Hopp til innhold
Marantz
CD-spiller

Marantz SACD 30n

34 990,-stk
Sort
Forventet leveringstid 3-8 uker
Eksklusiv SACD/CD-spiller med HEOS musikkstreaming og digitale lydinnganger. Den perfekte partner til en tung tradisjonell stereoforsterker.

Les mer:

Beskrivelse

Marantz SACD 30n – audiofil SACD/CD-spiller med innebygget trådløs HEOS-musikkstreaming og alt det nødvendige til digitale musikk-kilder

 • Audiofil full-size diskavspiller / musikstreamer / digital forforsterker
 • Bygget på Marantz’ egen fabrikk i Japan og Sound Master tuned
 • Diskret oppbygning med Marantz HDAM-teknologi
 • Innebygget HEOS trådløs multiroms-musikkstreaming med dedikert HEOS app
 • Ekstremt solid kabinett med stort frontdisplay og finish i aluminium

SACD 30n er en audiofil CD/SACD-spiller, som i ett apparat gir deg alt det du har bruk for til å spille av både din egen digitale musikksamling, og uendelige mengder av trådløs musikk fra nettet. Innebygget HEOS multiroms-streaming gir tilgang til langt på vei de fleste av markedets mest populære musikktjenester, og du kan spille av musikken i kompromissløs HD-kvalitet fra PC-en din via USB.

SACD 30n er både i design og funksjon den perfekte matchen til Marantz’ egne eksklusive forsterkere, og denne kombinasjonen vil gi deg uforglemmelige musikkopplevelser, uansett om du spiller musikken din fra vinyl, CD eller streaming. Her møtes fortid og fremtid i en perfekt harmoni.

Du kan naturligvis også kombinere med en annen høykvalitets stereoforsterker, og med innebygget D/A-konverter, volumkontroll og variabel utgang kan du koble SACD 30n direkte til en effektforsterker, hvis du allerede har sagt farvel til de analoge musikk-kildene. En smart løsning, som åpner døren til helt nye og herlige audiofile kombinasjoner.

Flott design – suveren byggekvalitet

SACD 30n er et flott stykke industriell kunst, som kan bli et visuelt spennende element i stuen din, i stedet for bare en stor anonym metalkasse. Den enkle og stilrene aluminiums fronten domineres av det gylne Marantz-logoen, og det store OLED-displayet, og de to yttersidene av fronten er diskret belyst av LED-lamper monterte inne bak den forreste frontplaten. Alt oser av selvsikker eleganse, akkurat som et produkt i dette kaliberet skal.

The Most Musical Sound

Marantz-produkter har alltid vært berømte for deres naturlige og musikalske lyd, og SACD 30n fører de stolte tradisjonene videre i overbevisende stil. Alle komponenter er omhyggelig utvalgt, og en høyt kvalifisert «Sound Master» har fin tunet detaljene for å oppnå Marantz signaturlyden, som har begeistret al verdens musikkelskere i mer enn et halvt århundre – The Most Musical Sound.

Marantz SACD 30n fås i aluminiums finish. Flere farger.

Signalbehandling i verdensklasse med HDAM

HDAM-teknologien (Hyper Dynamic Amplifier Module) er en legendarisk Marantz-spesialitet, som du finner i en lang rekke av deres produkter, både i surround og stereo. Et HDAM-modul er et diskret oppbygd forsterkekretsløp, som erstatter de svært utbredte integrerte op-amp chipsett, og SACD 30n er bygget med ustrakt bruk av denne teknologien. Selv den innebyggede hodetelefon-forsterkeren har sitt eget HDAM-modul, og den vil få musikken din til å blomstre i et par skikkelige head-fi hodetelefoner.

Hvis du ser inn under lokket på SACD 30n, vil du se en bestykning som nesten minner mer om en høykvalitets stereoforsterker enn en diskavspiller. Ringkjerne-trafo, kjøleprofiler, solide avskjermninger og store printplater med hundredevis av diskrete komponenter er klar til at kjele musikkavspillingen din med lyd i absolutt verdensklasse.

Den diskrete oppbygningen er en audiofil løsning, som gir langt større mulighet for at Marantz’ Sound Master kan fintune lyden med utsøkte komponenter på de kritiske stedene. I forhold til en op-amp gir HDAM lavere forvrengning, bedre signal/støyforhold og langt hurtigere respons (slew rate). Det bunner ut i en hørbart mer dynamisk og levende lyd.

Eksklusivt drivverk og ekstremt solid oppbygning

SACD 30n er bestykket med Marantz’ eget eksklusive SADM-3L drivverk, som er utviklet fra bunden av for å gi suveren lydkvalitet, uansett om du spiller SACD, CD eller musikkfiler fra en hjemmebrent CD- eller DVD-plate. For å unngå utstråling av støy frakobles strømforsyningen til drivverket automatisk når det ikke er i bruk.

