponerende klar og fyldig lyd i forhold til størrelsen. Velg små høyttalere for små rom og større høyttalere for større rom - det er faktisk ikke vanskeligere. Sonos har løsninger for alle rom og ethvert behov.

Vi gjør
Sonos bedre

Hos HiFi Klubben har vi solgt Sonos i flere år enn noen andre, og med markedets dyktigste ansatte kan vi gi deg de beste valgene og den beste veiledningen før du kjøper. Du får også 6 års medlemsgaranti på alt, uten at det koster deg en krone ekstra. Bli med i HiFi Klubben og opplev forskjellen!
Vi gjør Sonos bedre