Hopp til innhold
14 998,-stk

Produktet er ikke lengre tilgjengelig i den valgte fargen eller varianten.

4K-video, Dolby Atmos/DTS:X og Bluesound-streaming. Her får du masse herlige muligheter inkl. audiofil Dirac Live romkorrektion.

Les mer:

Beskrivelse

NAD T758 v3 – 7.1 kanals hjemmekinoreceiver med 4K/UHD-video, Dolby Atmos, DTS:X og innebygget Bluesound trådløs musikkstreaming

 • Mye kraft og god lydkvalitet med PowerDrive
 • Dirac Live digital romkorreksjon (basisversion)
 • Dolby Atmos- og DTS:X-støtte
 • Innebygget trådløs, multiroms musikkstreaming fra Bluesound med bl.a. nettradio
 • HDMI 2.0 med 4K/CEC/Audio Return Channel
 • Støtter Dolby Atmos og DTS:X
T758 er en robust og godt klingende surroundmottaker født med markedets mest dyktige trådløse multiroms musikkanlegg innebygd - Bluesound!

Nytt i v3-utgaven er at T758 nå har markedets mest velspillende trådløse, multiroms musikksystem – Bluesound – bygget inn fra starten! Blant de andre nyhetene i denne generasjonen finner du også støtte for de nyeste, høyoppløste lyd- og bildeformatene, inkludert Dolby Atmos, DTS:X og 4K/UHD-video.

Lyd i tre dimensjoner med Dolby Atmos
T758 v3 er alt i alt en svært god og allsidig løsning som kan leve opp til nivået i virkelig gode hjemmekinoer. De innebygde forsterkerne kan håndtere et Atmos-oppsett i 5.1.2 kanaler, men med ekstra takhøyttalere og et separat effekttrinn (som NADs egen CI940) kan du oppnå toppmoderne, storslått og realistisk filmlyd i tre dimensjoner i helt opptil 7.1.4 kanaler. Og hvis musikken også er en viktig del av livet ditt, så er kombinasjonen av Bluesound og NAD-lydkvalitet vanskelig å overgå.

Vær oppmerksom på at T758 v3 ikke har innebygget FM-radio, og etter tradisjonell terminologi er den derfor en hjemmekinoforsterker snarere enn en receiver. Til gjengeld får du innebygget nettradio der du finner de aller fleste stasjonene du kjenner fra DAB – pluss titusenvis av andre fra hele verden. En langt mer fleksibel og moderne radioløsning!

OBS: De oppgitte 80 wattene er målt som reelle hi-fi-watt (8 ohm, 20-20.000 Hz, lav forvrengning, to kanaler i drift). Målt på samme måte som noen konkurrenter gjør det (1 kHz pipetone i én kanal) yter T758 v3 hele 150 watt. Vær oppmerksom på dette når du sammenligner!

OBS (2): T758 v3 er bygget for NADs MDC plug-in moduler, men det er ingen nåværende planer for nye oppgraderinger langs denne banen. Sjekk om nødvendig produsentens nettsted for siste informasjon.

T758 v3 kommer i grafitt finish.

Dirac Live LE digital romkorreksjon i audiofil kvalitet
Sammen med Dolby Atmos og DTS:X inkluderer T758 v3 også en grunnleggende versjon av Dirac Live-systemet for digital romkorreksjon. Med en medfølgende målemikrofon og smarttelefon/tablet/PC/Mac-en din kan du måle lydresponsen i forskjellige posisjoner i lytterommet ditt før systemet kompenserer for eventuelle feil som måtte oppstå i dette sammspillet mellom høyttalere og rom. Slike feil kan for eksempel være bassresonanser eller for skarp lyd i høyere frekvensområder.

Dirac Live kan gi en markant forbedring av surroundlyden, og systemet er globalt anerkjent for sine gode audiofile kvaliteter som har gjort det svært populært i kinoer, lydstudioer, luksusbiler og andre krevende sammenhenger. Appen er fullt tilstrekkelig i de aller fleste tilfeller, men hvis du vil ha enda flere justeringsalternativer, kan du velge å kjøre prosessen via datamaskinen. Eller oppgrader til Fullfrekvensversjonen hvis du vil gå all-in og justere over hele det hørbare lydspekteret.

