Hopp til innhold
Samsung
Neo QLED-TV

Samsung QN90C 43"

14 990,-stk

Produktet er ikke lengre tilgjengelig i den valgte fargen eller varianten.

Luksus 4K Neo QLED-TV med Full Backlight, Neural Quantum Processor, eksklusivt design og 4K/144Hz til suveren gaming.

Les mer:

Beskrivelse

Samsung QN90C – 4K Neo QLED-TV med eksklusivt design, Full Backlight, Neural Quantum Processor og 4K/144Hz gaming

 • Full Backlight 4K Neo QLED med Quantum Matrix Technology og Ultimate UHD Dimming
 • Neural Quantum Processor 4K
 • Mange avanserte gaming funksjoner inkl. 4K/144Hz
 • Eco Smart Control med solceller
 • Kan monteres helt inn til vegg via Slim Fit veggfeste (ekstratilbehør)

Samsung QN90C er et fantastisk 4K Neo QLED-TV, som gir deg alt det beste fra Samsung på LED-fronten, hvis du ikke er klar til å ta spranget til 8K ennå. Blant godsakene finner du Full Backlight antirefleks billdepanel, Neo Quantum Processor 4K og Ultimate UHD Dimming, som tilsammen gir deg en billedkvalitet, som ville ha vært utenkelig for ganske få år siden, uansett pris.

Hvis du er gamer, kan du også glede deg til Motion Xcelerator Turbo Pro, som kan håndtere inngangssignaler helt opp til 4K/144Hz. Det gir deg en yteevne på nivå med en toppmoderne dedikert gaming-monitor. Via det smarte Slim Fit veggfeste (ekstratilbehør) kan du montere TV’en helt flatt inn mot veggen som et maleri. En designdetalj, som er med på å gjøre dette fantastiske TV til prikken over i’en i boligen din.

Via eARC kan du overføre ukomprimert surroundlyd inkl. Dolby Atmos igjennom den tilkoblede HDMI-kabelen. For eksempel til en fet hjemmekino eller en matchende soundbar, som er laget for å gjengi Atmos høydeinformasjon i lyden. Du kan også stemmestyre TV’et via fjernkontrollens mikrofon (Amazon Alexa) eller en separat smarthøyttaler (Google Assistant). Støtte for stemmestyring på ditt lokale språk avhenger av hva den enkelte tjenesten tilbyr

Samsung QN90C fås i Carbon Silver finish. Bluetooth-basert Eco Smart Control med solceller følger med. Solcellene virker til og med i stuebelysning og sparer både deg og naturen for unødvendige batterier. Tradisjonell infrarød trykknapp-fjernkontroll – for eksempel til supplement – kan kjøpes separat (TM1240A).

OBS: HiFi Klubben anbefaler på det sterkeste å koble til en lydplanke, et sett med aktive høyttalere eller et separat stereo- eller surroundanlegg, slik at lyden kan leve opp til den flotte bildekvaliteten.

Neo QLED – en enda bedre TV-opplevelse

Neo QLED er en videreutvikling av LED-teknologien der lysdiodene som lager lyset til bildet har blitt omtrent 40 ganger mindre. Det gir plass til langt flere LED-pærer på det samme arealet, noe som gir langt bedre kontroll over både de lyse og mørke områdene av bildet. Du får bedre sortnivå og kontrast samt langt mindre "bleeding".

Den avanserte Neural Quantum Processor 4K QLED-prosessoren analyserer visuelle data og anvender 4K-data generert av 20 nevrale nettverk for å forbedre hver eneste synlige detalj i 4K-inndhold. Dynamic Tone Mapping med HDR10+ tilpasser fargegjengivelsen og kontrastforholdet scene for scene, slik at du kan oppleve selv de fineste nyansene. Prosessoren oppskalerer alt bildemateriale til 4K så du alltid utnytter det fantastiske bildepanelet optimalt.

På Samsung QN90B-serien er bakbelysningen uført som Full Backlight, der LED-lyskildene sitter jevnt fordelt bak hele bildepanelet i stedet for langs kantene som på mange billigere TV-er. I kombinasjon med den raffinerte Ultimate UHD Dimming Pro funksjonen gir det et sortnivå som ligger svært tett på OLED, samtidig som at du får en helt suveren briljans og lysstyrke.

