Hopp til innhold
1 390,-sett

Produktet er ikke lengre tilgjengelig i den valgte fargen eller varianten.

Full trådløs frihet med flott design, god lyd og ekstra klare telefonanrop. Sitter trygt i ørene og motstår vær og vind.

Les mer:

Beskrivelse

RHA TrueConnect – True Wireless hodetelefoner med elegant design, krystallklare stemmer ved anrop og lang spilletid

  • True Wireless for full trådløs frihet
  • Elegant og ergonomisk design
  • 5 timers spilletid (ladeeske med 20 ekstra timer)
  • Brukervennlige betjeningsknapper på siden
  • Støv- og vannavvisende (IPX5-sertifisert)
TrueConnect er True Wireless in-ear-hodetelefoner i et elegant og unikt design. De smarte utstikkerne rommer både en kraftig Bluetooth-antenne og en høykvalitets mikrofon. Utformingen gjør at mikrofonen kommer nærmere munnen, slik at telefonanropene dine blir en fornøyelse, også for den som sitter i andre enden av linjen.

TrueConnect gir deg høy lydkvalitet med fullkommen trådløs frihet. De sitter diskret og trygt i ørene dine, de takler vannsprut og svette, og de er overraskende gjerrige på strømmen. Lydbildet er klart og dynamisk med god bass, og du kan styre alle grunnleggende funksjoner med de innebygde knappene på siden av hodetelefonene. Når du først har valgt de rette øreproppene, så stenger hodetelefonene omverdenen ute, slik at du også kan nyte musikken din på toget eller i andre støyende omgivelser.

Opptil 25 timer med trådløs musikk
Du kan høre på musikk på TrueConnect i opptil 25 timer før du må bort til en stikkontakt. Hodetelefonene kan spille i 5 timer på én lading, og det medfølgende lade-etuiet kan gi deg 4 fulle oppladinger, altså hele 20 timer ekstra. Etuiet er relativt slankt, slik at du kan ha det med deg for eksempel i en innerlomme.

RHA TrueConnect fås i sølv, blå eller hvit finish. Lade-/transportetui, USB-C ladekabel og ørepropper i forskjellige størrelser medfølger.

Tilbehør til RHA TrueConnect

Tekniske spesifikasjoner

Frekvensområde16-18.000 Hz
MikrofonJa
BluetoothJa
Bluetooth-type5
Drivertype/-størrelse6 mm - Dynamic driver