Hopp til innhold
Ortofon Quintet Blue MC-pickup

OrtofonQuintet BlueMC-pickup

MC-pickup med naken, elliptisk slipt diamant som bidrar til dynamisk og detaljert lyd. Et eksklusivt alternativ til en standard-pickup.
stk3 990,-
Forventet på lager søndag 11. desember 2022
 Oppleves i

Les mer:

Beskrivelse

Ortofon Quintet Blue – seriøs Moving Coil-pickup for seriøse vinylentusiaster

Quintet Blue er en svært velspillende Moving Coil-pickup fra Ortofons kritikerroste Quintet-serie. Til forskjell fra den mest økonomiske modellen i serien, Quintet Red, får du her en naken, elliptisk slipt diamant som sørger for en bredere kontaktflate mellom pickup-nålen og rilleveggene i vinylplatene dine. Resultatet er et luftig, detaljert og homogent lydbilde som vil gjøre stas på den elskede platesamlingen sin i mange år fremover.

Quintet Blue vil være er en seriøs oppgradering for selv seriøse vinylentusiaster, men allikevel uten at du sprenger økonomien i fillebiter.

OBS: Hi-Fi Klubben kan også levere en rekke andre produkter fra Ortofon ut over de viste på hjemmesiden. Kontakt din butikk for nærmere information.

GRATIS MONTERING: Hvis du kjøper en ny pickup hos Hi-Fi Klubben, monterer vi den på platespilleren din gratis. Spør i din lokale Hi-Fi Klubben-butikk for info.

Tekniske spesifikasjoner

Anbefalt impedansebelastning20 ohm
Føyelighet15 µm/mN
Frekvensområde ved -3 dB20-25.000 Hz
Kanalseparasjon ved 1 kHz21 dB
Kanalseparasjon ved 15 kHz14 dB
NålNude Elliptical
Nåletrykk anbefalt2,3 g
PickuptypeMoving Coil
Sporingsmulighet70 μm
Utgangsspenning (mV)0,5

Tilbehør til Ortofon Quintet Blue