Hopp til innhold
Marantz
CD-spiller

Marantz CD 50n

19 990,-stk
Sort
Forventet på lager lørdag 31. august 2024
Varen inngår i et system eller pakke
Eksklusiv CD-spiller med HEOS musikkstreaming, HDMI og digitale lydinnganger. Den perfekte partneren til en tung tradisjonell stereoforsterker.

Les mer:

Beskrivelse

Marantz CD 50n – eksklusiv CD-spiller med innebygget trådløs HEOS-musikkstreaming, TV-lyd via HDMI og alt det nødvendige til digitale musikk-kilder

 • Audiofil full-size CD-spiller / musikstreamer / digital forforsterker
 • Eksklusivt design med stort frontdisplay og flott finish
 • Innebygget HEOS trådløs multiroms-musikkstreaming med dedikert HEOS app
 • Diskret oppbygning med Marantz HDAM-teknologi
 • HDMI-inngang for digital TV-lyd

CD 50n er en eksklusiv og audiofil CD-spiller, som i ett apparat gir deg alt det du har bruk for til å spille av både din egen digitale musikksamling, og uendelige mengder av trådløs musikk fra nettet. Innebygget HEOS gir tilgang til langt på vei de fleste av markedets populære streaming musikktjenester, og du får også HDMI-inngang til TV-lyd i toppkvalitet.

CD 50n er både i design og funksjon en perfekt match til Marantz’ egne eksklusive forsterkere, og denne kombinasjonen vil gi deg uforglemmelige musikkopplevelser, uansett om du spiller musikken din fra vinyl, CD eller streaming. Her møtes fortid og fremtid i et perfekt kretsløp.

I motsetning til den kompromissløse SACD 30 storebroren, kan du ikke spille av høyoppløste SACD-disker, og du får en tradisjonell audiofil D/A-konverter i stedet for Marantz’ unike MMM-teknologi. Du kan riktignok fremdeles spille av DSD/SACD-musikkfiler i kompromissløs HD-kvalitet via nettverk eller direkte fra din PC via USB. Hvis du i ett apparat vil ha suveren lydkvalitet, eksklusivt design og alle digitale og trådløse muligheter til din musikk, er CD 50n kort sakt et fantastisk valg til anlegget dit.

HEOS – trådløs musikk i hele hjemmet

CD 50n har innebygget HEOS, som gir deg nesten uendelige muligheter for å streame musikk fra streamingtjenester og titusenvis av radiostasjoner på internettet. Du kan fritt bygge ut med trådløse HEOS-høyttalere i alle andre rom i hjemmet, og du styrer alt fra HEOS-appen på din smarttelefon. Det er så enkelt at alle kan få det til – kom inn og opplev det i HiFi Klubben!

Suveren TV-lyd via HDMI

Med CD 50n kan du koble til lyden fra TV i best mulig digital kvalitet via HDMI, og du kan styre lydstyrke m.m. fra din eksisterende TV-fjernkontroll. Det gir deg en dramatisk bedre TV-opplevelse, uansett om det står på film, serier eller konserter på menyen. Med en matchende forsterker skrur det seg på og av automatisk sammen med TV-en, så du overhodet ikke trenger å bekymre deg for den daglige bruken. Det blir ikke mye enklere eller mer elegant.

Nydelig design – suveren byggekvalitet

CD 50n er et nydelig stykke industriell kunst, som kan bli et visuelt spennende element i stuen din, i stedet for bare en stor anonym metalkasse. Den enkle og stilrene fronten domineres av den gylne Marantz-logoen og det store OLED-displayet, og alt oser av selvsikker eleganse, akkurat som et produkt i dette kaliberet skal.

The Most Musical Sound

Marantz-produkter har alltid vært berømte for deres naturlige og musikalske lyd, og CD 50n fører videre de stolte tradisjonene i overbevisende stil. Alle komponenter er omhyggelig utvalgt, og en høyt kvalifisert «Sound Master» har fin tunet detaljene for å oppnå Marantz signaturlyden, som har begeistret al verdens musikkelskere i mere enn et halvt århundre – The Most Musical Sound.

Marantz CD 50n fås i flere farger.

Mengder av kombinasjonsmuligheter

Du kan uten problemer kombinere CD 50n med de fleste av markedets høykvalitets stereoforsterkere uansett merke, og med innebygget D/A-konverter, volumkontroll og variabel utgang kan du koble CD 50n direkte til en effektforsterker, hvis du uansett har sagt farvel til de analoge musikk-kildene. En smart løsning, som åpner døren til helt nye og lekre audiofile kombinasjoner.

Signalbehandling i verdensklasse med HDAM

HDAM-teknologien (Hyper Dynamic Amplifier Module) er en legendarisk Marantz-spesialitet, som du finner i en lang rekke av deres produkter, både i surround og stereo. Et HDAM-modul er et diskret oppbygget forsterkerkretsløp, som erstatter de svært utbredte integrerte op-amp chipsett, og CD 50n er bygget med ustrakt bruk av denne teknologien. Selv den innebyggede hodetelefon-forsterkeren har sitt eget HDAM-modul, og den vil få musikken din til å blomstre i et par skikkelige head-fi hodetelefoner.

