Hopp til innhold
Lyngdorf
Subwoofer

Lyngdorf BW-3

9 998,-stk

Produktet er ikke lengre tilgjengelig i den valgte fargen eller varianten.

Superkompakt design, flott finish og imponerende dyp og dynamisk bass. Her er subwooferen som gjør stas på både lyden og interiøret ditt.

Les mer:

Beskrivelse

Lyngdorf BW-3 – avansert kompakt 8” subwoofer med slankt design, eksklusiv lyd og spennende muligheter

 • Slankt og elegant design, lett å plassere
 • Eksklusiv lakkert finish i sort eller hvit lakk
 • Imponerende dyp og dynamisk bass til størrelsen
 • Fungerer også perfekt med svært små satellitthøyttalere
 • Kan plasseres både stående og liggende

BW-3 er en slank, kompakt og ekstremt god 8” subwoofer som er enkel å plassere og samtidig gir deg et hav av muligheter til både musikk og hjemmekino. Til tross for sin beskjedne størrelse presterer den en forbløffende dyp og dynamisk bass som uten problemer kan fungere i en vanlig stue.

Med 400 watt innebygget forsterkereffekt og et kraftig 8” long-throw-element vil BW-3 gi musikken og filmlyden din et solid fundament i den dype bassen, også hvis du har et anlegg i den mer prisvennlige enden av skalaen.

Hvis du på den annen side har lyst til å gå hele veien, så kan du oppnå fantastiske resultater med en av Lyngdorfs egne forsterkere som gir deg det unike RoomPerfect-systemet. Som satellitter kan du bruke den matchende, slanke vegghøyttaleren Lyngdorf MH-3 eller en annen kompakt kvalitetsmodell.

Mange kombinasjonsmuligheter – også med high-end

BW-3 kan spille fint sammen med de aller fleste av markedets kompakte kvalitetshøyttalere, inkludert Lyngdorfs egen matchende vegghøyttaler MH-3. En elegant løsning kunne for eksempel ha vært et streaminganlegg fra Sonos, HEOS eller Bluesound med MH-3, DALI OPTICON LCR eller RUBICON LCR som vegghøyttalere.

Med en vanlig forsterker eller receiver virker BW-3 på samme måte som andre gode,  aktive subwoofere. Men den har et trumfkort i ermet. Den kan nemlig spille helt opp til 800 Hz i motsetning til vanlige subwoofere, som typisk begynner å rulle av i toppen allerede rundt 120 Hz. Dette betyr at du med to stk. BW-3 kan få en perfekt integrasjon selv med svært små satellitthøyttalere.

I et slikt 2+2-oppsett kan du med en Lyngdorf-forsterker sette delefrekvensen så høyt som 300 Hz uten at det går ut over stereoperspektivet. Tar du til takke med med én BW-3, så vil den låte best med delefrekvensen satt til maksimalt 100 Hz, akkurat som de fleste andre vanlige subwoofere.

Hvis du vil gå all-in, så er det ingenting i veien for å kombinere BW-3 med high-end stativmodeller som B&W 805D3 eller DALI EPICON 2. Da får du et rendyrket high-end kompaktsystem som blir mer enn vanskelig å overgå, nesten uansett hvor mye penger du kaster inn i en alternativ løsning!

RoomPerfect gjør forskjellen

Med en Lyngdorf-forsterker som TDAI 2170 får du også Lyngdorfs unike RoomPerfect-system, som eliminerer brumming og resonanser fra lytterommet ditt. Dette gir deg nesten helt frie tøyler til å plassere høyttalerne hvor du vil. Sett gjerne subwooferne helt inn i hjørnet – det vil faktisk gi deg enda mer dynamikk og bunn i lyden!

Et slikt oppsett med Lyngdorfs prisgunstige vegghøyttaler MH-3 vil gi deg en lyd som begynner å smake av den fantastiske og kritikerroste Steinway Lyngdorf S-Serie, men til en langt lavere pris. Du får en helt utrolig dynamikk, klarhet og detaljering fra et system som tar minimalt med plass stua. At dette i det hele kan la seg gjøre er et lite mirakel. Og det sier mye om nytenkningen og den avanserte teknologien som gjør seg gjeldende her. Dette må ganske enkelt oppleves!

Store krefter i et lite kabinett

BW-3 har et lukket kabinett med bare 7 liter innvendig volum. Å få dyp og dynamisk bass fra denne konstruksjonen stiller enorme krav til både kabinettet, forsterkeren og ikke minst elementet. Derfor er den utstyrt med en enorm magnet, en overdimensjonert 38 mm svingspole og en ekstremt kraftig membran i aluminium.

Alt dette gir elementet høy effektivitet og svært rask respons. Dette er tilstrekkelig til de fleste systemer og de fleste lytterom. Og hvis du allikevel vil ha enda mer av det gode, så legger du bare til enda en BW-3. Da har du et bunnsolid fundament til alle lydopplevelsene dine.

Vår
Ekspertvurdering

Fordeler

 • Slankt og elegant design, enkel å plassere
 • Eksklusiv lakkert finish i sort eller hvit
 • Imponerende dyp og dynamisk bass til størrelsen
 • Fungerer også perfekt med svært små satellitthøytalere
 • Kan plasseres både stående og liggende
 • Stoffronter i flere farger er tilgjengelige som ekstrautstyr

Begrensninger

 • Noen større alternativer kan spille enda dypere og/eller har kraftigere bass

Tekniske spesifikasjoner

FargeHvit
FargebeskrivelseHvit matt
Vekt produkt (kg)9,8
Bredde (cm)31,5
Høyde (cm)23
Dybde (cm)17,2
Høyde emballasje (cm)45
Lengde emballasje (cm)32
Vekt emballasje (kg)10,8
Bredde emballasje32