Hopp til innhold
1 990,-sett

Produktet er ikke lengre tilgjengelig i den valgte fargen eller varianten.

Nyt trådløs frihet med ANC, krystallklare anrop og god lyd i ørene. True Wireless som er perfekt for deg som vil nyte tiden på farten.

Les mer:

Beskrivelse

Jabra Elite 85t – eksklusive True Wireless in-ear-hodetelefoner med god lydkvalitet, ANC og krystallklare anrop

 • Avansert aktiv støyreduksjon (ANC) med HearThrough
 • 6 innebygde mikrofoner til ANC og telefonanrop i høy kvalitet
 • 5,5 timers spilletid med ANC (+19,5 timer med ladeetui)
 • Smart ladeetui med trådløs lading (Qi-lader kjøpes separat)
 • Semi-åpent design for maksimal komfort

Jabra Elite 85t er eksklusive True Wireless-hodetelefoner som er perfekt designet for et aktivt liv på farten. Lyden og anropskvaliteten er helt på topp, og avansert aktiv støyreduksjon (ANC) gjør selv den mest støyende togturen til en fredelig oase i hverdagen din. Elite 85t tåler vær og vind – inkludert en regnbyge – og med det inkluderte ladeetuiet har du strøm nok til hele dagen.

Du kan lade etuiet trådløst med en valgfri QI-lader som du kanskje allerede har til telefonen din. Den kan eventuelt kjøpes for en rimelig pris. Bare legg etuiet oppå ladeplaten – så lades batteriet automatisk. Du kan også lade gjennom den medfølgende USB-kabelen, dersom du foretrekker det.

God musikk dagen lang

Du kan høre på musikk i opptil 5,5 timer på én lading med ANC aktivert, og med det inkluderte ladeetuiet kan du lade strøm til ytterligere 25 timer. Skulle du allikevel gå tom for strøm, så kan du få 60 minutters batteritid med 15 minutters lading. Etuiet tar nesten ikke plass i det hele tatt, så du kan fint ha det med i lomma.

For å gi deg høyest mulig komfort har Jabra i Elite 85t valgt et semi-åpent design med ventiler som motvirker oppbygging av sjenerende trykk i øret. Her har du virkelig et par komfortable og diskre hodetelefoner du kan bruke hele dagen.

Jabra Elite Active 85t fås med finish i sort/titan (Titanium Black). Ørepropper i forskjellige størrelser, ladeetui og USB-C-ladekabel medfølger.

Skreddersy lyden med ANC

Jabra Elite 85t har aktiv støyreduksjon (ANC) i luksusklassen. Jabra har nemlig bygget inn en dedikert chip til formålet, og det sitter separate mikrofoner til å fange opp og eliminere støy både utenfor og inni selve øret. På den måten blir støyreduksjonen maksimalt effektiv, og prosessoren kan bruke kreftene sine på å gi deg best mulig lydkvalitet.

Når du går en tur i byen eller er ute og handler, er det fint å kunne høre omgivelsene bedre innimellom. Da kan du aktivere HearThrough-funksjonen, som slipper gjennom en viss mengde bakgrunnslyd ved hjelp de innebygde mikrofonene. Du kan tilpasse både ANC og HearThrough-funksjonen i den tilhørende Jabra Sound+-appen, der du også kan stille inn lydbildet på en equalizer, slik at det passer nøyaktig din smak.

Med den avanserte MySound-funksjonen i appen kan du også optimalisere lyden til akkurat dine ører. Jabra MySound-systemet måler og korrigerer lyden til å passe perfekt til responsen fra nettopp ditt øre. Og du kan selvfølgelig tilpasse lyden videre etterpå.

Anrop i overlegen kvalitet

Med hele 6 innebygde mikrofoner i svært høy kvalitet – 3 på hver side – ligger alt til rette for krystallklare telefonanrop. I tillegg gir Jabra deg SideTone, slik at du kan høre din egen stemme på en naturlig måte under en telefonsamtale. En funksjon som utgjør en stor forskjell i støyende omgivelser. Og hvis vinden prøver å ødelegge samtalen din, så har Jabra integrert sine nyeste og mest avanserte algoritmer mot vindstøy, slik at du allikevel når klart gjennom.

Lynrask Bluetooth og god brukervennlighet

Det trådløse signalet er lynraskt og stabilt, slik at lyden ikke hakker. Du kan for eksempel fint bruke Jabra Elite 85t, når du ser på film på en PC/Mac – en situasjon der trådløse hodetelefoner ellers ofte kommer til kort.

Jabra Elite 85t kan kobles til to Bluetooth-enheter samtidig, slik at du lynraskt kan skifte fra den ene enheten til den andre, for eksempel hvis telefonen ringer mens du er midt i en film på nettbrettet.

Med ett enkelt trykk på øreproppene kan du stille inn volum, velge musikk eller ta imot anrop. Du kan også aktivere stemmestyring for å gjøre avtaler, få meldinger lest opp eller finne veien. Uansett om du bruker Siri, Google Assistant eller andre. 

Vår
Ekspertvurdering

Fordeler

 • Avansert aktiv støyreduksjon (ANC) med HearThrough
 • Smart ladeetui med trådløs lading (Qi-lader kjøpes separat)
 • 12 mm drivere for ekstra høy hi-fi-lydkvalitet
 • Støvbeskyttet og vannavvisende (IPX4)
 • Overlegen passform med effektiv passiv støydemping
 • 5,5 timers spilletid med ANC (19,5 timer med ladeetui)
 • Støtter AAC Bluetooth
 • 6 innebygde mikrofoner til ANC og telefonanrop i høy kvalitet
 • Enkel aktivering av den foretrukne stemmeassistenten din på telefonen*
 • Trykknapper på øreproppene (musikk, anrop, HearThrough og stemmestyring)
 • Hurtiglading (cirka 60 minutters bruk på 15 minutters lading)

Begrensninger

 • Ikke optimale til sport og trening
 • Ikke 100% vanntette
 • Ikke aptX Bluetooth

Reviews

Videoer om Elite 85t

Tilbehør til Jabra Elite 85t

Tekniske spesifikasjoner

HodetelefontypeIn-ear, True Wireless
Aktiv støykanselleringJa
Frekvensområde 20-20.000 Hz
MikrofonJa
Bluetooth-versjonJa - 5 ( AAC )
Drivertype/-størrelse12 mm - Dynamic driver
Avspilling via USBNei

Anbefalte produkter