Hopp til innhold
1 490,-sett

Produktet er ikke lengre tilgjengelig i den valgte fargen eller varianten.

Avansert True Wireless in-ear-hodetelefon full av smarte funksjoner som hjelper deg med treningen. Støv- og vanntett. Forbedret batteritid.

Les mer:

Beskrivelse

Jabra Elite sport 4.5H – True Wireless in-ear-hodetelefon med avanserte og unike treningsfunksjoner

Elite Sport 4.5H er en ny versjon av Elite Sport som gir deg 50% mer batteritid på både hodetelefonen og ladeetuiet – nå 13,5 timer totalt. Dette er en avansert hodetelefon til all slags sport. Den er True Wireless, noe som betyr at du fullstendig slipper ledninger både til telefonen og mellom øreproppene – uten at det går ut over kvaliteten.

Lyden er fremragende til å være en trådløs in-ear-hodetelefon, og øreproppene tetter godt, slik at de stenger bakgrunnstøyen ute. Elite sport 4.5H er designet for å sitte godt selv ved intens trening og bevegelse. Den måler pulsen din og beregner VO2 Max (oksygenopptak pr. minutt). Den innebygde stemme-coachen gir øyeblikkelig feedback på prestasjonene dine og gir deg råd som sørger for at du får mest mulig ut av treningen.

Designet for å klare alle utfordringer

Du kan ta anropene dine med stemmestyring, og du trenger ikke å bekymre deg over bakgrunnsstøy fra biler eller vind. Elite sport 4.5H har fire mikrofoner som den veksler mellom for å best mulig unngå støy. Når du løper i trafikkerte områder kan du også filtrere inn mer bakgrunnslyd for å kunne høre omgivelsene dine bedre.

Elite sport 4.5H er både støv- og vanntett, og den kan derfor klare selv de lengste og hardeste løpeturer, sykkelturer eller styrkeøkter. Du kan til og med skylle øreproppene under en kran for å rense dem.

Den innebygde Bluetooth-chippen er av høy kvalitet, slik at du unngår irriterende hakking akkurat når du setter inn sluttspurten. Øreproppene benytter seg av magnetisk induksjon for å kommunisere mellom hverandre, og derfor kommer lyden i høyre og venstre kanal aldri "ut av sync", slik du kan oppleve med noen Bluetooth-baserte alternativer. .

Elite sport 4.5H fås i sort finish.

Ladeetui med 9 ekstra timer

Elite Sport 4.5H har 4,5 timers batteritid på hodetelefonen. I tillegg får du et ladeetui der du kan oppbevare og lade hodetelefonen din. Etuiet har et innbygget oppladbart batteri som kan lade hodetelefonene helt opp to ganger, noe som tilsvarer 2 x 4,5 timers spilletid. Du kan lade etuiet og øreproppene samtidig, slik at du kan tanke strøm til 9 timers spilletid på én lading. Oppladingen begynner med én gang du legger øreproppene i esken.

Følg med på fremskrittene dine med Sport Life-appen

Jabra Sport Life er en app til hodetelefonen din som lar deg planlegge, følge og evaluere prestasjonene dine. Her kan du sette mål for treningen, se løperuter og sammenligne resultater. Sport Pulse er også kompatibel med mange andre sports-apper, slik at du kan overføre resultatene dine til den appen du måtte foretrekke.

Enkel i bruk og oppsett

Elite sport 4.5H har innebygget mikrofon og knapper til styring av smarttelefonen din (volum, start/stopp, neste/forrige, besvar/avvis anrop, ring tilbake). Det betyr at du kan bruke hodetelefonen som handsfree på telefonen din, og du slipper å måtte ta av hodetelefonen når du skal besvare et anrop.

Når du setter opp Elite sport 4.5H for første gang vil det være en stemme som guider deg rolig gjennom Bluetooth-oppsettet. Dette er fint hvis det for eksempel er første gang du skal "pare" to enheter med hverandre og du ikke er umiddelbart kjent med prosessen.

Tilbehør til Jabra Elite Sport 4.5H

Tekniske spesifikasjoner

Frekvensområde20-20.000 Hz
Følsomhet103 dB
MikrofonJa
BluetoothJa
Bluetooth-type4.1