Ambient Mode – gjør TV-en til en aktiv bilderamme

Ambient Mode er en smart funksjon for deg som ikke er overbegeistret over synet av en stor, sort firkant når TV-en ikke står på. Med Ambient Mode kan bildepanelet brukes aktivt på forskjellige måter, for eksempel til å etterligne tapetet eller veggstrukturen, eller eventuelt til å vise bilder, tid/vær eller andre ting, som en aktiv bilderamme. Ambient Mode ser virkelig stilig ut, men bruker en del mer strøm enn hvis TV-en er helt avslått. Derfor kan funksjonen selvfølgelig slås av og på som du vil.

Auto Game Mode – forrykende gaming på storskjerm

Har du en spillkonsoll eller PC koblet direkte til TV-en via HDMI, sørger Auto Game Mode for å optimalisere din spillopplevelse. Da går bildesignalet rundt flere av TV-ens innbyggede prosessorer, og du oppnår en lynrask og glidende respons akkurat som på en PC-monitor.

På QN90B får du Samsungs beste versjon av Game Mode inklusive HDMI 2.1- funksjonene VRR (Variable Refresh Rate), ALLM (Automatic Low Latency Mode), HFR (High Frame Rate, 4K/120). Med Game Bar 2 har du også et komplett kontrollpanel dedikert utelukkende til gaming.

Se det beste av verdens filmer og serier med streaming

Som eier av QN90B kan du glede deg over å få tilgang til video-streamingtjenester som f.eks. Netflix. Med et abonnement får du tilgang til nesten ubegrensede mengder av film og TV-serier over nettet, og både lyd og bilde er i toppkvalitet inklusive et raskt voksende utvalg av film og serier i ekte 4K/UHD/HDR-kvalitet.

Opptak- og pausefunksjon med USB – se TV når det passer deg

Med QN90B kan du sette direkte-TV på pause, spole tilbake eller ta de opp, hvis du ønsker å se de på et senere tidspunkt. Dette krever imidlertid at du investerer i en portabel USB-harddisk, som kan fås i fornuftige størrelser for noen få hundrelapper og som enkelt kan gjemmes ute av syne. Når den først er koblet til kan du i praksis glemme den helt.

Opptaks- og pausefunksjonen gir deg en utrolig frihet i TV-hverdagen fordi du ikke lengre trenger å sitte klar i sofaen når sendingene starter. Du kan også lynraskt programmere ukens opptak via den elektroniske programguiden (EPG).

Som en eksklusiv detalj er QN90B utstyrt med doble TV-tunere, slik at du kan gjøre opptak av én sending samtidig som du ser på en annen. Vær likevel oppmerksom på at TV-en bare har én CI-slot til kortleser, så minst den ene sendingen må være ukryptert (free-to-air). Du kan imidlertid ta opp en kryptert TV-sending og samtidig se en Blu-ray/DVD-film via HDMI. Husk også at du bare kan ta opp fra de innebygde digitale TV-tunerne. Du kan altså ikke gjøre opptak fra videostreamingtjenester (f.eks. Netflix) eller fra Blu-ray.

Knivskarp digital bildekvalitet via antenne, kabel-TV og satellitt

QN90B har innebygde DVB-T2, DVB-C og DVB-S2 tunere for knivskarpt og støyfri digital-TV (inkl. HDTV) via både antenne, kabel-TV og parabol/satellitt (Canal Digital). Du trenger derfor ikke en separat tuner-boks med tilhørende fjernkontroll for å nyte suveren digital bildekvalitet.

Vår
Ekspertvurdering

Fordeler

 • Full Backlight 4K Neo QLED med Quantum Matrix Technology Pro og Ultimate UHD Dimming
 • Neo Quantum Processor 4K
 • Eco Smart Control med solceller
 • Mange avanserte gaming-funksjoner
 • Kan monteres helt inntil veggen med Slim Fit veggfeste (ekstrautstyr)
 • Svært høy lysstyrke
 • Alle HDMI-innganger er HDMI 2.1 kompatible
 • Expert Calibration
 • Pause/opptaksfunksjon med doble TV-tunere
 • Innebygget mikrofon i fjernkontroll for stemmestyring

Begrensninger

 • Ikke One Connect tilkoblingsboks
 • Ikke finish i ekte metall
 • Ikke Dolby Vision
 • Slim Fit veggfetse er ekstrautstyr

Tilbehør til Samsung QN90C 43"

Tekniske spesifikasjoner

Oppløsning 4K Ultra HD
Skjermteknologi Neo QLED
HDR-Formater HDR10+, HLG, HGiG
Skjermoppdatering 100 Hz
Bildeprosessor Neural Quantum Processor 4K
Game modeJa
Full / edge backlightFull Backlight

Anmeldelser


4.5
4 anmeldelser
5
2
4
2
3
0
2
0
1
0

Anbefalte produkter