Hopp til innhold
48 998,-stk

Produktet er ikke lengre tilgjengelig i den valgte fargen eller varianten.

Stream all den digitale musikken din, inkl. 24-bit, i beste mulige kvalitet – eller ripp og spill av CD-samlingen fra det innebygde 2TB HDD-musikklageret.

Les mer:

Beskrivelse

NAD M50.2 – high-end musikkstreamer i kompromissløs, audiofil kvalitet

 • Kompromissløs, audiofil lydkvalitet til alle digitale musikkilder, inkl. 24-bit
 • Eksklusiv finish i aluminium, inkl. touch-panel med covervisning
 • Innebygget Bluesound multiroms musikkstreaming (BluOS)
 • Ripping til innebygget HDD-musikklager fra CD-drev (kan også spille av CD-er)
 • Kan brukes helt uten PC

M50.2 er den perfekte musikkspilleren hvis hjertet ditt banker for både kompromissløs high-end-lyd og musikkstreaming. Her kan du nyte den digitale musikken din i beste mulige audiofile kvalitet, du kan rippe og lagre hele samlingen med CD-er og musikknedlastinger på den innebygde harddisken, du kan streame all verdens trådløse musikk i hele hjemmet ditt med innebygget Bluesound, og du får et app-brukergrensesnitt som du aldri har sett maken til innen high-end audio.


Hvis du ønsker det kan du bygge ut Bluesound-systemet ditt i en fei med trådløse høyttalere i flere rom, og som et siste avgjørende touch får du design og finish i samme vanvittige klasse som resten av NADs eksklusive Masters-serie. Du trenger ikke engang å involvere en PC i musikkopplevelsen din. Hva mer kan du egentlig ønske deg?


En komplett løsning for digital musikkavspilling og streaming

M50.2 er en komplett løsning for kompromissløs musikkstreaming. Med det innebygde CD-drevet kan du spille av den eksisterende CD-samlingen din eller rippe hele stasen til den innebygde 2TB harddisken, inkludert automatisk backup og helt uten bruk av PC eller Mac. Når det først er gjort trenger du aldri mer å reise deg fra sofaen for å høre på musikksamlingen din – alt sammen ligger trygt og lett tilgjengelig i M50.2.


Takket være den innebygde Bluesound-funksjonen (BluOS) kan du streame all verdens musikk fra nettet. Du får også tilgang til en lang rekke av markedets andre populære musikktjenester, og via Bluesound-appen kan du laste ned HD-musikkfiler rett til harddisken, for eksempel fra amerikanske HDtracks (mot betaling). Innebygget nettradio får du selvfølgelig også. Du styrer alt sammen fra nettbrettet eller smarttelefonen din (iOS/Android).


M50.2 har både én analog og to digitale tilkoblinger til eksterne lydkilder. Med Bluesound-appen kan du høre på musikken og fordele den trådløst til andre rom i huset der du har en Bluesound-høyttaler eller -musikkstreamer stående.


En gevinst for alle anlegg – bedre og bedre med tiden

Har du en forsterkerløsning med digitale innganger (f.eks. NAD M32) fra før, så er du helt klar til å nyte alle mulighetene på M50.2. På et analogt anlegg kobler du bare til en passende høykvalitets D/A-konverter (f.eks. NADs egen M51). Så har du en kombinasjon som vil gi deg det aller beste fra både det digitale og analoge universet.


Siden M50.2 i høy grad er et software-basert produkt kan du også se frem til en rekke nye funksjoner etter hvert, som f.eks. integrasjon av flere musikktjenester og enda bedre brukergrensesnitt. Disse oppdateringene vil bli gjort tilgjengelige over nettet etter hvert som de blir klare. På denne måten blir din M50.2 bedre og bedre – helt av seg selv!


M50.2 fås i sølv/sort aluminium finish.


* M50.2 støtter MQA opp til 24-bit/96kHz.


Ripp CD-ene dine i kompromissløs kvalitet helt uten PC
Med M50.2 kan du rippe CD-samlingen din helt uten bruk av PC. Du velger bare "rip" når du setter inn CD-en – så sørger M50.2 for å lagre all musikken på den innebygde harddisken. Etter dette er alt tilgjengelig gjennom Bluesound-appen, inkludert cover-art og id-tags som hentes fra nettet samtidig med rippingen. Alt sammen organiserer seg selv, så det er helt klart til bruk. Du kan også glemme alt om virus, ustabilitet og andre PC-problemer – M50.2 handler om musikk og ingenting annet!

I motsetning til når du ripper CD-ene dine på vanlig måte med en PC eller Mac får du alltid en perfekt ripping med M50.2. M50.2 bruker nemlig en versjon av det Linux-baserte CDParanoia-programmet som alltid vil gi deg en 100% presis kopi av originaldisken. Hvis dette ikke er mulig – f.eks. på grunn av en ripete CD – vil M50.2 ganske enkelt dytte disken ut igjen. I så fall kan du allikevel velge å rippe CD-en med PC-en din og senere kopiere musikken inn på harddisken i M50.2.

