Hopp til innhold
1 090,-sett

Produktet er ikke lengre tilgjengelig i den valgte fargen eller varianten.

Nyt fullkommen, trådløs frihet med lyd og anrop i toppklassen. Lynraskt Bluetooth-signal, god passform og robusthet for mot vær og vind.

Les mer:

Beskrivelse

Jabra Elite 65t – True Wireless hodetelefon med lynraskt Bluetooth-signal og fremragende lydkvalitet

  • 5 timers spilletid (ladeeui med 10 ekstra timer)
  • Lynraskt Bluetooth-signal
  • Styring på hodetelefon (musikk, anrop, hear-through og stemmestyring)
  • Sikker og ergonomisk passform
  • Støvbeskyttet og vanntett (IP55-sertifisert)*
Elite 65t gir fullkommen, trådløs frihet med fremragende lyd- og anropskvalitet til å være en True Wireless hodetelefon. Den er superdiskret, tåler vær og vind og er overraskende gjerrig på strømmen.

Elite 65t gir deg et klart lydbilde med god bass. Når du har funnet de rette øreproppene stenger den også bakgrunnslyd ute effektivt, slik at du også får god lyd på toget eller i andre støyende omgivelser. Det trådløse signalet er lynraskt og stabilt, slik at lyden ikke skal hakke eller går ut av sync. Du kan for eksempel fint bruke Elite 65t når du ser film på en PC/Mac, der trådløse hodetelefoner ellers ofte fungerer dårlig.

Du kan høre på musikk i opptil 15 timer uten å måtte forholde deg til en kontakt. Selve hodetelefonen kan spille i 5 timer på én lading, og den kan lades med ytterligere 10 timer i etuiet hver gang du ikke har musikk i ørene. Etuiet er relativt slankt og kan enkelt tas med på en innerlomme.


Jabra Elite 65t fås i sølv, kobber og gull. Etui, USB-ladekabel og 3 par EarGels medfølger.
Skreddersy lyden din
Når du går en tur i byen eller er ute på handletur, så kan det være praktisk å ha muligheten til å høre omgivelsene bedre. Da kan du aktivere hear-trough-funksjonen, som slipper inn bakgrunnslyd gjennom fire innebygde mikrofoner. Du kan tilpasse hear-through-funksjonen i den tilhørende appen Jabra Sound+, der du også kan stille inn lydbildet med en equalizer for å tilpasse det nettopp din smak.

Tilbehør til Jabra Elite 65t

Tekniske spesifikasjoner

Frekvensområde20-20.000 Hz
Følsomhet103 dB
MikrofonJa
Bluetooth-versjonJa - 5 ( A2DP )