HiFi Klubben

Hopp til innhold
Outlet Gjør et kupp på utstillingsmodeller, utgående produkter og overskuddslager fra alle butikkene våre Les mer

Fjorårets TV-er til lave priser

Vi selger fjorårets TV-modeller til lave priser, så du for.eks kan se alle fotballkamper som kommer, fra en TV med ekstra god bildekvalitet. Slå til mens TV-ene fortsat er på lager.

Nå får du lave priser på mage av våre TV-modeller, så du kan invitere venner på fotball med ekstra god bildekvalitet. De lave prisene gjelder for Samsung MU7, Q8, Sony XE8096 og Sony XE8505, så lenge lageret rekker!

Vi bruker småkaker, aka cookies (informasjonskapsler), slik at du bl.a. kan bruke vår nettbutikk. Vi bruker dem også til å finne ut hvordan våre nettsider blir brukt, slik at vi hele tiden kan forbedre oss, selvsagt mens vi hører på vår favorittmusikk. Ved å fortsette, godtar du alt dette. Les mer om cookies her