HiFi Klubben

Hopp til innhold
Lokale tilbud Gjør et kupp på utstillingsmodeller, utgående produkter og overskuddslager fra alle butikkene våre Les mer

Omgitt av gnål?

Vi har hodetelefonene som gir deg sjelefred

Hvis det er noen år siden du sist testet støyreduserende hodetelefoner, er du nødt til å komme innom Hi-Fi Klubben og prøve årets modeller. De er nemlig gode nok til at både kollegaene og sidemannen på bussen forsvinner. Og selvfølgelig er de trådløse.

Det er ikke lenge siden støyreduserende hodetelefoner egnet seg best til bruk på fly og tog, der bakgrunnsstøyen var konstant. Årets modeller har tatt teknologien til et nytt nivå, og de beste klarer til og med å dempe mer hverdagslige lyder. Dermed kan både pendlere på tog og buss, bonuspoengsamleren i luften og nine-to-five-helten i åpent kontorlandskap nyte musikken og podcastene sine i fred.

Tidligere var det også slik at støyreduksjon gikk på bekostning av lydkvaliteten. Elementet skulle tross alt eliminere støy i tillegg til å spille musikk. Nå har produsentene løst dette problemet også, og særlig toppmodellene til B&O og Bowers & Wilkins står ikke tilbake for tradisjonelle hodetelefoner i samme prisklasse.

Bowers & Wilkins PX
Bowers & Wilkins er en av verdens største høyttalerprodusenter, og da de tok steget over i hodetelefonverden med sine eksklusive P5, visste alle at det var starten på noe helt unikt. Med B&W PX viser de virkelig muskler: utsøkt lydkvalitet, ekte lær, metall og eksklusivt design. For ikke å snakke om brukervennligheten. PX kan automagisk pause musikken og gå i standby når du tar av deg klokkene. Når du tar de på igjen starter musikken fra der du slapp, selv om det er flere uker siden du sist brukte dem! Med den dedikerte appen kan du justere støyreduksjonen, stille førligheten på auto-standby-funksjonen og oppdatere programvaren i hodetelefonene. Batteriet varer i 22 timer, og når det går tomt lader du det enkelt med den medfølgende USB-C-kabelen.

 

B&O Beoplay H9i
En av de stiligste hodetelefonene på markedet. Med denne signaliserer du ikke bare at du elsker musikk og setter pris på lydkvalitet, du viser deg også som et stilikon. Ekte lær og aluminium er ikke bare lekkert å se og ta på, det er holdbart og bærekraftig. Når du er ferdig med å se deg i speilet, kan du fikle med den innovative touch-kontrollen på den ene klokken, der du justerer volumet, pauser og skipper spor. Den brukes også til å aktivere Transparency Mode, som skrur av støykanselleringen og forsterker lydene fra omgivelsene, slik at du kan høre hva som foregår rundt deg. Batteriet varer i 16 timer og når det er tomt, kobler du bare til den medfølgende kabelen og hører videre så lenge du vil. Dermed er rekkeviddeangsten man tidligere kunne oppleve på lange flyreiser også kansellert.

 

Sony WH-1000XM2
En av høstens store testvinnere. De ble blant annet kåret til Årets Beste av Lyd & Bilde. Og det er ikke så rart. Med WH-1000XM2 får du kanskje den beste støyreduksjonen på markedet og muligens også den dypeste bassen. Ekte lær og høy bærekomfort i et sammenleggbart, tidløst design. Den ene klokken har nyskapende touch-funksjoner – eksempel kan du legge hånden over for å dempe musikken, og dermed høre hva han eller hun bak kassa spør deg om og svare ja til pose og nei til kvittering på helt riktig sted. Batteriet varer i 20 timer og som på Beoplay H9i kan du lytte videre selv når strømmen er borte.

 

Kom innom en av våre butikker for å lytte
Du kan lese tester til øyet blir stort og vått, men det kan aldri erstatte en personlig lyttetest. Alle har forskjellig hørsel og preferanser – hvorfor legge all lit til en fremmed hi-fi-skribent når det er så enkelt å stikke innom en av våre 26 butikker og prøve selv? Velkommen!