HiFi Klubben

Hopp til innhold
Lokale tilbud Gjør et kupp på utstillingsmodeller, utgående produkter og overskuddslager fra alle butikkene våre Les mer

Månedens anbefaling

Januar

Alle våre ansatte er lidenskapelig opptatt av god lyd, og ønsker å dele denne lidenskapen med flere. Hver måned lar vi en av dem fortelle om et anlegg de synes skiller seg ut.

Alice Clausen jobber i Hi-Fi Klubbens nettbutikk, med kundeservice. Hun er en rå biljardspiller, men når hun ikke står rundt snookerbordet er hun glad i å slappe av på sofaen med en god film. – Derfor anbefaler jeg en skikkelig lydplanke! Uansett hvor bra tv du har vil en god lydplanke ta filmopplevelsen til helt nye høyder, sier Alice entusiastisk. – Og dette er den beste lydplanken man kan få til under 25 000 kroner!

Lydplanken Alice anbefaler er ikke av den typen tv-produsentene masseproduserer selv. Her har hun kombinert to kompakte senterhøytalere fra Bowers & Wilkins, med en trådløs stereoforsterker fra Bluesound. Dette har hun så bygget inn i et lekkert møbel fra UNNU som monteres rett på veggen. – Slik får du ikke bare en lydplanke som ingen andre i vennegjengen har, men også et anlegg som får deg til å se, og høre, filmene du elsker på en helt ny måte, smiler Alice.

Selv om Alice har satt sammen denne lydplanken for å sikre god tv-lyd, får man samtidig et anlegg som kan spille musikk ut i de sene nattetimer. Bluesounds Powernode 2-forsterker lar deg strømme musikk trådløst via både wifi og Bluetooth. Og sammen med Bowers & Wilkins HTM62S2-høyttalere er det ikke bare filmmusikken som blir rå med dette oppsettet. – Og ønsker du heftigere bass kan man alltids legge til en sub, legger Alice til.

- Mange vegrer seg for å skaffe høyttalere til tv-en fordi de ikke synes det ser bra ut, forklarer Alice. – Men ved å lage seg en lydplanke med UNNUs smarte møbelsystem, der du selv kan bestemme hvordan produktet skal se ut, får man det beste fra begge verdener. Du kan til og med skjule kablene i møbelet. Og ved å velge en stoffdør kan man fortsatt benytte Powernodes IR-learning uten å åpne døra, fortsetter Alice.

For å vise at lydplanken er et fullgodt anlegg også for musikk, velger Alice å spille av Emilie Nicolas sang Games. – Den høres utrolig bra ut på et Bowers & Wilkins-anlegg! Men det er til gode filmer og serier at den selvlagde lydplanken setter alt annet i skyggen, i følge Alice. Her har mulighet til å imponere venner og familie. Jeg får i hvert fall frysninger når introlåta til Game of Thrones kommer på over dette anlegget, avslutter hun.