Hopp til innhold

NADCI580Musikkstreamer

Smart 4-soners musikkstreamer som er laget for å bygge en komplett installasjonsløsning med multiromssystemet Bluesound.

Produktet er ikke lengre tilgjengelig i den valgte fargen eller varianten.

Les mer:

Beskrivelse

NAD CI580 – multiroms musikkstreamer med 4 stereosoner til profesjonelle Bluesound-installasjoner og innbyggingsløsninger

CI580 er en kompakt, stereo, multiroms musikkstreamer som er laget for bruk i innbyggingsløsninger (CI) og profesjonelle installasjoner, for eksempel i større hjem, kontorbygninger, spisesteder m.m. Med én eller flere CI580 kan du helt ukomplisert bygge en permanent installasjon og styre alt sammen trådløst fra den samme brukervennlige Bluesound-appen.

Kombinert med en passende effektforsterkerløsning – som f.eks. de opplagte effektforsterkerne CI 940 og CI 980 fra NAD – kan du samle all elektronikken i et teknisk skap eller et standard 19" rack og enkelt trekke høyttalerkabler herfra og ut til de enkelte rommene. Da får du en utrolig fleksibel og stabil løsning. CI580 er kompatibel med en rekke av markedets avanserte kontrollsystemer, og utbyggingsmulighetene er så mange og så gjennomtenkte at du alltid vil kunne utvide systemet, nesten uansett hvilke behov som måtte oppstå.

En integrert del av Bluesound-systemet

Når CI580 først er installert og konfigurert, så samarbeider den smertefritt sammen med resten av Bluesound-systemet og Bluesound-appen. Du kan legge til trådløse Bluesound-høyttalere hvis du vil ha en mobil løsning i et eller flere rom, du kan legge til en lydplanke til TV-en, og du kan også koble til eksterne lydkilder både analogt og digitalt eller med et USB-lagermedium og sende lyden videre på kryss og tvers i de ulike sonene.

NAD CI580 fås i sort finish.

Se eventuelt produsentens hjemmesider for mer detaljert info


Høydepunkter

  • Svært fleksibel løsning til CI og profesjonelle installasjoner, f.eks. i større hjem eller på spisesteder
  • 4 stereosoner (uavhengige eller perfekt synkroniserte)
  • Kan enkelt bygges ut med én eller flere CI580 i 19” rack (ekstrautstyr)
  • Integrerer 100% med andre komponenter i Bluesound-systemet samt Bluesound-appen
  • Både optisk, coaxial og analog L/R lyd ut (fast eller variabel)

Tekniske spesifikasjoner

D/A-konvertering lyd32-bit/192kHz - 24-bit/192kHz
FjernkontrollNei
TimerNei

Tilbehør til NAD CI580