Hopp til innhold
MoFi Electronics
Gulvstående høyttaler (par)

MoFi Electronics SourcePoint 888

69 990,-par
Black Ash
Forventet på lager lørdag 6. juli 2024
  -
Unik gulvhøyttaler med coaxial teknologi, designet av legenden Andrew Jones. Gled deg til en reise helt inn i hjertet av musikken!

Les mer:

Beskrivelse

MoFi SourcePoint 888 – unik coaxial hi-fi gulvhøyttaler

 • Suverent detaljert, romslig og musikalsk hi-fi-lyd,
 • Overbevisende rå styrke, også i større rom
 • Flott lyd spredning for en coaxial høyttaler
 • Bi-wiring terminaler
 • Solid og velavstivet kabinett med ekte trefinér

MoFi SourcePoint 888 er den første gulvhøyttaleren fra MoFi. Den er designet av legendariske Andrew Jones, som er en av de mest suksessrike høyttalerkonstruktørene i nyere tid. SourcePoint 888 ligner umiddelbart en ganske tradisjonell stor gulvhøyttaler, men det gjemmer seg et utall av avanserte og toppmoderne løsninger bak det klassiske designet.

SourcePoint 888 tar i bruk coaxial-prinsippet, hvor diskanten er plassert i midten av den 8” store bass/mellomtone-enheten. Her spiller begge enheter ut fra samme punkt, og det gir mulighet for et suverent sammenhengende lydbilde – hvis høyttaleren er riktig designet. Med Andrew Jones ved roret, er utfordringene trygt tatt hånd om, og resultatet er enestående.

Til forskjell fra de mer kompakte MoFi-modeller er SourcePoint 888 ytterligere bestykket med to 8” bassenheter, som utelukkende ivaretar den dypeste bassen under 130 Hz. Det gir en suveren rå styrke, men skåner samtidig coaxial-enheten for de store membranutsvingninger, som uunngåelig gir forvrengning. Resultatet er en suverent ren og transparent gjengivelse av stemmer og instrumenter.

Realisme i fokus

Målet for Andrew Jones har vært å skape en høyttaler, som gjengir musikken med den største mulige realismen og musikaliteten. Med den rette forsterkeren kan SourcePoint 888 spille særdeles høyt, men det er den autentiske opplevelsen som er i fokus. Her folder rommet seg virkelig ut med en presis og naturlig plassering av musikerne. Kombinert med en fremragende detaljering får du alle muligheter for å fordype deg i din yndlingsmusikk, time etter time. Du vil raskt innse, at det er en god grund til at Andrew Jones er blitt en kultfigur blant al verdens audiofile musikkelskere.

MoFi SourcePoint 888 fås i flere finisher. Frontgrill i sort stoff følger med.

Andrew Jones – en levende hi-fi-legende

Engelske Andrew Jones er en levende legende i hi-fi-verdenen på grunn av sine enestående bidrag til design og utvikling av audiofile høyttalere. Han har jobbet for flere kjente høyttalerprodusenter, heriblant KEF, TAD og ELAC, og hans evne til å oppnå enestående lydkvalitet i prisgunstige hi-fi-høyttalere har gjort ham til en populær figur blant hi-fi-entusiaster over hele verden.

Med SourcePoint høyttalerne har Andrew Jones hatt et romslig budsjett å jobbe med, og han har kombinert sin ekspertise innenfor design og lydkvalitet med Mobile Fidelitys engasjement i å levere en førsteklasses lytteopplevelse. Her er det fokus på å reprodusere musikk med en utrolig nøyaktighet og opplevelse, som lar lytteren høre hver eneste detalj og nyanse i opptaket. Akkurat som i de fornemme state-of-the-art vinyl utgivelsene og de øvrige anmelderroste hi-fi-produktene fra Mobile Fidelity.

Flott lyd i hele stuen

Coaxial-høyttalere er normalt kjent for å ha en temmelig retningsbestemt lyd som krever at de er vinklet inn mot lytteren for å oppnå den beste lytteopplevelsen i sweet spot. MoFi har dog prioritert en bredere spredning av lyden ved å legge inn spesielle designelementer, heriblant det flate kantopphenget på bassenhetene, som er med på å redusere lydforringende diffraksjon. SourcePoint 888 behøver ikke vinkles inn mot sweet spot, og den gir et vesentlig bredere lyttevindu enn mange gjengse coaxial-høyttalere. 15 grader inn mot lytte-posisjonen anbefales, altså ikke helt direkte fremover som f.eks. DALI.

Den spesielle frontbaffelen med de markante vinklene er også designet for å minimere diffraksjon, og den er også en vesentlig del av forklaringen på den usedvanlig presise og holografiske lyden fra SourcePoint 888. Den gir samtidig høyttaleren en mye mer spennende visuell identitet, enn en vanlig slett frontbaffel, og det er en ekstra bonus, som absolutt er verdt å ta med seg. Hvis du likevel foretrekker å bruke høyttaleren med den medfølgende stoffronten, er designet også implementert her.

Vår
Ekspertvurdering

Fordeler

 • Suverent detaljerte, musikalsk og naturlig hi-fi-lyd
 • Overbevisende rå styrke, også i større rom
 • Flott lyd-spredning for en coaxial høyttaler
 • Solid og vellavstivet kabinett med ekte trefinér
 • Bi-wiring terminaler
 • Spesialdesignet frontgrill i sort stoff følger med

Begrensninger

 • Fortjener en høykvalitets forsterker for å utfolde seg fullt ut
 • Krever sin plass

Tekniske spesifikasjoner

Frekvensområde (-6dB)32-30.000 Hz
Følsomhet87 dB
Impedans6 ohm
Delefrekvens130/1600 Hz
Diskantstørrelse1,25"
Mellomtonestørrelse8"
Størrelse på basselement8"
Woofer amount2