Hopp til innhold
NAD
MDC-innstikksmodul

NAD VM300 4K/UHD Video

3 798,-stk

Produktet er ikke lengre tilgjengelig i den valgte fargen eller varianten.

Gi NAD-hjemmekinoreceiveren din UltraHD/4K-video HDMI. Du får også mulighet til å enkelt bygge ut med trådløs multiroms-musikkstreaming fra Bluesound.

Les mer:

Beskrivelse

NAD VM300 – 4K/UHD Video MDC-innbyggingsmodul til NAD-hjemmekinoreceiveren eller -AV-prosessoren din

 • Støtter HDMI 2.0 med 4K/UHD-standarden
 • 5 x HDMI-innganger
 • Klargjort til Bluesound/wi-fi med BluOS Upgrade Kit (kjøpes separat)
 • Ethernet-tilkobling for optimal streaming av 24-bit lyd (sammen med BluOS Upgrade Kit)
VM300 er en 4K/UHD-video MDC-modul som passer til en rekke av NADs større hjemmekinoreceivere og -prosessorer. Du får UltraHD-bildekvalitet og som en ekstra bonus kan du enkelt bygge ut med trådløs multiroms-musikkstreaming fra Bluesound.

Modulen er kun relevant hvis du har både en 4K tv og en 4K-bildekilde. Har du ikke det kan du velge å hoppe over denne oppgradering uten at du vil oppleve noen mangler ved ditt produkt. Vær oppmerksom på at VM300 ikke har innebygget analog til hdmi videokonvertering og du kan derfor ikke koble til eldre analoge kilder etter oppgraderingen. Vær oppmerksom på at hvis din nåværende reciever har 6 hdmi innganger vil du få en mindre etter oppgraderingen til VM300.

OBS: På grunn av regler om kopibeskyttelse (HDCP) kan VM300 i praksis kun gi UHD-oppløsning på én utgang (HDMI 1). Hvis du spiller av UHD-innhold i full kvalitet over denne utgangen (typisk til en UHD-TV), vil den andre utgangen være deaktivert.

Klargjort til trådløs multiroms-musikkstreaming fra Bluesound
Med BluOS Upgrade-kit (ekstra tilbehør) kan du på et blunk aktivere markedets mest avanserte og velspillende, trådløse multiroms-musikksystem – Bluesound – i NAD-receiveren din. Du trenger bare å koble utvidelsen i USB-porten på VM300 og utføre oppsettet én gang for alle, så har du all verdens musikk rett under fingertuppene på smarttelefonen eller nettbrettet ditt. Takket være Ethernet-tilkoblingen kan du bruke kablet nettverkstilkobling, noe som er den optimale løsningen hvis du ønsker å streame 24-bit HD-lyd med Bluesound.

Ikke bare kan du spille uendelige mengder av trådløs musikk rett på anlegget ditt. Du får også muliget til å bygge ut med trådløs musikk overalt i hjemmet ditt. Når VM300 er montert, så blir receiveren en integrert del av Bluesound-systemet ditt med trådløse høyttalere og musikkstreamere i alle rom du måtte ønske. Pluss den fyldige, trådløse lyden på hovedanlegget, selvfølgelig – uten at du trenger enda et apparat i hylla.

VM300 passer til T787, T785, T777, T775HD, T765HD, T187, T175HD, M17, M15HD

Montering av VM300 kan gjøres i en av Hi-Fi Klubbens butikker. Monteringen er inkludert i prisen. Kontakt din nærmeste butikk for kjøp av modulen.

Overlegen fleksibilitet med MDC-moduler
NADs geniale MDC-moduler gjør det mulig å oppgradere NAD-forsterkeren eller -receiveren din med både eksisterende og fremtidige funksjoner. På den måten kan du få akkurat de funksjonene du måtte ønske, og du slipper å betale for noe du ikke trenger. Når utviklingen har nådd et nytt nivå, så vil du med nye MDC-moduler få mulighet til å bli med på lasset uten å måtte bytte ut hele apparatet. Et unikt konsept som siden 2006 har demonstrert sin levedyktighet i en lang rekke hjemmekinoreceivere, surroundprosessorer og stereoforsterkere fra NAD.

MDC-modulene monteres i utgangspunktet i en av Hi-Fi Klubbens butikker (i enkelte tilfeller på Hi-Fi Klubbens serviceverksted). Montering er inkludert i prisen på modulen.

Vår
Ekspertvurdering

Fordeler

 • Støtter HDMI 2.0 med 4K/UHD-standarden
 • 5 x HDMI-innganger
 • Klar til Bluesound med BluOS Upgrade Kit (kjøpes separat)
 • Ethernet-tilkobling for optimal streaming av 24-bit lyd (med BluOS Upgrade Kit)

Begrensninger

 • Bluesound-funksjonalitet er ekstra tilbehør
 • Ved bruk av de to HDMI-utgangene samtidig er oppløsningen begrenset til maksimalt Full-HD oppløsning på begge utgangene.
 • Hvis den nåværende receiveren din har 6 x HDMI-innganger, så får du én mindre etter oppgradering med VM300.
 • Ikke analog til HDMI konvertering

Tekniske spesifikasjoner

FargeSort
Vekt produkt (kg)0,23
Høyde emballasje (cm)6
Lengde emballasje (cm)29
Vekt emballasje (kg)1
Bredde emballasje16