Hvis du ser inn under lokket på CD 50n, vil du se en bestykning som nesten miner mer om en høykvalitets stereoforsterker enn en cd-spiller. Ringkjerne-trafo, kjøleprofiler, solide avskjermninger og kjempe print-plater med hundredevis av diskrete komponenter er klar til å kjele musikkavspillingen din med lyd i absolutt verdensklasse.

Den diskrete oppbygningen er en audiofil løsning, som gir langt større mulighet for at Marantz’ Sound Master kan fintune lyden med utsøkte komponenter på de kritiske stedene. I forhold til en op-amp gir HDAM lavere forvrengning, bedre signal/støyforhold og langt hurtigere respons (slew rate). Det bunner seg ut i en hørbart mer dynamisk og levende lyd.

Ekte DSD-konvertering

CD 50n er bygd med ekte DSD-konvertering, slik at man unngår å konvertere DSD-signaler til PCM-format, som det ellers gjøres i mange andre produkter. Det sikrer i seg selv den mest skånsomme signalbehandlingen, og med støtte for helt opp til 11.2MHz oppløsning kan du via USB få fullt utbytte av høyoppløste DSD-musikkfiler, som du kan laste ned fra nettet.

D/A-konverteringen gjøres av en fornem 32-bit ESS Sabre DAC, og du kan velge mellom to forskjellige digitale filtre, som gir hhv. en svært kort impulsrespons eller en langsom avrulling av impulser (sharp roll-off, slow roll-off). Filtrene kan brukes til både CD-spilling og nettverks-streaming, og du kan fritt velge den filterkarakteristikken som gir den beste lyden til din smak, og ditt oppsett. Prøv deg frem.

HEOS, AirPlay 2, Bluetooth, wi-fi, Spotify Connect – trådløs musikkstreaming på alle tenkelige måter

Utover HEOS (som håndterer langt de fleste streaming-behov inkl. internettradio) har CD 50n også Apple AirPlay 2, som via din iPhone/iPad, gir avansert multiroms-funksjonalitet med alle trådløse AirPlay 2-højtalere. Teknologien er en del av Apple iOS-styresystemet, så praktisk talt enhver app som kan spille av lyd – inklusive YouTube og Netflix – kan streame den direkte til høyttalere og anlegg med AirPlay 2.

Du får også Spotify Connect, som er genialt for deg som allerede er ekspert på din Spotify-app. AirPlay 2 og Spotify Connect har det tilfelles at telefonen din fungerer som fjernkontroll til musikk-appen og ikke som musikkavspiller. Det gir deg mye bedre batteritid og stabilitet i forhold til å streame via Bluetooth, og du kan fremdeles kjøre musikken fra den samme musikk-appen som du kjenner fra før.

Skal det være super lettvint, har du alltid Bluetooth i bakhånden, for eksempel hvis vennene dine skal spille et spor fra sin telefon. Med Bluetooth kan du også spille lyd fra YouTube, Netflix og utallige andre apper, hvis du ikke har en iPhone med AirPlay 2.

Vår
Ekspertvurdering

Fordeler

 • Audiofil full-size CD-spiller / musikstreamer / digital forforsterker
 • Sound Master tuned
 • Eksklusivt design med stort frontdisplay og flott finish
 • Diskret oppbygning med HDAM-teknologi
 • HDMI-inngang for digital TV-lyd
 • Innebygget HEOS trådløs multiroms-musikkstreaming med dedikert HEOS app
 • AirPlay 2, Bluetooth, Spotify Connect, TIDAL, Deezer, SoundCloud, Roon ready, internettradio m.m.
 • HDMI-inngang for TV-lyd inkl. volumkontroll fra din eksisterende TV-fjernkontroll
 • Innebygget høykvalitets hodetelefon-forsterker med eget HDAM-SA2 modul
 • Innganger til eksterne digitale lydkilder inkl. asynkron USB-B til PC
 • DSD-streaming via nettverk og USB
 • Ekte DSD-konvertering
 • Variabel analog audio-ut for direkte tilkobling til effektforsterker
 • Innebygget volumkontroll
 • Støtter høyoppløst musikk opp til 32-bit/384kHz (via USB-B)
 • Klar til stemmestyring*
 • Systemfjernkontroll følger med

Begrensninger

 • Kun aluminiums finish på senter frontplaten
 • Ikke avspilling av SACD-disker
 • Ikke Marantz Musical Mastering D/A-konvertering (MMM)
 • Ingen analoge lydinnganger
 • Ikke innebygget Chromecast
 • Ikke aptX Bluetooth
 • Ikke innebygget støtte av MQA-filer

Reviews

Videoer om Marantz CD 50n

Tekniske spesifikasjoner

Signal-støy-forhold112 dB
Kanalseparasjon105 dB
Forvrengning1,6E-05%