Hopp til innhold
Marantz
CD-spiller

Marantz CD 60

9 990,-stk
Sølv
Forventet på lager lørdag 29. juni 2024
Eksklusiv CD-spiller, som vil puste helt nyt liv i CD-samlingen din. Lydkvaliteten er fra øverste hylle, og designet er en ren fryd for øynene.

Les mer:

Beskrivelse

Marantz CD 60 – eksklusiv CD-spiller med lekkert design og suveren lydkvalitet

 • Fremragende lydkvalitet
 • Eksklusivt design med stort frontdisplay
 • Sound Master tuned
 • Diskret oppbygning med Marantz HDAM-teknologi
 • Innebygget høykvalitets hodetelefon-forsterker med egen volumkontroll

CD 60 er en eksklusiv og audiofil CD-spiller, som gir deg en suveren lydkvalitet til CD-samlingen din. Her slippes den fulle kvaliteten fra musikken din fri, og du vil oppleve en detaljering og musikalitet, som du normalt må opp i mye høyere prisklasser for å finne.

CD 60 er både i design og funksjon en perfekt match til Marantz’ egne eksklusive forsterkere, og denne kombinasjonen vil gi deg mange års uforglemmelige musikkopplevelser. Du kan også bruke CD 60 i andre kombinasjoner med fremragende resultat.

Som en ekstra bonus kan du spille DSD/SACD-musikkfiler i kompromissløs HD-kvalitet fra en vanlig USB-nøkkel. CD 60 har USB-inn på fronten, og den fikser langt på vei de fleste vanlige filformater på denne måten. Så hvis du har en samling av nedlastede musikkfiler fra nettet, blir du ikke skuffet her.

Flott design – suveren byggekvalitet

CD 60 er et flott stykke industriell kunst, som kan bli et visuelt spennende element i stuen din, i stedet for bare en stor anonym metalkasse. Den enkle og stilrene fronten domineres av den gylne Marantz-logoen og det store OLED-displayet, og alt oser av selvsikker eleganse, akkurat som et produkt i dette kaliber skal.

The Most Musical Sound

Marantz-produkter har alltid vært berømte for deres naturlige og musikalske lyd, og CD 60 fører videre disse stolte tradisjonene i overbevisende stil. Alle komponenter er omhyggelig utvalgt, og en høyt kvalifisert «Sound Master» har fin tunet detaljene for å oppnå Marantz signaturlyden, som har begeistret al verdens musikkelskere i mer enn et halvt århundre – The Most Musical Sound.

Marantz CD 60 fås i flere farger. Systemfjernkontroll følger med.

Signalbehandling i verdensklasse med HDAM

HDAM-teknologien (Hyper Dynamic Amplifier Module) er en legendarisk Marantz-spesialitet, som du finner i en lang rekke av deres produkter, både i surround og stereo. Et HDAM-modul er et diskret oppbygget forsterkerkretsløp, som erstatter de svært utbredte integrerte op-amp chipsett, og CD 60 er bygd med ustrakt bruk av denne teknologien. Selv den innebyggede hodetelefon-forsterkeren har sitt eget HDAM-modul, og den vil få musikken din til å blomstre i et par skikkelige head-fi hodetelefoner.

Den diskrete oppbygning er en audiofil løsning som gir langt større mulighet for at Marantz’ Sound Master kan fintune lyden med utsøkte komponenter på de kritiske stedene. I forhold til en op-amp gir HDAM lavere forvrengning, bedre signal/støyforhold og langt hurtigere respons (slew rate). Det bunner seg ut i en hørbart mer dynamisk og levende lyd.

Ekte DSD-konvertering

CD 60 er bygd med ekte DSD-konvertering, så man unngår å konvertere DSD-signaler til PCM-format, som det ellers gjøres i mange andre produkter. Det sikrer i seg selv den mest skånsomme signalbehandlingen og sikrer at du via USB kan få fullt utbytte av høyoppløste DSD-musikkfiler, som du kan laste ned fra nettet.

Du kan velge mellom to forskjellige digitale filtre, som gir hhv. en svært kort impulsrespons eller en langsom avrulling av impulser (sharp roll-off, slow roll-off). Du kan fritt velge den filterkarakteristikken, som gir den beste lyden til din smak og ditt oppsett, og du kan velge filter direkte via fjernkontrollen. Prøv deg frem.

Vår
Ekspertvurdering

Fordeler

 • Audiofil full-size CD-spiller
 • Sound Master tuned
 • Eksklusivt design med stort frontdisplay og flott finish
 • Diskret oppbygning med HDAM-teknologi
 • Ekte DSD-konvertering
 • Innebygget høykvalitets hodetelefon-forsterker med HDAM-SA2 og egen volumkontroll
 • Støtter høyoppløst musikk via USB (inkl. DSD)
 • Systemfjernkontroll følger med

Begrensninger

 • Kun aluminiums finish på senter frontplate
 • Ikke innebygget wi-fi, musikkstreaming eller Bluetooth
 • Ikke innganger til eksterne lydkilder
 • Ikke avspilling av SACD-disker

Reviews

Videoer om Marantz CD 60

Tilbehør til Marantz CD 60

Tekniske spesifikasjoner

Signal-støy-forhold118 dB
Forvrengning0,0015%