Hopp til innhold

Lyngdorf

Danske Lyngdorf Audio er en av verdens førende high-end-produsenter innenfor digitalt hi-fi-utstyr. Den digitale teknologien eliminerer en lang rekke begrensninger i analoge konstruksjoner, og resultatet er enestående ren og åpen musikkgjengivelse.

 • Enestående klar og støyfri gjengivelse
 • Enorm dynamikk
 • Optimal utnyttelse av digitale lydformater
 • RoomPerfect for optimal lyd i ethvert lytterom
 • Særdeles solid mekanisk konstruksjon

16 produkter
16 produkter

  En unik produktrekke

  Danske Lyngdorf Audio er grunnlagt av Peter Lyngdorf, som også er Hi-Fi Klubbens og DALIs grunnlegger. Han har i årenes løp også vært dypt involvert i anerkjente varemerker som NAD, Snell Acoustics og det enormt ekstravagante Steinway Lyngdorf-prosjektet. Ved å bruke de absolutt beste komponentene og alliere seg med noen av verdens aller største autoriteter innefor digital lydgjengivelse har Lyngdorf Audio skapt en rekke helt unike digitale high-end-produkter, som går deres seiersgang hos musikkelskere over hele verden.

  Millennium og RoomPerfect – to milepæler i hi-fi historien

  I 1998 kom verdens første heldigitale high-end-forsterker, Millenium, til verden. Det som inntil da var sett på som umulig for selv verdens største hi-fi-produsenter, lykkes for Peter Lyngdorf. De unike digitale løsningene fra Millenium har senere blitt bygd ut med den revolusjonerende RoomPerfect-teknologien, som måler akustikken i lytterommet ditt og på nesten magisk vis korrigerer for ressonanser og refleksjoner. Med RoomPerfect kan du uten problemer stille høyttalerne helt inntil bakveggen – du er ikke lenger slave av akustikken, når du innreder lytterommet ditt.

  Krystalklar digital lyd i alle rom

  Lyngdorf Audio bryter med alle de tradisjonelle motforestillingene om hvordan state-of-the-art-elektronikk og høyttalere skal fungere, både teknisk og lydmessig. Lyngdorf-lyden setter en tykk strek under de fantastiske mulighetene i den nye digitale forsterkerteknologien. Det totale fraværet av støy og farging, pluss nesten uendelig dynamikk og detaljering går igjen i alle produktene. Fremtiden er digital!