Hopp til innhold
RHA
Hodetelefon

RHA MA650i Lightning

648,-stk

Produktet er ikke lengre tilgjengelig i den valgte fargen eller varianten.

Gode in-ear-hodetelefoner med super lyd, tilkobling til Apple Lightning-port og kontroll/mikrofon til musikk, anrop og stemmestyring.

Les mer:

Beskrivelse

RHA MA650i Lightning – robuste in-ear-hodetelefoner med Apple Lightning kabel, iOS-kontroll og god lyd

  • Apple Lightning-tilslutning med innebygget D/A-konverter
  • Imponerende klar lydkvalitet
  • Elegant design med finish i aluminium
  • iOS-kontroll med mikrofon på kabelen til anrop og stemmestyring
  • 7 par inkluderte ørepropper for optimal tilpasning og komfort
MA650i Lightning er elegant bygde in-ear-hodetelefoner som leverer en imponerende klar og naturtro lydkvalitet som langt overgår øreproppene som følger med iPhone eller iPad. Hvis du foretrekker hodetelefoner med kabel, for eksempel for å slippe å måtte lade i tide og utide, så får du virkelig mye god lyd for pengene her.

Du trenger heller ikke å tenke på klønete Lightning-adaptere. Den innebygde D/A-konverteren gjør det nemlig mulig koble hodetelefonene direkte i Lightning-porten, akkurat som med den gammeldagse minijacken. Forskjellen er bare at du nå får ekte digital lyd i øret, og det låter mye bedre.

Massevis av funksjoner
Det er innebygget mikrofon og iOS-kontroll på kabelen (volum, start/stopp, neste/forrige) som også lar deg bruke hodetelefonene til telefonanrop og stemmestyring med Siri og Google Assistant. Da kan du styre både anrop, musikkvalg m.m. med hendene frie.

Øreproppene har flott og solid finish i aluminium, kabelen er designet for å minimere sammenfloking og støy, og med 7 par medfølgende ørepropper, inkludert et par i Comply-skum, kan du garantert finne en størrelse som lar deg lytte komfortabelt i timevis.

RHA MA650i Lightning fås i sølv aluminium finish. Bæreetui og ørepropper i forskjellige størrelser og materialer medfølger.

RHA – Sound. Engineered
RHA er en forholdsvis ny produsent av hodetelefoner. Det har til gjengjeld gått vanvittig fort for det britiske firmaet, som ble stiftet av de to lydentusiastene Andrew Reid og Lewis Heath med bakgrunner som henholdsvis ingeniør og artist. De to bestemte seg for å lage hodetelefoner som først og fremst skulle låte fantastisk, og samtidig se fantastiske ut.

Med deres konstante innovasjon og nye, avanserte teknologi tok RHA anmelderne med storm og understreket firmaets nye rolle som en av markedets mest respekterte aktører.

Lyden skal være førsteprioritet
RHA insisterer på at lyden er viktigst. Alt fra valg av materialer til hvordan de prioriterer å bruke penger underbygger det samme overordnede målet – å lage hodetelefoner som låter fantastisk.

Du kommer ikke til å se RHA kaste millioner etter verdenskjente popstjerner og atleter, slik at de “tilfeldigvis” kan ha dem på når kameraet panorerer i deres retning. Derimot kan du være sikker på at pengene blir brukt på å gi deg best mulig lydkvalitet for pengene.

Vår
Ekspertvurdering

Fordeler

  • Direkte kabeltilkobling av iPhone/iPad med Lightning-port
  • Flott finish i aluminium
  • Kabel laget for minimal floking
  • Kontroll/mikrofon på kabelen til anrop, stemmestyring m.m.

Begrensninger

  • Kan kun brukes til Apple iOS-produkter

Tilbehør til RHA MA650i Lightning

Tekniske spesifikasjoner

Frekvensområde16-20.000 Hz
Følsomhet16 dB
MikrofonJa
Akustisk konstruksjonÅpen
Impedans passiv16 ohm
BluetoothNei