Hopp til innhold
Marshall
Trådløs hodetelefon

Marshall Major III Voice

1 290,-stk

Produktet er ikke lengre tilgjengelig i den valgte fargen eller varianten.

Trådløse on-ear-hodetelefoner med rock’n’roll-attitude, fet lyd og opptil imponerende 60 timers spilletid. God komfort og sammenleggbart design.

Les mer:

Beskrivelse

Marshall Major III Voice – trådløse on-ear-hodetelefoner med rock’n’roll-design, fet lyd, god komfort og Google stemmestyring

 • Opptil 60 timers batteritid
 • Enkel aktivering av stemmestyring (Google Assistant)
 • Ikonisk rock’n’roll-design
 • Trådløs signaloverføring via Bluetooth (kabel følger også med)
 • Kontroller til musikk, volum og anrop på den ene ørekoppen
Major III Voice er trådløse on-ear-hodetelefoner med rock’n’roll-attitude og enkel aktivering av Google Assistant-stemmestyring. Du får fet lyd, god komfort og hele 60 timers spilletid, slik at du kan ha dem med på farten i dagevis uten å lade dem.

Major III Voice er stilig designet med den ikoniske Marshall-logoen på sidene og ørekopper i samme vinylmateriale som de legendariske Marshall-forsterkerne. Formen minner om de tidligere Major-generasjonene som du garantert har sett noen av når du har ruslet rundt i gatene. I denne generasjonen har øreputene blitt ekstra tykke og gode, slik at du får bedre komfort enn noen gang. Når du skal ut av døra, kan du brette sammen Major III Voice, slik at de går lett ned i ryggsekken.

Major III Voice er forberedt til Google Assistant-stemmestyring, som lar deg styre en rekke grunnleggende funksjoner, som f.eks. volum opp/ned og play/pause/skip. Du kan også bruke stemmestyring til å gjøre avtaler, få lest opp meldinger høyt eller finne veien.

60 timers batteri til dagevis med musikk
Batteritiden på Major III Voice er på opptil imponerende 60 timer. Skulle batteriet likevel gå tomt for strøm, så kan du fortsatt høre på musikk med den medfølgende minijack-kabelen, som med vanlige passive hodetelefoner.

Du kan også styre musikk, volum og anrop direkte fra kontrollknappen på ørekoppen eller på den integrerte kontrollen på kabelen. Bluetooth-signalet støtter aptX, slik at du får best mulig trådløs lydkvalitet.

Marshall Major III Voice fås i sort finish. USB-ladekabel og lydkabel medfølger.

Vår
Ekspertvurdering

Fordeler

 • Imponerende 60 timers spilletid
 • Enkel aktivering av Google Assistant-stemmestyring*
 • Knappestyring på hodetelefonene (musikk, anrop, volum og stemmestyring)
 • Kan også brukes med kabel uten batteristrøm
 • Sammenleggbart design

Begrensninger

 • Noen alternative modeller har enda bedre lyd og/eller aktiv støyreduksjon (ANC)

Tekniske spesifikasjoner

Frekvensområde20-22.000 Hz
Følsomhet97 dB
MikrofonJa
Akustisk konstruksjonLukket
BluetoothJa
Bluetooth-teknologiaptX
Driverstørrelse40 mm