Hopp til innhold
1 990,-sett

Produktet er ikke lengre tilgjengelig i den valgte fargen eller varianten.

True Wireless med vanntett lettvektdesign og sikker passform, perfekt til sport og trening. Noise Cancellation (ANC) og lang batteritid

Les mer:

Beskrivelse

Jabra Elite 7 Active – superkompakte True Wireless in-ear hodetelefoner perfekte til sport med sikker passform og opp til 30 timers batteritid

 • Veldig sikker og komfortabel passform, også til sport
 • Adjustable Noise Cancellation (ANC) med HearThrough
 • Smart ladeetui med trådløs lading (Qi-lader kjøpes separat)
 • Superkompakte med ergonomisk passform
 • Støvbeskyttet og vanntett (IP57-sertifisert)

Jabra Elite 7 Active er avanserte og allsidige True Wireless hodetelefoner, som gir deg fullkommen trådløs frihet med komfortabel og sikker passform, også når du svetter på treningssenteret eller flyr gjennom skogen på din MTB. Med Jabras nye ShakeGrip-teknologi er hodetelefonene belagt med en spesiell belegg basert på flytende silikongummi, og hodetelefonene sitter derfor godt festet i øret, uansett hvor vanskelige forhold du utsetter dem for. 

I tillegg til ShakeGrip får du god lyd, effektiv Noise Cancellation (ANC) og god anropskvalitet. Elite 7 Active er superkompakte, vanntette, hele 16% mindre enn forgjengeren og har batteri til hele 30 timers trådløs musikk via det medfølgende ladeetuiet. Hvis du ofte bruker hodetelefoner til anrop og ikke skal bruke dem til krevende sportsaktiviteter, kan du eventuelt vurdere søstermodellen Elite 7 Pro med den nye Jabra Multisensor Voice-teknologien, som giver deg helt suveren anropskvalitet.

Lang batteritid og trådløs lading

Selve hodetelefonene kan spille i 8 timer på én lading med ANC aktivert, og når batteriet går tomt kan de lades i etuiet for ytterligere 22 timers spilletid. Hvis du allikevel skulle gå helt tom for strøm, så gir 5 minutters hurtiglading en time batteritid. Etuiet er superslankt og kan enkelt få plass i lomma.

Du kan lade etuiet trådløst med en valgfri Qi-lader som du kanskje allerede har liggende til din telefon. Ellers kan den kjøpes separat for en rimelig penge. Du trenger bare å legge etuiet på ladeplaten for at batteriet lades helt automatisk. Du kan også lade via den medfølgende USB-C kabelen hvis du heller foretrekker det.

Jabra Elite 7 Active fås i flere farger. Ørepropper i forskjellige størrelser, ladeetui og USB-C-ladekabel medfølger.

Skreddersy lyden din

Når du går en tur i byen eller er ute og handler, så kan det av og til være praktisk å kunne høre omgivelsene bedre. Da kan du aktivere HearThrough-funksjonen som slipper gjennom bakgrunnslyd ved hjelp av fire innebygde mikrofoner. Du kan tilpasse HearThrough-funksjonen i den tilhørende Jabra Sound+-appen, der du også kan stille inn lydbildet på en equalizer etter nettopp din smak.

Med den avanserte MySound-funksjonen i appen kan du også optimalisere lyden etter dine egne ører. Jabra MySound-systemet måler og korrigerer lyden så den tilpasses perfekt til responsen fra dine egne øreganger, og du kan selvsagt også justere lyden i ettertid. 

Lynrask forbindelse og enkel i bruk

Det trådløse signalet er lynraskt og stabilt, slik at lyden ikke hakker. Du kan for eksempel fint bruke Elite 7 Active når du ser på film på en PC/Mac – en situasjon der andre trådløse hodetelefoner ofte får problemer. Elite 7 Active kan kobles til to Bluetooth-enheter samtidig (multipoint), slik at du raskt kan bytte fra en enhet til en annen, for eksempel hvis telefonen ringer mens du ser på film på nettbrettet ditt.