M50.2 tilbyr deg ikke 24x speed eller andre verdensrekorder i hastighet. Målet er å rippe i helt perfekt kvalitet, og da er det ikke mulig å unngå at det tar litt lenger tid enn en ukritisk PC-løsning. Du kan rippe i det tapsfrie FLAC-formatet, i MP3 eller i helt ukomprimert WAV. Hvis du vil ha en kompakt utgave av musikken din – for eksempel til å overføre til smarttelefonen eller nettbrettet – kan du til og med rippe til FLAC og MP3 samtidig.

2TB innebygget HDD med automatisk backup til all musikken din
M50.2 er utstyrt med to innebygde harddisker, hver med 2TB kapasitet. Den ekstra disken brukes til RAID-backup, slik at det automatisk opprettes og vedlikeholdes en kopi av musikksamlingen din. Dette gjør det mulig å gjenopprette all informasjonen selv hvis en av diskene skulle bli defekt uten forvarsel. I så fall får du bare den aktuelle harddisken byttet på serviceverkstedet vårt før systemet reparerer seg selv. Du trenger ikke å bekymre deg over å sikkerhetskopiere den kostbare musikksamlingen din konstant – M50.2 gjør det for deg!

Du trenger heller ikke å tenke på mekanisk støy som kunne ha forurenset musikkopplevelsen din. De to harddiskene er av en ekstremt støysvak type, og det eksklusive aluminiumskabinettet gir så effektiv kjøling at du slipper helt unna innebygde vifter. M50.2 har naturligvis automatisk energisparingsfunksjon, slik at diskene bare kjører når du skal høre på musikksamlingen din. Og 2TB effektiv lagringsplass er rikelig til å lagre flere titalls tusen musikkspor, selv i HD-kvalitet. Så du går ikke tom for plass med første.

Asynkron, audiofil avspilling uansett lydkilde
M50.2 er bygget for å gi deg best mulig lydkvalitet fra alle de digitale lydkildene dine. Blant annet får du en raffinert, innebygget master clock som styrer avspillingen og gir best mulig sikkerhet mot lydforringende forvrengning i det digitale tidsdomenet ("jitter").

Men det stopper ikke her. Når du bruker M50.2 som CD-spiller innleses musikksignalet midlertidig i en hukommelsesbuffer i stedet for å bli streamet direkte fra CD-platen. Datastrømmen blir deretter re-clocket med ekstrem presisjon, slik at du får et helt uforvrengt musikksignal.

Evnen til å kunne levere fullverdig asynkron signalbehandling fra alle digitale lydkilder er en av tingene som bidrar til å gjøre M50.2 til et unikt, audiofilt produkt. Og de par sekundene det tar for CD-bufferen å bli klar får du betalt tilbake med renter i form av helt kompromissløs lydkvalitet.

OBS: M50.2 har innbygget trådløs nettverksfunksjon, men av hensyn til stabilitet og lydkvalitet – spesielt med høyoppløste musikkfiler – bør du absolutt bruke en kablet forbindelse, hvis det i det hele tatt er mulig. Da er du sikret optimalt utbytte av musikken din.

Vår
Ekspertvurdering

Fordeler

 • Kompromissløs, audiofil lydkvalitet til alle digitale musikkilder, inkl. 24-bit
 • Eksklusiv finish i aluminium
 • Flott touch-betjeningspanel på fronten med visning av cover-art
 • Innebygget Bluesound multiroms musikkstreaming (BluOS)
 • Full integrasjon med øvrige Bluesound-komponenter
 • Innebygget CD-drev til avspilling og ripping til innebygget HDD-musikklager
 • 2TB innebygget støyfritt HDD-drev med 2TB automatisk backup (RAID)
 • Fri kopiering av musikkfiler mellom PC og innebygget HDD
 • Streaming fra TIDAL, Spotify Connect, Deezer og mange andre musikktjenester via Bluesound
 • Mulighet for direkte nedlasting av musikkfiler fra nettet
 • Støtter høyoppløst lyd opp til 24-bit/192kHz inkl. MQA (opp til 24/96)
 • Innebygget Bluetooth-streaming (inkl. aptX)
 • Innebygget trådløs nettverksfunksjon
 • Full app-styring med Bluesound-app (iOS/Android)
 • Både analoge og digitale innganger til eksterne lydkilder
 • Kan brukes helt uten PC
 • Internett-radio
 • Avspilling av musikk rett fra USB-lagermedier

Begrensninger

 • Mer langsom oppstart enn vanlige CD-spillere
 • Ikke innebygget D/A-konverter eller volumkontroll
 • Ikke tradisjonell fjernkontroll
 • Ikke IR-lærefunksjon til bruk med TV
 • Ikke tilkobling for hodetelefon
 • Ingen utbyggingsmuligheter med surround

Tilbehør til NAD M50.2

Tekniske spesifikasjoner

FjernkontrollNei
TimerNei
TeknologierRoon Ready