Hopp til innhold
RHA CL2 Planar Trådløs in-ear hodetelefon

RHACL2 PlanarTrådløs in-ear hodetelefon (sett)

Nyt audiofil lyd med Bluetooth eller kabel. Overlegne, trådløse in-ear-hodetelefoner laget i eksklusive materialer. 12 timer med trådløs musikk.

Produktet er ikke lengre tilgjengelig i den valgte fargen eller varianten.

Les mer:

Beskrivelse

RHA CL2 Planar – trådløse in-ear-hodetelefoner med overlegen audiofil lyd, avansert driver-teknologi og eksklusive materialer

CL2 Planar er trådløse in-ear-hodetelefoner med overlegen audiofil lydkvalitet og fleksible lyttemuligheter. Her får du detaljer og presisjon i en helt ny klasse med unik og avansert planar-driverteknologi og eksklusive løsninger tvers gjennom.

CL2 Planar er en unik videreutvikling av tidligere, audiofile RHA-modeller. Øreproppene er separate elementer som du kan koble til en av de tre tilhørende kablene, alt etter hvordan du vil lytte. Du kan for eksempel koble sammen øreproppene med en nakkebøyle som har integrert Bluetooth og nyte helt opptil 12 timer med audiofil musikk når du er på farten. Du kan også velge en av de inkluderte jack-kablene for helt spesielle musikkopplevelser med D/A-konverteren, forsterkeren eller hodetelefonforsterkeren din.

Uansett hvordan du lytter, så kan du være trygg på å få lydprestasjoner av nærmest uhørt høy klasse med tanke på at det er snakk om in-ear-hodetelefoner. Husene på hodetelefonene er laget i solid, formstøpt keramikk som minimerer uønskede resonanser og forvrengning. Planar-driveren er en eksklusiv sjeldenhet i in-ear-hodetelefoner, og den gir et imponerende og luftig lydbilde.

RHA CL2 Planar fås i sort finish. Kabler, flyadapter, sportsklips, ørepropper, softcase og hardcase medfølger.

Høydepunkter

  • Imponerende lydkvalitet til å være in-ear-hodetelefoner
  • Kan brukes med både kabel og Bluetooth
  • Opptil 12 timers trådløs spilletid på én lading
  • Eksklusivt og avansert design i keramikk
  • Stilig hardcase-etui og softcase-etui medfølger

Tekniske spesifikasjoner

BluetoothJa
Bluetooth-teknologiaptX
Følsomhet89 dB
Frekvensområde16-45.000 Hz
MikrofonJa

Tilbehør til RHA CL2 Planar