Hopp til innhold

JabraElite 85HTrådløs hodetelefon

Bluetooth-hodetelefoner med smart aktiv støyreduksjon, komfortabelt design og imponerende batteri som kan gi opptil 36 timer med god lyd.

Produktet er ikke lengre tilgjengelig i den valgte fargen eller varianten.

Les mer:

Beskrivelse

Jabra Elite 85h – Bluetooth-hodetelefoner med 36 timers batteritid, god lyd og smart aktiv støyreduksjon

Jabra Elite 85h er over-ear Bluetooth-hodetelefoner med et komfortabelt design og god og detaljrik lyd. Batteriet varer i opptil imponerende 36 timer med Bluetooth og aktiv støyreduksjon (ANC) aktivert, og når en hurtiglading på 15 minutter gir opptil 5 timers spilletid, så går du i praksis aldri tom for strøm.

Smart aktiv støyreduksjon

Elite 85h har smart aktiv støyreduksjon som tilpasser seg lydmiljøet ditt. Pendler du med tog, så analyserer den lyden når du går på og filtrerer vekk støyen. Når du ankommer kontoret, så gjenkjenner hodetelefonene de nye omgivelsene på nytt og endrer automatisk ANC-innstillingene, slik at de passer til det nye lydmiljøet.

Trenger du å høre hva som foregår rundt deg, så aktiverer du bare HearThrough med ett enkelt trykk på ørekoppen. Da kan du få med deg samtaler på kontoret eller informasjon fra høyttalerne på perrongen. 

Elite 85h er ikke bare egnet til å skape ro. Den leverer også god lyd med virkelig høyt detaljnivå på både musikk og telefonanrop. Ørekoppene er trukket i stoff, og hodebøylen og ørepudene er laget i et komfortabelt materiale som ikke gir noe ubehag, selv etter mange timers bruk.

Elite 85h fås i sort, Gold Beige og Navy Blue finish.

Videoer om Jabra Elite 85H

Tekniske spesifikasjoner

Aktiv støykanselleringJa
Avspilling via USBNei
Bluetooth-versjonJa - 5 ( AAC )
Frekvensområde10-20.000 Hz
HodetelefontypeOver-ear

Tilbehør til Jabra Elite 85H

Anbefalte produkter

DALI IO-6 Trådløs hodetelefon
DALI IO-6
Trådløs hodetelefon
3 998,- / stk
35