Hopp til innhold
Marshall MID A.N.C. Trådløs hodetelefon

MarshallMID A.N.C.Trådløs hodetelefon

Steng støyen ute, og nyt fet lyd overalt. Trådløse hodetelefoner med rendyrket rock’n’roll-attitude, sammenleggbart design og elegant reiseetui.

Produktet er ikke lengre tilgjengelig i den valgte fargen eller varianten.

Les mer:

Beskrivelse

Marshall MID A.N.C. – trådløse hodetelefoner med aktiv støyreduksjon og rock’n’roll-attitude

Marshall MID A.N.C. er trådløse hodetelefoner med stilig Marshall-design, fet lyd og aktiv støyreduksjon, slik at du kan være i din egen musikkverden uten å bli forstyrret av omgivelsene.

Designet oser av rock’n’roll, fra den ikoniske messinglogoen til øreklokkene som er kledd i samme stilige vinylmateriale som de legendariske Marshall-forsterkerne. De robuste og holdbare metallhengslene i matt sort gjør at hodetelefonene kan legges sammen når MID A.N.C. skal ned i ryggsekken. Til de lengre turene følger det med et stylet, guitar case-inspirert reiseutui med rød fløylel på innsiden som setter kronen på verket.

God, trådløs lyd uten forstyrrelser

MID A.N.C. gir deg opptil 20 timers trådløs musikk med aktiv støyreduksjon (ANC), slik at du kan legge en demper på omgivelsene når du tar tog, sitter på lesesalen eller rusler rundt i gatene. Har du glemt å lade hodetelefonene, så kan du alltid lytte videre med den medfølgende kabelen, som du også kan koble sammen med hodetelefonene til vennene dine hvis dere vil høre den samme lyden. Bluetooth-signalet støtter aptX for best mulig trådløs lydkvalitet.

Du kan styre musikken, volum og anrop rett fra den messingfargede kontrollknappen på venstre side. Øreklokkene har to innebygde mikrofoner som arbeider sammen om å fjerne støy under anrop, slik at stemmen din når tydelig gjennom til mottakeren.

Marshall MID A.N.C. fås i sort finish. USB-ladekabel, kabel og reiseetui medfølger

Høydepunkter

  • Aktiv støyreduksjon (ANC)
  • Trådløs signaloverføring via Bluetooth (kabel medfølger også)
  • Opptil 20 timers spilletid (30+ timer med ANC avslått)
  • Bluetooth aptX-støtte for optimal trådløs lydkvalitet
  • Sammenleggbart design

Videoer om Marshall MID A.N.C.

Tekniske spesifikasjoner

Akustisk konstruksjonLukket
BluetoothJa
Bluetooth-teknologiaptX
Driverstørrelse40 mm
Følsomhet98 dB
Frekvensområde20-20.000 Hz
MikrofonJa

Tilbehør til Marshall MID A.N.C.