Hopp til innhold
7 998,-sett

Produktet er ikke lengre tilgjengelig i den valgte fargen eller varianten.

Nyt audiofil lyd med Bluetooth eller kabel. Overlegne, trådløse in-ear-hodetelefoner laget i eksklusive materialer. 12 timer med trådløs musikk.

Les mer:

Beskrivelse

RHA CL2 Planar – trådløse in-ear-hodetelefoner med overlegen audiofil lyd, avansert driver-teknologi og eksklusive materialer

  • Imponerende lydkvalitet til å være in-ear-hodetelefoner
  • Kan brukes med både kabel og Bluetooth
  • Opptil 12 timers trådløs spilletid på én lading
  • Eksklusivt og avansert design i keramikk
  • Stilig hardcase-etui og softcase-etui medfølger
CL2 Planar er trådløse in-ear-hodetelefoner med overlegen audiofil lydkvalitet og fleksible lyttemuligheter. Her får du detaljer og presisjon i en helt ny klasse med unik og avansert planar-driverteknologi og eksklusive løsninger tvers gjennom.

CL2 Planar er en unik videreutvikling av tidligere, audiofile RHA-modeller. Øreproppene er separate elementer som du kan koble til en av de tre tilhørende kablene, alt etter hvordan du vil lytte. Du kan for eksempel koble sammen øreproppene med en nakkebøyle som har integrert Bluetooth og nyte helt opptil 12 timer med audiofil musikk når du er på farten. Du kan også velge en av de inkluderte jack-kablene for helt spesielle musikkopplevelser med D/A-konverteren, forsterkeren eller hodetelefonforsterkeren din.

Uansett hvordan du lytter, så kan du være trygg på å få lydprestasjoner av nærmest uhørt høy klasse med tanke på at det er snakk om in-ear-hodetelefoner. Husene på hodetelefonene er laget i solid, formstøpt keramikk som minimerer uønskede resonanser og forvrengning. Planar-driveren er en eksklusiv sjeldenhet i in-ear-hodetelefoner, og den gir et imponerende og luftig lydbilde.

RHA CL2 Planar fås i sort finish. Kabler, flyadapter, sportsklips, ørepropper, softcase og hardcase medfølger.

Fleksible lyttemuligheter
CL2 Planar gir deg lyd i toppklasse, enten du lytter trådløst eller med kabel. Jack-kablene kan du bruke for å spare strøm på smarttelefonen, eller du kan bruke kabel for tilkobling til en D/A-konverter, forsterker eller hodetelefonforsterker hvis du vil gjøre noe ekstra ut av lytteopplevelsene. Du kan for eksempel bruke en AudioQuestDragonfly Red og en USB-adapter for mobile opplevelser i særklasse, eller du kan gå hele veien med en stasjonær hodetelefonforsterker fra Pro-ject .

Unikt design for sikker passform
Øreproppene på CL2 Planar festes på en litt uvanlig måte. De legges først bak øret og deretter inn i selve øregangen. Denne noe uvanlige løsningen betyr til gjengjeld at når CL2 Planar først er på plass, så sitter den skikkelig, og du trenger ikke bekymre deg over at øreproppene skal falle ut hvis du for eksempel vrir på hodet eller får et rykk i kabelen.

Tilbehør til RHA CL2 Planar

Tekniske spesifikasjoner

Frekvensområde16-45.000 Hz
Følsomhet89 dB
MikrofonJa
BluetoothJa
Bluetooth-teknologiaptX