HiFi Klubben

Hopp til innhold
Lokale tilbud Gjør et kupp på utstillingsmodeller, utgående produkter og overskuddslager fra alle butikkene våre Les mer

Høyttalere til PC/Mac

Hvis du er en hardcore gamer, så er saken klar. Da skal du ha et par aktive høyttalere som du kan koble direkte til datamaskinen og sette ved siden av skjermen, eventuelt med en subwoofer under bordet for å gi litt ekstra punch i lyden.

Føler du for å spille musikk fra datamaskinen i stua, så kan du plassere de aktive høyttalerne på et passende sted og spille enten med kabel eller trådløst over Bluetooth. Mange stereoanlegg har både Bluetooth og wi-fi, slik at du kan spille trådløst rett fra PC-en og få musikken ut i stua på et par skikkelige hi-fi-høyttalere.

 

Se alle Hi-Fi Klubbens aktive høyttalere her

 

 

Høyttalere
til anlegget

Små, store, flate, runde, firkantede, fargerike, tre, metall, rock, jazz, klassisk – vi har høyttalere til enhver smak og ethvert anlegg.

 

Høyttalere
til smartphone

Stream musikk fra nettet over til en Bluetooth-høyttaler eller til anlegget i fet stereo. Få trådløs musikk i hele hjemmet ditt med multirom.

 

Høyttalere
til TV

Gi TV-en din ordentlig lyd, og få mye mer ut av både film og vanlige sendinger. Smarte løsninger til alle behov.

 

Høyttalere
til PC/MAC

Gaming eller musikk? PC-en din fikser det meste, og med et par gode aktive høyttalere er lydopplevelsen din i boks– også trådløst.

 

Høyttalere
til hjemmekino

Få den autentiske kinofølelsen hjemme i din egen stue. Vi hjelper deg med å sette sammen det rette surroundsystemet.