Hopp til innhold
Nura
Trådløs hodetelefon

Nura Nuraphone G2

3 998,-stk

Produktet er ikke lengre tilgjengelig i den valgte fargen eller varianten.

Her får du krystallklar lyd som er perfekt tilpasset nettopp ditt øre. En fantastisk lytteopplevelse og bass som minner om en kraftig subwoofer.

Les mer:

Beskrivelse

Nura Nuraphone G2 – unike trådløse over-ear-hodetelefoner med perfekt lyd til nettopp dine ører

 • Unikt dobbelt driversystem (in-ear/over-ear)
 • Individuell måling og tilpasning til nettopp dine ører
 • Aktiv støyreduksjon / ANC og god passiv støydemping
 • Justerbart bassnivå (immersion level)
 • Automatisk av/på

Nuraphone G2 er verdens første hodetelefoner som automatisk kan optimalisere lyden til nettopp dine ører. Det unike doble driversystemet kombinerer kvalitetene fra in-ear og over-ear, og det avanserte Nurasound-systemet måler og korrigerer lyden så den passer perfekt til responsen fra øret ditt. Her er det ikke en ingeniør på andre siden av kloden som bestemmer klangen i musikken din – du hører innspillingen slik den faktisk låter!

Selv om teknologien bak er utrolig avansert, så er det lekende lett å bruke Nuraphone G2. Den gratis Nura-appen guider deg på få minutter gjennom hele oppsettet, og etterpå kan du glede deg til en helt unik, klar og realistisk lytteopplevelse hver eneste gang du bruker hodetelefonene.

Bassen håndteres av en separat over-ear-driver, og dermed får du faktisk en hel subwoofer på hodet, som sender herlig dype vibrasjoner utenom trommehinnene og rett inn i kraniet ditt. Dette gir en fysisk lydopplevelse som ingen andre hodetelefoner kan skilte med, og alt sammen skjer helt uten overdreven brumling, ubehag eller forvrengning. Du har garantert aldri opplevd noe lignende, og hvis du er bassnarkoman, så er det bare å forberede ørene på noe helt spesielt. Du vil falle pladask for Nuraphone G2!

En ekte allrounder med 20 timers batteri tid, ANC og social mode

Selv om lyden fra Nuraphone G2 er argument nok for å gå til anskaffelse av den, så må den selvfølgelig også være behagelig å bruke. Og på det punktet er det heldigvis ingenting å utsette. Når du har vent deg til det spesielle in-ear-elementet er komforten helt på topp. Hodetelefonene slår seg og automatisk av og på, og med en batteritid på over 20 timer har du rikelig med strøm til god musikk hele dagen.

Du får også Aktiv støyreduksjon (ANC) som, kombinert med den gode passive dempingen, effektivt kveler støy fra omgivelsene dine. Når du i tillegg får ”Social Mode”, som med en lynrask berøring av ørekoppen gir deg tilgang til omgivelsene til for eksempel samtaler eller telefonanrop, så er dette også perfekte kontorhodetelefoner.

Nuraphone G2 fås i sort finish.

Nuraphone Inova – lyd du både hører og kjenner

Når du ser Nuraphone G2 for første gang kan du ikke unngå å legge merke til røret som stikker ut inni ørekoppene. Dette er en del av Nuras unike Inova-konsept og er i praksis en hybrid av in-ear- og over-ear-hodetelefoner. Røret med øreproppen på tuppen går i øregangen din litt på samme måte som en tradisjonell in-ear-hodetelefon og leverer krystallklar diskant og mellomtone til trommehinnene.

Bassen blir generert av over-ear-driveren og trenger inn til det indre øret gjennom øreflippene og kraniet i stedet for gjennom trommehinnene. Du kan justere bassnivået separat, og selv om du skrur opp lyden så høyt at hele hodet ditt vibrerer, så vil lyden forbli klar og uforvrengt, siden den kritiske diskanten og mellomtonen er isolert fra de voldsomme vibrasjonene. Når bassen ikke spiller rett inn på trommehinnen, så trenger du heller ikke å bekymre deg for at kraftige bassimpulser skal skade hørselsen din.

Med den lett tilgjengelige ”Immersion Mode”-kontrollen i appen kan du selv justere bassnivået fra nøytralt til overveldende – som om du står på første rad og lener deg inntil høyttalerne på en rockekonsert. Du kan også bruke funksjonen til å gi den dype bassen et løft, slik at du får det fulle lydbildet også ved lavt volum. Vel å merke uten å bruke loudness eller equalizer som forringer lyden.

Nurasound – perfekt lyd til nettopp dine ører

Alle rom er forskjellige, og dette gjelder også bittesmå rom, som menneskeøret. Med ”Nurasound”-teknologien har man lyktes med å lage et par hodetelefoner som måler og tilpasser lyden til nettopp dine ører, litt på samme måte som systemene for digital romkorreksjon i høyttalersystemer (RoomPerfect, Dirac, Audyssey m.fl.).

Gjennom Nura-appen sender systemet en rekke testtoner inn i øret ditt og måler responsen fra trommehinnen og det indre øret. Deretter beregnes den personlige lydprofilen din, og lyden fra hodetelefonene optimaliseres til øret ditt på nesten magisk vis. Resultatet er spektakulært i en grad som vil få deg til å måpe første gang du opplever det. Her er får du en åpenhet som du aldri før har opplevd fra et par hodetelefoner som vanlige dødelige har råd til.

Alt sammen skjer helt automatisk i løpet av et par minutter, og når først du har fått din personlige profil, så blir den lagret i appen én gang for alle, og du slipper å tenke mer på oppsett. Du kan til og med lagre ytterligere to profiler, slik at andre også kan får glede av Nurasound-opplevelsen når du ikke bruker hodetelefonene.

Mikrofonene som Nuraphone G2 bruker til å måle den nesten uendelig svake responslyden fra øret ditt er for øvrig den samme ultrafølsomme typen som NASA bruker til Mars 2020-oppdraget. Dette sier litt om ambisjonsnivået til disse unike hodetelefonene – velkommen til fremtiden!

Vår
Ekspertvurdering

Fordeler

 • Unikt dobbelt driversystem (in-ear/over-ear)
 • Individuell måling og tilpasning til nettopp dine ører
 • Aktiv støyreduksjon / ANC og god passiv stydemping
 • Social Mode for fri lydpassasje fra omgivelsene
 • Touch-kontroll på ørekoppene(kan konfigureres via app, inkl. Social Mode)
 • Justerbart bassnivå (immersion level)
 • Automatisk av/på
 • Kan også brukes med kabel (analog/USB)

Begrensninger

 • Passformen krever en viss tilvenning
 • Må settes opp til brukeren for å spille optimalt
 • Kan ikke legges sammen
 • Kan ikke spille med kabel hvis batteriet er tomt

Videoer om Nura Nuraphone G2

Tilbehør til Nura Nuraphone G2

Tekniske spesifikasjoner

HodetelefontypeOver-ear
Aktiv støykanselleringJa
Frekvensområde20 - 20.000 Hz
Følsomhet118 dB
MikrofonNei
Bluetooth-versjonJa - 4.2 ( aptX, aptX HD, AAC )
Avspilling via USBJa

Anbefalte produkter