På Elite 7 Active kan du med ett enkelt trykk på øreproppene stille inn volum, velge musikk eller ta imot anrop. Du kan også aktivere stemmestyring for å notere avtaler, lese inn beskjeder høyt eller finne veien, uansett om du bruker Amazon Alexa, Siri, Google Assistant eller andre.

Vår
Ekspertvurdering

Fordeler

 • Veldig sikker og komfortabel passform, også til sport
 • Adjustable Noise Cancellation (ANC) med HearThrough
 • Smart ladeetui med trådløs lading (Qi-lader kjøpes separat)
 • Én enkelt ørepropp kan brukes alene, f.eks. til anrop (mono-modus)
 • 8 timers spilletid (30 timer med ladeetui)
 • Enkel aktivering av din foretrukne stemmeassistent på telefonen
 • Styring på hodetelefonene (musikk, anrop, HearThrough og stemmestyring)
 • Kan pares med to Bluetooth-enheter samtidig (multipoint)
 • Støvbeskyttet og vanntett (IP57-sertifisert)
 • Hurtiglading (cirka 1 time på 5 minutters lading)

Begrensninger

 • Ikke Jabra Multisensor Voice
 • Ikke touch-kontroll
 • Ikke NFC

Reviews

Videoer om Elite 7 Active

Tilbehør til Jabra Elite 7 Active

Tekniske spesifikasjoner

HodetelefontypeIn-ear, True Wireless
Aktiv støykanselleringJa
Frekvensområde20-20000 Hz
MikrofonJa
Akustisk konstruksjonLukket
Bluetooth-versjonJa - 5.2 ( AAC, SBC )
Avspilling via USBNei

Anmeldelser


4.5
2 anmeldelser
5
1
4
1
3
0
2
0
1
0
Kim
Danmark
10/19/2023

Jeg oppgraderte min elite 4 til 7 da jeg hadde flere problemer med lyden i en av kanalene. Så langt fungerer de perfekt, og jeg er veldig fornøyd med dem. Super flott at HI-FI klubben gir 3 års garanti - absolutt ingen problemer når du får en feil - bare god kundeservice. Husk imidlertid å ta vare på originalemballasjen.

Kim
Danmark
Rogier
Nederland
10/18/2023

Elsker både god lyd og løping, kom jeg på denne etter mange anmeldelser. Jeg kjøpte denne spesielt for løping. Jeg bruker det ikke som et headset når jeg ringer. For sportslige ører gir disse utmerket lyd. Det beste jeg har hatt for løping de siste 20 årene, og så har jeg hatt ganske mange kjente merker. Klar bass (alltid et problem med sporty hodetelefoner). For ikke-sporty bruk er lydkvaliteten dårligere enn andre merker. Med de minste spissene holder hettene seg godt og gir ikke den dunkende effekten. Disse faller egentlig ikke bare ut av ørene dine, du kan trygt gå gymnastikk eller terrengsykling med dem. Ulempen er at tipsene må rengjøres nesten hver gang. Veldig lett å parre. Lett lite ladeetui som er lett å bære. En enorm batterilevetid som du nesten glemmer å lade. Heldigvis har ladeetuiet et lys for den ;) ANC tilbyr ikke mye ... unntatt(!) mot vindstøyen mens du løper. Uten den lider disse øretelefonene mye av vindstøy, men med ANC er dette fullstendig filtrert ut. Flerpunkts Bluetooth-tilkoblingen fungerer ikke optimalt. Da har øretelefonene noen ganger problemer med å plukke opp ønsket signal. Betjeningen på øretelefonene, høyere / mykere / neste nummer fungerer veldig fint. Lydkilden kan bare ligge i lommen. Alt i alt veldig fornøyd!

Rogier
Nederland

Anbefalte produkter