HiFi Klubben

Hopp til innhold
Outlet Gjør et kupp på utstillingsmodeller, utgående produkter og overskuddslager fra alle butikkene våre Les mer

God lyd til studiestart

Stipendvennlige anlegg til rommet

Snart begynner det nye skole- og studieåret, og det er på tide å dykke ned i de tykke bøkene og fylle hodet med kunnskap igjen. Vi har samlet noen stipendvennlige anlegg og høyttalere, slik at du kan nyte avslappet musikk på rommet når du leser og skru opp lyden velfortjent med partylista når fredagen kommer.

Vi bruker småkaker, aka cookies (informasjonskapsler), slik at du bl.a. kan bruke vår nettbutikk. Vi bruker dem også til å finne ut hvordan våre nettsider blir brukt, slik at vi hele tiden kan forbedre oss, selvsagt mens vi hører på vår favorittmusikk. Ved å fortsette, godtar du alt dette. Les mer om cookies her