HiFi Klubben

Hopp til innhold
Lokale tilbud Gjør et kupp på utstillingsmodeller, utgående produkter og overskuddslager fra alle butikkene våre Les mer

Hi-Fi Scenen på Øyafestivalen 2017

Hi-Fi Klubben inviterer Øyafestivalens publikum på intervju- og lyttesessions med Dagny og Nils Bech på festivalens Hi-Fi Klubben scene.

Bli med når artistene på scenen gir publikum et unikt innblikk i hele skapelsesprosessen bak låtene deres. Vi hører utvalgte låter av artistene og gjennom samtale med årets vert Synne Øverland Knudsen forteller artistene historiene om hvordan låtene oppstod, inspirasjonen bak og hvordan musikken tok form. Her blir det rik mulighet til å fordype seg i musikken til to av Norges mest fremadstormende artister.

Vi snakka med artistene om forventningene deres før årets festival:

NILS BECH

1. Hva gleder du deg aller mest til ved å skulle spille på ØYA?

Øya er en utrolig fin festival, dette blir tredje gangen jeg spiller der og publikummet og de frivillige er alltid så utrolig varme og entusiastiske, så jeg gleder meg til å få være en del av stemningen de skaper. 

2. Hva er det mest karakteristiske ved lyden din? 

Jeg har en veldig norsk aksent på engelskuttalen min.

3. Hvorfor skal folk komme og oppleve deg og musikken din på Hi-Fi Scenen på ØYA? 

Jeg har bevisst valgt ut noen av de mest personlige sangene og publikum kommer blant annet til å få høre historiene bak disse.

 

 

DAGNY

1. Hvilken artist gleder du deg aller mest til å se på ØYA?

​Jeg er kjempefan av både Ryan Adams og Feist og trodde nesten ikke på det når jeg fikk høre at de skulle spille samme dag på Øya. Jeg fikk billett i bursdagsgave hos bestekompisen min som også er fan, så vi skal kose oss. Ellers gleder jeg meg til Lana Del Rey sammen med noen venninner. Vi skal synge av full hals! 


2. Hva er det mest karakteristiske ved lyden din? 

​Det håper jeg er stemmen min! Og muligens at til å være så pass kommersiell pop, så har vi fortsatt med både bass, gitar og virkelige trommer! 

 

3. Hvorfor skal folk komme og oppleve deg og musikken din på Hi-Fi Scenen på ØYA? 

​Fordi jeg skal fortelle masse hemmeligheter om alt det gærne vi gjør når vi er i studio! Eller fordi de er litt interessert i hva jeg driver med og hva som er favorittmikrofonen min og slikt! 

 

 

Hi-Fi Scenen med Dagny
Onsdag 9. august
kl. 14:15 – 15:00

Hi-Fi Scenen med Nils Bech
Fredag 11. august
kl. 14:15 – 15:00

Begge eventene finner sted på Hi-Fi Klubben scenen på Øyafestivalen 2017 og man må ha billett til festivalen for å kunne oppleve eventene.