Hopp til innhold

Podspeakers BassStation (old version)Subwoofer

"Elegant enerigbombe som fås i flere farger og matcher Podspeakers større høyttalere. En Klasse D-forsterker på 150 watt driver det solide 10"" elementet."
Rød

Produktet er ikke lengre tilgjengelig i den valgte fargen eller varianten.

Les mer:

Beskrivelse

Podspeakers BassStation MK2 – kraftfull subwoofer i utfordrende design

BassStation MK2 er en kraftfull og elegant subwoofer som er en perfekt partner til Podspeakers større høyttalermodeller, f.eks. BigPod og MiniPod. Den vil også fungere fint sammen med høyttalere fra andre produsenter, inkl. mindre gulvhøyttalere. Med BassStation MK2 kan du få gjengivelse av dypbass i hi-fi-kvalitet på stereo- eller hjemmekinoanlegget uten at det går ut over innredningen.

Med den innebygde klasse D-effektforsterkeren på 150 watt og et 10” subbasselement er fundamentet lagt for å få bunn og dynamikk i lyden – også når du vil spille med realistsiske lydtrykk. BassStation MK2 gir det ekstra trykket i bassen som gjør den gode lyden engasjerende, både til musikk og filmlyd.

Perfekt til Podspeakers-systemet

Den elegante utførelsen på BassStation MK2 passer perfekt til Podspeakers andre høyttalere, og utseendet er både diskret og iøyenfallende på en gang. Designet gjør det enkelt å finne et sted å sette den der den ikke tiltrekker seg uønsket oppmerksomhet, for eksempel i et hjørne. Dette gir også den mest kraftfulle bassen.

BassStation MK2 får du i sort, hvit eller rød høyglansutførelse.

Bernt Mangseth Bakke
Trondheim
99 butikkerFinn nærmeste butikk
Bernt Mangseth Bakke

Vår
Ekspertvurdering

  • Flott og spennende design Dyp og presis bassgjengivelse Kraftig 150 watt Klasse D-forsterker Flott utførelse Inngang til linjesignal

Tekniske spesifikasjoner

FargebeskrivelseRød