Både kabinett og chassis er ekstremt tungt og solid oppbygget inkl. en 3 mm tykk bunnplate og vibrasjonsdempende føtter. Vekten er massive 13 kilo, og det sier i seg selv en del om ambisjonsnivået. Kronen på verket er den flotte aluminiums fronten med stort display, som signaliserer at dette er et fullvoksent hi-fi-produkt til kresne musikentusiaster.

Ekte DSD-konvertering og Marantz Musical Mastering (MMM)

SACD 30n er bygd med ekte DSD-konvertering, så man unngår å konvertere DSD-signaler fra SACD-disker og USB til PCM-format, som det ellers gjøres i mange andre produkter. Det sikrer i sig selv den mest skånsomme signalbehandlingen, og med støtte av helt opp til 11.2MHz oppløsning kan du via USB få fullt utbytte av høyoppløste DSD-musikkfiler, som du kan laste ned fra nettet.

I denne toppmodellen er Marantz til og med gått ett skritt videre for å utnytte DSD-formatet helt på grensen av det maksimale. PCM-musikksignalene fra CD eller digitale innganger oppkonverteres nemlig til DSD-bitstream i Marantz’ egen innebyggede MMM-Stream konverter i stedet for en tradisjonell digital-til-analog konvertering. Dette gjør det mulig å implementere Marantz Musical Mastering filtrering på det analoge utgangssignalet, slik at du oppnår den legendariske Marantz signaturlyden på alle dine digitale lydkilder.

HEOS, AirPlay 2, Bluetooth, wi-fi, Spotify Connect – trådløs musikkstreaming på alle tenkelige måter

Utover HEOS (som håndterer langt på vei de fleste streaming behov inkl. internettradio) har SACD 30n også Apple AirPlay 2, som via iPhone/iPad gir avansert multiroms-funksjonalitet med alle trådløse AirPlay 2-høytalere. Teknologien er en del av Apple iOS, så praktisk talt enhver app som kan spille av lyd – inklusive YouTube og Netflix – kan streame den direkte til høyttalere og anlegg med AirPlay 2.

Du får også Spotify Connect, som er genialt for deg som allerede har full kontroll på Spotify-appen. AirPlay 2 og Spotify Connect har det tilfelles at telefonen din fungerer som fjernkontroll til musik-appen og ikke som musikkavspiller. Det gir deg mye bedre batteritid og stabilitet i forhold til å streame via Bluetooth, og du kan fremdeles spille musikken fra den samme musik-appen som du kjenner fra før.

Skal det være superenkelt, har du alltids Bluetooth i bakhånden, for eksempel hvis vennene dine ønsker å spille et nummer fra sin telefon. Med Bluetooth kan du også spille lyd fra YouTube, Netflix og utallige andre apper, hvis du ikke har en iPhone til AirPlay 2.

Vår
Ekspertvurdering

Fordeler

 • Audiofil full-size SACD/CD-spiller / musikstreamer / digital forforsterker
 • Bygget på Marantz’ egen fabrikk i Japan
 • Sound Master tuned
 • Diskret oppbygning med HDAM-teknologi
 • Ekte DSD-konvertering
 • Marantz Musical Mastering D/A-konvertering (MMM)
 • Innebygget HEOS trådløs multiroms-musikkstreaming med dedikert HEOS app
 • AirPlay 2, Bluetooth, Spotify Connect, TIDAL, Deezer, SoundCloud, Roon ready, internettradio m.m.
 • Innebygget høykvalitets hodetelefon-forsterker
 • Ekstremt solid kabinett med stort frontdisplay og finish i aluminium
 • Innganger til eksterne digitale lydkilder inkl. asynkron USB-B til PC
 • Variabel analog audio-ut for direkte tilkobling til effektforsterker
 • Innebygget volumkontroll
 • Støtter høyoppløst musikk opp til 32-bit/384kHz (via USB-B)
 • Klar til stemmestyring*
 • Systemfjernkontroll i aluminium følger med

Begrensninger

 • Ikke HDMI-inn for digital TV-lyd
 • Ingen analoge lydinnganger
 • Ikke innebygget Chromecast
 • Ikke aptX Bluetooth
 • Ikke innebygget støtte av MQA-filer

Reviews

Videoer om Marantz SACD 30n

Tilbehør til Marantz SACD 30n

Tekniske spesifikasjoner

FjernkontrollJa
TimerNei
D/A-konvertering lydMMM
TeknologierAlexa, Google Assistant, Heos By Denon, Hi-Res
StreamingtjenesterSpotify, Tidal, Soundcloud, Qobuz, Deezer, Tunein

Anbefalte produkter