Hopp til innhold
NAD
Fjernkontroll

NAD HTR 8

1 149,-stk

Produktet er ikke lengre tilgjengelig i den valgte fargen eller varianten.

Solid og gjennomtenkt programmérbar fjernkontroll som kan erstatte opp til 8 andre fjernkontroller. Både til NAD og andre anlegg, inkl. B&O

Les mer:

Beskrivelse

HTR 8 er en solid og gjennomtenkt programmérbar fjernkontroll som kan erstatte opp til åtte andre fjernkontroller. Den er laget for å matche NADs egne produkter, men du kan også bruke den med andre anlegg, hvis du ønsker å samle alle funksjonene i anlegget – inklusive TV-er og projektorer – i én fjernkontroll.

HTR 8 kan fra fødselen av styre alle nyere NAD-produkter, men du kan også lese inn kommandoer fra andre produsenter, inklusive B&O.

Gjennomtenkt og bekvem betjening
Med HTR 8 er du aldri i tvil om hvilket apparat du betjener. Knappen for et aktuelle apparat lyser nemlig opp hver gang du aktiverer en funksjon. Knappene er bakgrunnsbelyste, så du kan bruke fjernkontrollen din selv om det er mørkt i stuen – en stor fordel i hjemmekinoen. I tillegg kan du også programmere makroer, så du med ett tastetrykk kan f.eks. skru på alle apparatene, velge inngang på forsterkeren og starte Blu-ray-filmen. 

Sammen med NADs AV-receivere får du directe lydstyrkejustering av senter- og bakhøyttalere, samt subwoofer. Og med den smarte ”punch through”-funksjonen har du direkte adgang til de mest brukte funksjonene – f.eks. volumkontroll – uten å måtte skifte apparat på fjernkontrollen.

Tekniske spesifikasjoner

FargeGrå
Vekt produkt (kg)0,29
Høyde emballasje (cm)6
Lengde emballasje (cm)29
Vekt emballasje (kg)0,29
Bredde emballasje7