Hopp til innhold
NAD
Oppgradering

NAD MDC BluOS 2i Bluesound

5 998,-stk
  -
Bygg inn Bluesound i NAD MDC-forsterkeren din. Her får du trådløs high-end-streaming uten kabler og ekstra apparater i møbelet.

Les mer:

Beskrivelse

NAD MDC BluOS 2i – bygg Bluesound inn i NAD-forsterkeren din

 • Full trådløs Bluesound-streaming med app-styring multirom, AirPlay 2 (kommende gratis oppdatering) og Bluetooth (med aptX) uten kabler og ekstra apparater
 • Mulighet for Spotify Connect, TIDAL og andre streamingtjenester
 • Støtter 24-bit HD-lyd og MQA (gjennom TIDAL HiFi)
 • Forberedt for Alexa og Siri stemmestyring (krever smarthøyttaler)
 • Eksklusiv asynkron teknologi og superkort signalvei gir best mulig digial lydkvalitet
 • Passer ikke til modellene NAD C3050, C399 og C389
MDC BluOS 2i er en høykvalitets Bluesound-oppgraderingsmodul som passer i NADs stereoforsterkere M12, M32 C390DD, C388 og C368. Med ett enkelt grep får du fullverdig Bluesound-musikkstreaming (med Spotify Connect, TIDAL m.fl.), samt wi-fi, AirPlay 2 (C368/C388), Bluetooth og en hendig trådløs app-styring av musikkavspillingen.

Alt dette foregår med dagens beste digitale lydkvalitet. Og det er bare begynnelsen. Modulen integrerer nemlig perfekt med resten av Bluesound-systemet, og dermed kan du enkelt supplere med ytterligere trådløse Bluesound-musikkstreamere og få musikk i toppkvalitet i hele huset.

Klar til stemmestyring
MDC BluOS 2i er forberedt til stemmestyring* med Amazon Alexa og Apple Siri. Med stemmestyring kan du kontrollere en rekke grunnleggende funksjoner som f.eks. volum opp/ned og play/pause/skip. I nær fremtid vil du også kunne velge mange andre kommandoer som gir deg en helt ny opplevelse med Bluesound-produktet ditt.

Vær oppmerksom på at stemmestyring krever at du har en separat stemmestyringsenhet koblet på nettverket ditt sammen med MDC BluOS 2i, som for eksempel smarttelefonen din eller en separat stemmestyrings-høyttaler, som kan fås for en relativt billig penge.

Forberedt til Alexa og Siri (krever smarthøyttaler).

Montering av MDC BluOS 2i kan gjøres direkte i en av HiFi Klubbens butikker. Monteringen er inkludert i prisen. Kontakt din nærmeste butikk hvis du vil kjøpe modulen.

*Avventer aktivering fra Bluesound

Bluesound under overflaten – en ideell streamingløsning

Med MDC BluOS 2i-modulen bygget inn i NAD-forsterkeren din har du umiddelbar tilgang til et svært vellydende streamingsystem rett fra smarttelefonen eller nettbrettet, uten at du trenger en ekstra komponent i hylla. Modulen gir deg i praksis den samme funksjonaliteten som en Bluesound NODE2i musikkstreamer, men på grunn av den ultrakorte og 100% digitale signalveien kan du oppnå enda høyere lydkvalitet enn med en separat spiller.


Streaming i luksusklassen med 24-bit

De beste av dagens streamingtjenester – som for eksempel TIDAL – gir deg fullstendig tapsfri musikk i CD-kvalitet som du kan få full glede av gjennom Bluesound. Du kan også spille av det tapsfrie 24-bit MQA-lydformatet, som allerede er tilgjengelig på TIDAL HiFi.


Du kan rippe CD-samlingen din tapsfritt og få glede av den trådløst fra datamaskinen eller en nettverksharddisk, eller direkte fra en USB-pinne/-harddisk med USB-porten på baksiden. På nettet kan du finne et raskt voksende utvalg av 24-bit høyoppløst musikk som låter bedre enn CD-lyd. Streamingen har trådt inn i high-end-klassen!


AirPlay 2 – streaming og multirom for Apple-fans

AirPlay 2 er en Apple-teknologi som bruker din iPhone/iPad til å gi deg avansert multiromsfunksjonalitet med alle trådløse AirPlay 2-høyttalere. AirPlay 2 er en del av Apple iOS-styresystemet, så praktisk talt enhver app som kan spille lyd – inkludert YouTube og Netflix – kan streame den direkte til høyttalere og anlegg med AirPlay 2. Med andre ord kan du bruke iOS til å kombinere Bluesound-systemet ditt med AirPlay 2-høyttalere og -anlegg fra andre produsenter, og dette gir deg endna mer fleksible muligheter når du setter sammen multiromssystemet ditt.


Overlegen fleksibilitet med MDC-moduler

NADs geniale MDC-moduler gjør det mulig å oppgradere NAD-forsterkeren eller –receiveren din med både eksisterende og fremtidige funksjoner. På den måten kan du få nøyaktig de funksjonene du ønsker, og du slipper å betale for noe du ikke trenger. Når utviklingen har tatt et skritt videre, vil du ved hjelp av nye MDC-moduler ha mulighet til å ta del i den nyeste moroa uten å måtte bytte ut hele enheten. Et unikt konsept som for lengst har demonstrert sin verdi i NADs hjemmekinoreceivere.


MDC-modulene monteres i en av HiFi Klubbens butikker, og montering er inkludert i prisen på modulen.


Vår
Ekspertvurdering

Fordeler

 • Fullverdig Bluesound-streaming uten kabler og ekstra apparater i hylla
 • Gir mulighet for Spotify Connect, TIDAL og andre streamingtjenester gjennom Bluesound-appen
 • Forberedt for Alexa og Siri stemmestyring (krever smarthøyttaler)
 • Apple AirPlay 2 (kommende gratis oppdatering) og Bluetooth (med aptX)
 • Trådløs streaming fra PC og nettverksharddisk
 • Støtter 24-bit HD-lyd og MQA (gjennom TIDAL HiFi)
 • Direkte avspilling av musikk fra USB-medier
 • Eksklusiv asynkron teknologi og superkort signalvei gir høyest mulig lydkvalitet
 • Integrerer perfekt med de øvrige trådløse spillerne i Bluesound-systemet

Begrensninger

 • De andre apparatene som er koblet til NAD-forsterkeren kan ikke spilles gjennom Bluesound multirom.
 • Kjøper du en ny forsterker, så kan du ikke flytte modulen på samme måte som med en ekstern streamer

Tekniske spesifikasjoner

FargeSort
Vekt produkt (kg)0,35
Høyde emballasje (cm)6
Lengde emballasje (cm)29
Vekt emballasje (kg)0,37
Bredde emballasje16,5

Anmeldelser


4.6
25 anmeldelser
5
18
4
5
3
1
2
2
1
0