Hopp til innhold

NADVM300 4K/UHD VideoMDC-innstikksmodul

Gi NAD-hjemmekinoreceiveren din UltraHD/4K-video HDMI. Du får også mulighet til å enkelt bygge ut med trådløs multiroms-musikkstreaming fra Bluesound.

Produktet er ikke lengre tilgjengelig i den valgte fargen eller varianten.

Les mer:

Beskrivelse

NAD VM300 – 4K/UHD Video MDC-innbyggingsmodul til NAD-hjemmekinoreceiveren eller -AV-prosessoren din

VM300 er en 4K/UHD-video MDC-modul som passer til en rekke av NADs større hjemmekinoreceivere og -prosessorer. Du får UltraHD-bildekvalitet og som en ekstra bonus kan du enkelt bygge ut med trådløs multiroms-musikkstreaming fra Bluesound.

Modulen er kun relevant hvis du har både en 4K tv og en 4K-bildekilde. Har du ikke det kan du velge å hoppe over denne oppgradering uten at du vil oppleve noen mangler ved ditt produkt. Vær oppmerksom på at VM300 ikke har innebygget analog til hdmi videokonvertering og du kan derfor ikke koble til eldre analoge kilder etter oppgraderingen. Vær oppmerksom på at hvis din nåværende reciever har 6 hdmi innganger vil du få en mindre etter oppgraderingen til VM300.

OBS: På grunn av regler om kopibeskyttelse (HDCP) kan VM300 i praksis kun gi UHD-oppløsning på én utgang (HDMI 1). Hvis du spiller av UHD-innhold i full kvalitet over denne utgangen (typisk til en UHD-TV), vil den andre utgangen være deaktivert.

Klargjort til trådløs multiroms-musikkstreaming fra Bluesound
Med BluOS Upgrade-kit (ekstra tilbehør) kan du på et blunk aktivere markedets mest avanserte og velspillende, trådløse multiroms-musikksystem – Bluesound – i NAD-receiveren din. Du trenger bare å koble utvidelsen i USB-porten på VM300 og utføre oppsettet én gang for alle, så har du all verdens musikk rett under fingertuppene på smarttelefonen eller nettbrettet ditt. Takket være Ethernet-tilkoblingen kan du bruke kablet nettverkstilkobling, noe som er den optimale løsningen hvis du ønsker å streame 24-bit HD-lyd med Bluesound.

Ikke bare kan du spille uendelige mengder av trådløs musikk rett på anlegget ditt. Du får også muliget til å bygge ut med trådløs musikk overalt i hjemmet ditt. Når VM300 er montert, så blir receiveren en integrert del av Bluesound-systemet ditt med trådløse høyttalere og musikkstreamere i alle rom du måtte ønske. Pluss den fyldige, trådløse lyden på hovedanlegget, selvfølgelig – uten at du trenger enda et apparat i hylla.

VM300 passer til T787, T785, T777, T775HD, T765HD, T187, T175HD, M17, M15HD

Montering av VM300 kan gjøres i en av Hi-Fi Klubbens butikker. Monteringen er inkludert i prisen. Kontakt din nærmeste butikk for kjøp av modulen.

Høydepunkter

  • Støtter HDMI 2.0 med 4K/UHD-standarden
  • 5 x HDMI-innganger
  • Klargjort til Bluesound/wi-fi med BluOS Upgrade Kit (kjøpes separat)
  • Ethernet-tilkobling for optimal streaming av 24-bit lyd (sammen med BluOS Upgrade Kit)

Vår
Ekspertvurdering

  • Støtter HDMI 2.0 med 4K/UHD-standarden
  • 5 x HDMI-innganger
  • Klar til Bluesound med BluOS Upgrade Kit (kjøpes separat)
  • Ethernet-tilkobling for optimal streaming av 24-bit lyd (med BluOS Upgrade Kit)

Tekniske spesifikasjoner

Bredde emballasje16
FargeSort
Høyde emballasje (cm)6
Lengde emballasje (cm)29
Vekt emballasje (kg)1
Vekt produkt (kg)0,23