Hopp til innhold
2 198,-sett

Produktet er ikke lengre tilgjengelig i den valgte fargen eller varianten.

Eksklusive og audiofile in-ear-hodetelefoner som kan brukes både trådløst (Bluetooth) og med kabel. Høy bærekomfort og opptil 12 timers batteritid.

Les mer:

Beskrivelse

RHA T20 Wireless – eksklusive og audiofile in-ear-hodetelefoner til både Bluetooth og kabel

 • Overlegen lydkvalitet med DualCoil-drivere
 • Kan både brukes trådløst og med kabel
 • Eksklusivt og solid design i rustfritt stål
 • Opptil 12 timers batteritid
 • Svært god bærekomfort
T20 Wireless er audiofile og eksklusive in-ear-hodetelefoner som kan brukes både trådløst via Bluetooth og med kabel. Du kan fritt bytte mellom trådløs nakkebøyle og den spesialdesignede, medfølgende minijack-kabelen. Dette gir deg en helt unik frihet til å nyte seriøs hi-fi-lyd under alle forhold.

Konstruksjon i rustfritt stål, avanserte DualCoil-drivere og støydempende ørepropper bidrar til lydopplevelser av høyeste kaliber. Du kan bruke forskjellige lydfiltre som passer nettopp din smak, og du kan styre musikk og telefonanrop fra kontrollen på nakkebøylen.

Bak den solide stålkonstruksjonen skjuler RHAs avanserte DualCoil-drivere seg, og de leverer en krystallklar lydkvalitet med imponerende dynamikk og overbevisende musikalitet over hele toneområdet. En lydopplevelse som ikke mange andre in-ear-hodetelefoner kan gjøre bedre. Spesielt ikke hvis de også skal være overkommelig priset.

Trådløs musikk i høy kvalitet hele dagen
Med opptil 12 timers spilletid kan du lytte trådløst hele dagen, og med NFC-paring går det som en lek å få forbindelse til telefonen din. T20 Wireless støtter både aptX og AAC-lydformatene, slik at du får optimal lydkvalitet, uansett om telefonen din heter Apple eller Android.

RHA T20 Wireless fås i sort finish. Eksklusivt bæreetui, utskiftbare lydfiltre, klips til klær og ørepropper i forskjellige størrelser og materialer er inkludert.

God og stabil passform
T20 Wireless er designet med støydempende ørepropper som festes på en litt uvanlig måte. Selve hodetelefonene legges først bak øret og deretter inn i selve øregangen. Denne noe uvanlige løsningen betyr til gjengjeld at når T20 Wireless først er på plass, så sitter den skikkelig, og du trenger ikke bekymre deg over at øreproppene skal falle ut hvis du for eksempel vrir på hodet eller får et rykk i kabelen eller nakkebøylen.

Geniale, utskiftbare lydfiltre
RHA er bevisste på på at selv de mest audiofile ører har ulike preferanser når det kommer til forskjellige nyanser i lyden. Derfor leveres T20 Wireless med tre par ulike lydfiltre som har hver sin lydsignatur. De små filtrene monteres enkelt bak selve øreproppen, slik at du kan eksperimentere og finne hvilke frem til hvilket par som låter best i nettopp dine ører.

Laget for iOS-enheter
T20 Wireless har iOS-kontroll montert rett på selve kabelen. Dette gjør at du kan styre musikken uten å måtte rote rundt i lommene. Takket være den innebygde mikrofonen i fjernkontrollen kan hodetelefonene også fungere som et headset for iPhone, slik at du kan motta samtaler og ringe med ett enkelt trykk på en knapp.

RHA – Sound. Engineered.
RHA er en forholdsvis ny produsent av hodetelefoner. Det har til gjengjeld gått vanvittig fort for det britiske firmaet, som ble stiftet av de to lydentusiastene Andrew Reid og Lewis Heath med bakgrunner som henholdsvis ingeniør og artist. De to bestemte seg for å lage hodetelefoner som først og fremst skulle låte fantastisk, og samtidig se fantastiske ut.

Med deres konstante innovasjon og nye, avanserte teknologi tok RHA anmelderne med storm og understreket firmaets nye rolle som en av markedets mest respekterte aktører.

Lyden skal være førsteprioritet
RHA insisterer på at lyden er viktigst. Alt fra valg av materialer til hvordan de prioriterer å bruke penger underbygger det samme overordnede målet – å lage hodetelefoner som låter fantastisk.

Du kommer ikke til å se RHA kaste millioner etter verdenskjente popstjerner og atleter, slik at de “tilfeldigvis” kan ha dem på når kameraet panorerer i deres retning. Derimot kan du være sikker på at pengene blir brukt på å gi deg best mulig lydkvalitet for pengene.

Vår
Ekspertvurdering

Fordeler

 • Overlegen lydkvalitet med DualCoil-drivere
 • Kan brukes både trådløst og med kabel
 • Eksklusivt og solid design i rustfritt stål
 • Ørepropper i støydempende design
 • Opptil 12 timers batteritid
 • Bluetooth med aptX, AAC og NFC
 • Svært god bærekomfort
 • Kontroll/mikrofon til smarttelefon på nakkebøylen

Begrensninger

 • Ikke spesielt egnet til sport og trening
 • Ikke dedikert app

Tilbehør til RHA T20 Wireless

Tekniske spesifikasjoner

Frekvensområde16-40.000 Hz
Følsomhet90 dB
MikrofonJa
Akustisk konstruksjonÅpen
BluetoothJa
Bluetooth-teknologiaptX