Hopp til innhold

JabraElite Sport 4.5HTrådløs in-ear hodetelefon (sett)

Avansert True Wireless in-ear-hodetelefon full av smarte funksjoner som hjelper deg med treningen. Støv- og vanntett. Forbedret batteritid.

Produktet er ikke lengre tilgjengelig i den valgte fargen eller varianten.

Les mer:

Beskrivelse

Jabra Elite sport 4.5H – True Wireless in-ear-hodetelefon med avanserte og unike treningsfunksjoner

Elite Sport 4.5H er en ny versjon av Elite Sport som gir deg 50% mer batteritid på både hodetelefonen og ladeetuiet – nå 13,5 timer totalt. Dette er en avansert hodetelefon til all slags sport. Den er True Wireless, noe som betyr at du fullstendig slipper ledninger både til telefonen og mellom øreproppene – uten at det går ut over kvaliteten.

Lyden er fremragende til å være en trådløs in-ear-hodetelefon, og øreproppene tetter godt, slik at de stenger bakgrunnstøyen ute. Elite sport 4.5H er designet for å sitte godt selv ved intens trening og bevegelse. Den måler pulsen din og beregner VO2 Max (oksygenopptak pr. minutt). Den innebygde stemme-coachen gir øyeblikkelig feedback på prestasjonene dine og gir deg råd som sørger for at du får mest mulig ut av treningen.

Designet for å klare alle utfordringer

Du kan ta anropene dine med stemmestyring, og du trenger ikke å bekymre deg over bakgrunnsstøy fra biler eller vind. Elite sport 4.5H har fire mikrofoner som den veksler mellom for å best mulig unngå støy. Når du løper i trafikkerte områder kan du også filtrere inn mer bakgrunnslyd for å kunne høre omgivelsene dine bedre.

Elite sport 4.5H er både støv- og vanntett, og den kan derfor klare selv de lengste og hardeste løpeturer, sykkelturer eller styrkeøkter. Du kan til og med skylle øreproppene under en kran for å rense dem.

Den innebygde Bluetooth-chippen er av høy kvalitet, slik at du unngår irriterende hakking akkurat når du setter inn sluttspurten. Øreproppene benytter seg av magnetisk induksjon for å kommunisere mellom hverandre, og derfor kommer lyden i høyre og venstre kanal aldri "ut av sync", slik du kan oppleve med noen Bluetooth-baserte alternativer. .

Elite sport 4.5H fås i sort finish.

Videoer om Jabra Elite Sport 4.5H

Tekniske spesifikasjoner

BluetoothJa
Bluetooth-type4.1
Følsomhet103 dB
Frekvensområde20-20.000 Hz
MikrofonJa