HiFi Klubben

Hopp til innhold
Lokale tilbud Gjør et kupp på utstillingsmodeller, utgående produkter og overskuddslager fra alle butikkene våre Les mer

Unike eventer og gratiskonserter med Knut Reiersrud og Carl Louis!

Vi feirer 10 fantastiske år i Sandvika, og har lyst til å gi noe tilbake til kundene som har handlet hos oss. Derfor kjører vi på med arrangementer og konserter hele uken, det blir kake og ballonger, og det blir noen ekstra gode tilbud for de som velger å besøke oss denne uken. Takk for at du har handlet hos HiFi klubben, og gjør at vi får holde på med det vi liker aller aller best, nemlig å gi gåsehudopplevelser hver eneste dag, og nyte musikken slik den er ment å være. Vi sees!

Du kan oppleve følgende arrangementer i butikken:

Tirsdag 21 mai kl. 19:00: Kom og hør Pink Floyds The Dark Side of the Moon på et av våre beste stereoanlegg - Meld deg på her!

Onsdag 22 mai: Vi har fylt kinorommet vårt til randen av de feteste produktene vi har, få en altoppslukende filmopplevelse fra et komplett hjemmekinosystem fra Bowers & Wilkins 800 serien

Torsdag 23 mai: Lytt til dine musikalske favoritter på de råeste hodetelefonene fra Denon, Bowers & Wilkins og Sennheiser. Vi har for anledningen besøk av verdens kanskje beste hodetelefon, Sennheiser HE-1. Ja de som koster 570.000,- Benytt en sjelden anledning til å lytte til denne i kontrollerte omgivelser, hvis du tør

Fredag 24 mai kl. 20:00: Gratiskonsert med Knut Reiersrud - Meld deg på her!

Lørdag 25 mai kl. 20:00: Gratiskonsert med Carl Louis - Meld deg på her!

 

knut_reiersrud.jpg

R1-03981-0008-4-med.jpg