HiFi Klubben

Hopp til innhold
Lokale tilbud Gjør et kupp på utstillingsmodeller, utgående produkter og overskuddslager fra alle butikkene våre Les mer

Sonos PLAYBAR

Raffinert lydplanke til TV-en din

PLAYBAR gir deg langt bedre lyd enn de innebygde høyttalerne i TV-en din. Hvis du føler for det, så kan du bygge ut med trådløs subwoofer og trådløse surround-bakhøyttalere. Hele det trådløse Sonos-universet med musikk og multirom følger med på kjøpet.

  • God lydkvalitet i forhold til mange andre lydplanke-løsninger
  • Kan alene gi en viss surround-effekt til filmlyd 
  • Volumet kan styres fra den eksisterende TV-fjernkontrollen din
  • Kan utvides med trådløs subwoofer og trådløse bakhøyttalere
  • Inngår i det trådløse Sonos-musikksystemet

PLAYBAR er en raffinert lydplanke som kan gi deg god TV-lyd og samtidig fungere som trådløs høyttaler til streamingmusikken din. Du får også det samme elegante app-grensesnittet som resten av Sonos-systemet har.

PLAYBAR leverer langt bedre lyd enn de innebygde høyttalerne i TV-en din, og du kan bygge ut med både trådløs subwoofer og trådløse surround-bakhøyttalere hvis du vil ha enda større lydopplevelser til film og musikk.

Sonos SUB – den dype bunnen til både filmlyd og musikk

Hvis du vil ha enda mer og bedre bass til din PLAYBAR, så kan du supplere med en trådløs Sonos-subwoofer. SUB gir deg dyp og dynamisk bass i hele rommet, til både hjemmekino og musikk, og du slipper å måtte trekke kabler over til anlegget. SUB setter prikken over i-en, uansett om du har koblet til bakhøyttalere eller om du ”nøyer” deg med bare PLAYBAR.

Enkel surround med trådløse bakhøyttalere

Legg til to trådløse PLAY:1 eller PLAY:3-høyttalere som surround-bakkanaler, så har du et ordentlig surroundsystem som plasserer deg midt i sentrum av begivenhetene på skjermen. Og selv om det ikke blir en helt ekte surround-hjemmekino, så får du fortsatt en filmlyd som yter dagens flotte bildekvalitet rettferdighet. Helt uten tungvint oppsett og plagsomme kabler som med en tradisjonell løsning.

 

Tre veier til fet TV-lyd med PLAYBAR