HiFi Klubben

Hopp til innhold
Lokale tilbud Gjør et kupp på utstillingsmodeller, utgående produkter og overskuddslager fra alle butikkene våre Les mer

AudioQuest DragonTail USB-C USB kabel

Nå {{product.price}}

{{product.originalPrice}} {{product.price}} /stk
  • -{{savingsBadge}}%
{{ribbon.Text}} {{ribbon.Text}}
AudioQuest DragonTail USB-C USB kabel

Bilder

Varenummer: {{product.code}}
{{quantityModel}} stk

{{product.inventoryStatus}}

{{sellableOnWebText}}

Beskrivelse

DragonTail er en hendig liten USB-adapter bygget i eksklusive materialer. Bruk den som en forsikring mot knekte USB-enheter – for eksempel en tablet eller mobil – og vær trygg på at kabelen ikke forurenser musikken med digital støy og annet grums.

DRAGONTAIL – ENKEL, EFFEKTIV OG VELBYGGET USB-FORLENGER

AudioQuest – garanti for kvalitetsmaterialer

Lederne i DragonTail er forsølvet med 5% sølv – et materiale som garanterer et snev av eufori hos samtlige audiofile. Sølv er nemlig det beste tilgjengelige ledermaterialet Moder Jord har å tilby, og derfor finner du også tilsvarende forsølvede ledere i mange andre AudioQuest-kabler, som for eksempel den eksklusive Carbon USB-kabelen.

Hvis du skulle finne på å koble for eksempel en DAC til DragonTail – noe som ville vært en riktig god idé – trenger du ikke å være redd for å smitte musikken med ekstra jitterstøy eller annet digitalt grums som enkelt kan tas opp i dårligere kabler.

Tekniske spesifikasjoner

  • USB-adapter til USB-C
  • Ledere forsølvet med 5% sølv
  • Lengde: 11,2 cm.
  • Vekt: 20 gram
  • Inngang/utgang: USB-C til USB-hun
  • Farge: sort

Ønsker du å oppleve produktet?

Hos HiFi Klubben kan du oppleve produktene med din egne øyne og ører før du handler. Du kan til og med avtale tid for en personlig demonstrasjon. Så blir det enklere for deg å velge rett.

Mer lesning