Hopp til innhold
129 900,-stk

Produktet er ikke lengre tilgjengelig i den valgte fargen eller varianten.

Er ikke det beste godt nok? La Lyngdorf og RoomPerfect bringe hjemmekinoen din opp på et nivå som du ikke har kunnet drømme om!

Les mer:

Beskrivelse

Lyngdorf MP-50 – kompromissløs, high-end, digital surroundprosessor med state-of-the-art lydkvalitet, RoomPerfect romkorreksjon og design i verdensklasse

 • Enestående digital lydkvalitet på opptil 16 høyttalere (12+4)
 • Innebygget RoomPerfect romkorreksjon for optimal lyd i alle lytterom
 • Eksklusivt og solid design i aluminium og glass
 • State-of-the-art digital signalbehandling
 • Balanserte XLR-tilkoblinger til valgfrie effekttrinn
MP-50 er en kompromissløs, 100% digital, high-end surround-forforsterker/prosessor for lyd i opptil 16 høyttalere. Med Lyngdorfs fantastiske RoomPerfect-system kan du optimalisere filmlyden din til et enestående kvalitetsnivå i ethvert lytterom og med ethvert høyttalersystem.

Kombinasjonen av RoomPerfect og state-of-the-art signalbehandling vil gi deg en helt enestående tredimensjonal og dynamisk lydopplevelse selv i et grunnleggende 5.1-oppsett. Og i et større system med høydekanaler (Dolby Atmos, Auro-3D eller DTS:X) er det bare kildematerialet som setter grensen for lydopplevelsene dine.

MP-50 har høykvalitets balanserte XLR-tilkoblinger, slik at du kan matche prosessoren med en lang rekke av markedets beste separate effekttrinn, uansett om de kommer fra Lyngdorf selv eller fra andre produsenter, som for eksempel NAD. Og MP-50 kan naturligvis også spille musikk i den enestående detaljerte, dynamiske og krystallklare kvaliteten som har gjort Lyngdorf og RoomPerfect legendarisk blant hi-fi-anmeldere og musikkelskere over hele verden!

Alt av integrasjon
MP-50 har alt du kan ønske deg av muligheter til selv den mest avanserte hjemmekinoen, inkludert IR-sensorer og 12V-triggere. Med RS232 og IP-kontroll kan du integrere prosessoren med markedets gjengse kontrollsystemer, mens oppsett og support kan håndteres utenfra gjennom browser-interface (PC/Mac). DCI-kompatibel AES/EBU-tilkobling til digitale mediaservere kan bygges inn som ekstrautstyr.

MP-50 fås i sort aluminiumsfinish. Betalingsoppgradering til HDMI 2.1/eARC/18Gbps forventes klar i løpet av 2018.

RoomPerfect – en helt ren og ufarget lydopplevelse
RoomPerfect er Lyngdorfs unike og verdenskjente state-of-the-art-system for aktiv, digital romkorreksjon. Helt siden introduksjonen med Lyngdorfs egen TDA-2200 stereoforsterker har RoomPerfect vært kjent som en lydmessig vidundermedisin som kan få det maksimale ut av ethvert høyttalersystem i ethvert lytterom uten å samtidig påvirke lyden negativt. Med MP-50 kan du nå oppleve dette fantastiske systemet i en fullverdig surroundutgave!

RoomPerfect gir deg optimal lydkvalitet fra de dyrekjøpte høyttalerne dine – inkludert én eller flere subwoofere – uten å gjøre om stua til et lydstudio. RoomPerfect er enkelt å bruke, det løfter med ytelsen i hele anlegget ditt til et langt høyere nivå i en fei, og det kjører helt uten bruk av PC!

Enkelt og brukervennlig
Ved hjelp av den inkluderte målemikrofonen og en rekke mikrofonmålinger analyserer RoomPerfect lytterommet ditt én gang for alle og skaper en svært presis digital korreksjon som motvirker romresonanser og andre farginger. Dette betyr at lyden du hører fra høyttalerne er den rene lyden fra opptaket – ikke en versjon som er forvrengt og farget av lytterommet ditt.

RoomPerfect fungerer ved at det eliminerer overflødig lyd som romresonanser tilfører i visse frekvenser. Alene gir dette en nesten mirakuløs forbedring av presisjonen i lydbildet. Du taster bare inn de fysiske avstandene mellom høyttalerne og den foretrukne lytteposisjonen og lar MP-50 korrigere de uunngåelige faseforskjellene i lyden. Dette gir den siste piffen til en enestående naturtro musikkopplevelse.

Befri høyttalerne dine fra lytterommets tyranni
Når målingene er gjennomført kan RoomPerfect lagre flere innstillinger som optimaliserer lyden i både "sweet spot" og andre lytteposisjoner – alt etter ditt valg. Systemet kan også lage en global innstilling som gir en forbløffende forbedring av lyden overalt i rommet. Så bare sett høyttalerne dine helt inntil veggen og la RoomPerfect ta seg av resten. Plassering helt inntil veggen er faktisk helt optimalt, siden dette både øker effektiviteten og reduserer utsmøring av impulser ("smearing"). Men dette er kun mulig med RoomPerfect!

Vår
Ekspertvurdering

Fordeler

 • Enestående digital lydkvalitet med opptil 16 høyttalere (12+4)
 • Innebygget RoomPerfect romkorreksjon for optimal lyd i alle lytterom
 • Eksklusivt og solid design i aluminium og glass
 • State-of-the-art digital signalbehandling
 • Støtter både Dolby Atmos, Auro-3D og DTS:X Advanced Bass Management med RoomPerfect
 • To synkrone HDMI-utganger + HDBaseT-utgang med individuelle kildevalg
 • Oppskalering av alle videosignaler til 4K/UHD-oppløsning
 • Balanserte XLR-tilkoblinger til valgfrie effekttrinn
 • Innebygget mediaspiller med Roon, Spotify Connect, AirPlay og nettradio
 • App-styring og IR/RF-fjernkontroll
 • Mulighet for opptil 32 personlige voicinger
 • Backup av alle innstillinger via SD-kort eller USB
 • Kan oppgraderes med DCI-kompatibel AES/EBU-tilkobling til digitale mediaservere (ekstrautstyr)
 • Kan oppgraderes til HDMI 2.1/eARC/18Gbps (betalingsoppgradering, kommer i 2018)

Begrensninger

 • Noen alternativer tilbyr mer fleksibel oppgradering med innstikksmoduler
 • Noen alternativer har flere muligheter til musikkavspilling og musikkstreaming
 • Ikke utgang for hodetelefon
 • Ikke innebygget trådløs nettverksfunksjon (wi-fi) eller Bluetooth
 • Krever sin plass med tilhørende effekttrinn

Tilbehør til Lyngdorf MP-50

Tekniske spesifikasjoner

FargeSort
Vekt produkt (kg)13
Høyde emballasje (cm)31
Lengde emballasje (cm)60
Vekt emballasje (kg)14
Bredde emballasje60

Anbefalte produkter

M28
Flerkanals effektforsterker
69 998,- / Stk
C55
Effektforsterker til installasjon
83 998,- / Stk
C54
Effektforsterker til installasjon
73 998,- / Stk
C53
Effektforsterker til installasjon
63 998,- / Stk