Hopp til innhold

JabraElite Active 45eTrådløs in-ear hodetelefon (sett)

Trådløse in-ear-hodetelefoner med høy komfort, god lyd og 9 timers batteritid. De har et ergonomisk design og tåler svette og støv.

Produktet er ikke lengre tilgjengelig i den valgte fargen eller varianten.

Les mer:

Beskrivelse

Jabra Elite Active 45e – trådløse in-ear-Bluetooth-hodetelefoner til sport med 9 timers batteritid

Elite Active 45e er trådløse in-ear-hodetelefoner til musikk, anrop og sport. De tåler både svette og støv. Nyt 9 timer med musikk på de lengste løpeturene og de svetteste øktene på treningssenteret.

Elite Active 45e har et ergonomisk design med myke ørefinner og fleksible ørebøyler som kan formes etter ørene dine. Dette sikrer optimal passform og komfort. Den innbyrdes kabelen har litt ekstra vekt og er stiv, slik at den ikke svinger ukontrollert rundt når du beveger deg.

Øreproppene sitter godt i ørene, men lyden fra omgivelsene slipper fremdeles gjennom. Dette betyr at du kan ferdes trygt i trafikken når du løper. Knappene på Elite Active 45e er lette å bruke selv når du trener, og du kan aktivere stemmestyring med ett enkelt trykk.

Med opptil 9 timers batteritid kan du klare de fleste utfordringer, og hvis det allikevel skulle knipe, så kan du få en time ekstra batteri ved å lade i bare 15 minutter.

Elite Active 45e fås i sort, grønn eller blå finish. Ørepropper i forskjellige størrelser, mikro USB-kabel og etui til tilbehør medfølger.

Videoer om Jabra Elite Active 45e

Tekniske spesifikasjoner

Bredde emballasje6
FargeBlå
FargebeskrivelseNavy
Høyde emballasje (cm)19
Lengde emballasje (cm)13
Vekt emballasje (kg)0,16
Vekt produkt (kg)0,15