No Nonsense – Music First
NADs "Music First"-filosofi betyr at alle produktene deres har maksimal lydkvalitet som mål nummer én. Mange produsenter av AV-utstyr fokuserer på å stappe så mange nye funksjoner og gimmicker som mulig inn i apparatene og er villige til å gå på kompromiss med lydkvaliteten, men ikke NAD. De slipper produktene ut på markedet først når de også kan spille musikk i entusiastkvalitet!

PowerDrive er en stor del av forklaringen på at T758 v3 låter mye kraftigere enn den oppgitte effekten antyder. Prinsippet bygger på en flertrinns strømforsyning der både forsterkeren og strømforsyningen kontinuerlig tilpasser seg impedanskarakteristikken i de tilkoblede høyttalerne, slik at forholdet mellom strøm og spenning alltid er optimalt. Nesten på samme måte som en bil som skifter gir etter om bakkene går oppover eller nedover. PowerDrive gir en fantastisk nerve og realisme i musikkens dynamiske utladninger.

Pass på konkurrentenes fantasi-watt!
Hvis du leser et sted at en hjemmekinoreceiver har en effekt på f.eks. 7 x 100 watt, så betyr det i beste fall "100 watt i to av de syv kanalene i hele frekvensområdet". Dette er i det minste nok til å spille stereo fornuftig, men de aller fleste produsenter – som for eksempel Onkyo og Pioneer – går så langt at de primært oppgir effekten for en 1 kHz-testtone i 6 ohm og i én enkelt av de syv kanalene. Med andre ord: De måler en irriterende pipetone i mono, ene og alene for å få et effekttall som er så høyt som mulig!

Disse "fantasi-wattene" er konstruert for å gi den gjennomsnittlige brukeren et inntrykk av at produktet er mye bedre – og særlig kraftigere – enn hva det faktisk er. Men hvis effekten på hjemmekinoreceiverne du sammenligner ikke er målt på like vilkår, så kan du ikke bruke tallet til noe som helst. En sammenligning av en seriøs hi-fi-effekt i to kanaler i forhold til en pipetone i én kanal gir ganske enkelt ikke mening. Det er som å sammenligne nyplukkede epler med råtne pærer.

Hos Hi-Fi Klubben mener vi fremdeles at det er useriøst å oppgi utgangseffekt med én kanal i drift, men siden enkelte av konkurrentene våre ikke vil oppgi "ordentlige" hi-fi-watt, er vi nødt til å også gi deg fantasi-wattene på f.eks. NAD og Denon – selvfølgelig sammen med de seriøse tallene. Da unngår du i det minste å bli lurt, og du kan se hvor høyt modellene våre kan spille den irriterende pipetonen i mono.

Vår
Ekspertvurdering

Fordeler

 • Mye krefter og god lydkvalitet
 • Dolby Atmos-støtte (opptil 7.1.4 med eksterne effekttrinn)
 • Dolby Vision pass through
 • DTS:X-støtte
 • Innebygget trådløs Bluesound multiroms musikkstreaming (BluOS)
 • Nettradio
 • App-styring (Bluesound og inngangsvalg)
 • HDMI 2.0 med 4K/CEC/Audio Return Channel
 • Dirac Live romkorreksjon (basisversjon)
 • Auto-setup (kommende software-oppgradering, inkludert i prisen)
 • 7.1-kanals pre-out
 • PowerDrive

Begrensninger

 • Ikke Hölmgren ringkjernetrafo
 • Kun én HDMI-utgang
 • Ikke avansert grafisk brukergrensesnitt
 • Ikke innebygget DAB- eller FM-radio
 • Ikke analoge videotilkoblinger
 • Ikke dedikert platespillerinngang
 • Ikke Ethernet-tilkobling
 • Ikke medfølgende universalfjernkontroll

Tilbehør til NAD T758 v3

Forest
AudioQuest Forest
HDMI-kabel
4 698,- / Stk

Tekniske spesifikasjoner

FjernkontrollJa
RadiotypeInternet radio
MultiromZone 2
Bi-ampingJa
Soner2
TeknologierRoon Ready
StreamingtjenesterTidal, Deezer