Hopp til innhold
799,-sett

Produktet er ikke lengre tilgjengelig i den valgte fargen eller varianten.

Trådløse in-ear-hodetelefoner med høy komfort, god lyd og 9 timers batteritid. De har et ergonomisk design og tåler svette og støv.

Les mer:

Beskrivelse

Jabra Elite Active 45e – trådløse in-ear-Bluetooth-hodetelefoner til sport med 9 timers batteritid

Elite Active 45e er trådløse in-ear-hodetelefoner til musikk, anrop og sport. De tåler både svette og støv. Nyt 9 timer med musikk på de lengste løpeturene og de svetteste øktene på treningssenteret.

Elite Active 45e har et ergonomisk design med myke ørefinner og fleksible ørebøyler som kan formes etter ørene dine. Dette sikrer optimal passform og komfort. Den innbyrdes kabelen har litt ekstra vekt og er stiv, slik at den ikke svinger ukontrollert rundt når du beveger deg.

Øreproppene sitter godt i ørene, men lyden fra omgivelsene slipper fremdeles gjennom. Dette betyr at du kan ferdes trygt i trafikken når du løper. Knappene på Elite Active 45e er lette å bruke selv når du trener, og du kan aktivere stemmestyring med ett enkelt trykk.

Med opptil 9 timers batteritid kan du klare de fleste utfordringer, og hvis det allikevel skulle knipe, så kan du få en time ekstra batteri ved å lade i bare 15 minutter.

Elite Active 45e fås i sort, grønn eller blå finish. Ørepropper i forskjellige størrelser, mikro USB-kabel og etui til tilbehør medfølger.

Enkel i bruk og enkelt oppsett
Elite Active 45e har innebygget smarttelefonkontroll på øreproppene som lar deg kontrollere volum, musikk, anrop og stemmestyring. Det betyr at du slipper å ta av hodetelefonene når du besvarer anrop, og du kan skifte musikk direkte på øreproppene.

Du kan koble Elite Active 45e til to Bluetooth-enheter samtidig, slik at du lynraskt kan skifte fra det ene apparatet til det andre, for eksempel hvis telefonen ringer mens du ser film på nettbrettet.

I Jabra Sound+ appen kan du sette personlige innstillinger og for eksempel velge stemmeassistent, fintune equalizer-innstillingene på hodetelefonene, se batteriforbruk og mye mer.

Tekniske spesifikasjoner

FargeGrønn
FargebeskrivelseMint
Vekt produkt (kg)0,09
Høyde emballasje (cm)19
Lengde emballasje (cm)13
Vekt emballasje (kg)0,12
Bredde emballasje6