Hopp til innhold
Lyngdorf
Kompakt høyttaler

Lyngdorf MH-3

4 498,-stk

Produktet er ikke lengre tilgjengelig i den valgte fargen eller varianten.

Lyd i særklasse fra en ultrakompakt og diskre vegghøyttaler. Legg til en subwoofer, så er du i mål med boliginnredningen intakt!

Les mer:

Beskrivelse

Lyngdorf MH-3 – flat og ultrakompakt vegghøyttaler med overlegen lydkvalitet til både hjemmekino og musikk

 • Ekstremt ren og dynamisk lyd til å være en ultrakompakt høyttaler
 • Kan brukes både i stereo- og surroundoppsett sammen med en subwoofer
 • Enkel veggmontering med integrert ”nøkkelhull”-feste
 • Eksklusiv, lakkert finish
 • Overlegne prestatsjoner kombinert med rett forsterker

Lyngdorf MH-3 er en ultrakompakt, flat og elegant satellitt-vegghøyttaler som i det rette oppsettet kan gi deg fremragende lyd til både musikk og hjemmekino. Sammen med en passende subwoofer (det naturlige valget er Lyngdorfs egen matchende BW-3) kan denne lille perlen levere utrolig uten å tiltrekke seg uønsket oppmerksomhet i boliginnredningen din.

Du kan enkelt montere MH-3 på veggen takket være det integrerte ”nøkkelhull”-festet eller, alternativt, et standard høyttalerveggfeste hvis det passer deg bedre.

Perfekt match til moderne anlegg

Du kan bruke MH-3 i mange forskjellige oppsett. Til stereo vil den være en strålende match til et streaminganlegg, som for eksempel POWERNODE2 fra Bluesound. Her vil du typisk kombinere den med en god, kompakt subwoofer fra DALI eller Bowers & Wilkins eller eventuelt Lyngdorfs egen matchende BW-3.

Er du hjemmekinoentusiast, så vil et oppsett med en god receiver, fem MH-3 og én eller to subwoofere gi deg overlegen filmlyd. Og hvis musikkopplevelser i stereo er det viktigste i livet ditt, så når du veldig høyt opp med en Lyngdorf-forsterker, én eller to Lyngdorf BW-3 subwoofere og to MH-3.

OBS: Hvis du vil ha renest og best mulig lyd fra MH-3, så må forsterkeren eller receiveren din ha mulighet for ”Bass Management” (eller tilsvarende). Denne funksjonen sikrer at den dypeste bassen sendes utelukkende til subwooferen og filtreres bort fra satellitthøyttaleren, som uansett ikke kan spille disse frekvensene. Når dette er på plass kan du imidlertid spille dundrende høyt og krystallklart – time etter time!

Audiofile kvaliteter i superkompakt kabinett

MH-3 er en lukket toveis-konstruksjon i et svært solid og ultrakompakt kabinett som er laget for enkel og elegant montering på vegg. Bass/mellomtone-elementet er på 4” og har en ekstremt lett og stiv membran i aluminium. Magnetsystemet er 50 prosent kraftigere enn det du normalt ser på elementer i denne størrelsen, og sammen med aluminiumsmembranen gir dette en svært dynamisk, lineær og detaljert gjengivelse, selv ved høye lydtrykk.

Softdome-diskanten er valgt for sin lave vekt og lineære gjengivelse. Den sikrer god musikalitet i lyden, og den er montert svært tett på bass/mellomtone-elementet for å optimalisere den loddrette spredningen. Dette gir mer frihet i monteringen og er en virkelig god egenskap for en høyttaler som er beregnet på plassering på vegg.

Mange muligheter med subwoofer – også til high-end

MH-3 er laget for å spille sammen med en god subwoofer. Som så mange andre satellitthøyttalere er den primært designet for å håndtere frekvenser fra 100 Hz og oppover, men dette gjør den til gjengjeld overlegent. Du kan uten problemer kombinere den med de fleste høykvalitets subwoofere i et tradisjonelt sat/sub-system, men det blir ekstra interessant når du kombinerer med Lyngdorfs egen BW-3-subwoofer. Spesielt hvis forsterkeren din også heter Lyngdorf.

Et helt ideelt system til stereo vil være to MH-3 i kombinasjon med to matchende Lyngdorf BW-3 subwoofere og forsterkeren Lyngdorf TDAI 2170 – et såkalt 2+2-oppsett. Her vil subwoofere og satellitter matche hverandre helt perfekt, og du vil samtidig få et system som enkelt glir inn i stua uten å tiltrekke seg uønsket oppmerksomhet.

Det er imidlertid Lyngdorfs unike RoomPerfect-system som skyver prestasjonene helt opp i high-end-klassen. Siden RoomPerfect eliminerer innflytelsen fra lytterommet ditt får du nesten helt frie tøyler til å plassere høyttalerne der du måtte ønske. Bare sett subwooferne helt inn i hjørnet – det vil faktisk gi deg enda mer dynamikk og bunn i lyden!

Dette oppsettet er nøyaktig det samme som det som danner grunnlaget i det fantastiske og kritikerroste Steinway Lyngdorf S-systemet. Og akkurat som med S-systemet får du en helt utrolig dynamikk, klarhet og detaljering fra et system som tar minimalt med plass i stua. At dette overhodet kan la seg gjøre er et lite mirakel. Og det sier mye om nytenkningen og den avanserte teknologien som er involvert her. Dette må rett og slett oppleves!

Vår
Ekspertvurdering

Fordeler

 • Ekstremt ren og dynamisk lyd til å være en ultrakompakt høyttaler
 • Kan brukes både i stereo- og surroundoppsett
 • Integrert ”nøkkelhull”-veggfeste
 • Eksklusiv, lakkert finish
 • Stoffronter i flere farger er tilgjengelige som ekstrautstyr

Begrensninger

 • Må kombineres med subwoofer
 • Krever bass-delefilter i forsterkeren for å yte optimalt

Tilbehør til Lyngdorf MH-3

Tekniske spesifikasjoner

FargeSort
FargebeskrivelseSort matt
Vekt produkt (kg)2,3
Høyde emballasje (cm)29
Lengde emballasje (cm)21
Vekt emballasje (kg)2,8
Bredde emballasje21