Hopp til innhold
Samsung
OLED-TV

Samsung S95D

29 990,-stk
Skjermstørrelse
55"
Forventet på lager fredag 19. juli 2024
  -
High-end 4K QD-OLED TV med eksklusivt design, fremragende farger og perfekt sortnivåer. En drøm for TV-hjemmekinoen!

Les mer:

Beskrivelse

Samsung S95D – high-end 4K QD-OLED TV med eksklusivt design, fremragende farger og perfekt sortnivåer

 • 4K Neo Quantum QD-OLED med Neural Quantum Processor 4K
 • Perfekt sortnivåer, mettede farger og meget bred innsynsvinkel
 • Separat One Connect tilkoblings boks med kun en diskret kabel til TV inkl. strøm
 • Mange avanserte gaming funksjoner inkl. 4K/144Hz
 • Kan monteres helt inn til vegg via Slim Fit veggfeste (ekstratilbehør)

Samsung S95D er et high-end 4K QD-OLED TV, som kombinerer det beste fra QLED- og OLED-teknologiene og gir deg en bildekvalitet, du må oppleve for å tro på. Bildepanelet er kun 1,1 cm tykt, og du får en fantastisk visuell opplevelse fra TV-en, selv når det er avslått. Det nye Glare Free panelet eliminerer effektivt alle reflekser, så du også kan få glede av det flotte bildet i lyse stuer. Som en ekstra bonus får du Google Meet, så du kan ha videomøter hjemme fra sofaen (Slim Fit Camera fås som ekstrautstyr).

Den separate One Connect boksen samler alle tilkoblinger inklusive strøm, så du kun behøver en enkel diskré kabel til skjermen. Via det smarte Slim Fit veggfestet (ekstratilbehør) kan du montere TV-en helt flatt på veggen, akkurat som et maleri. En design detalj, som er med på å gjøre dette fantastiske TV til prikken over i-en i boligen din.

Via eARC kan du overføre ukomprimert surroundlyd inkl. Dolby Atmos, igjennom den tilkoblede HDMI-kabelen. For eksempel til en fet hjemmekino eller en matchende soundbar, som er laget for å gjengi Atmos høydeinformasjon i lyden. Du kan også stemmestyre TV-en via fjernkontrollens mikrofon (Amazon Alexa) eller en separat smarthøyttaler (Google Assistant). Støtte av stemmestyring på ditt lokale språk avhenger av hva den enkelte tjenesten tilbyr.

Samsung S95D fås i Graphite Black finish. Bluetooth-basert Eco Smart Control med solceller følger med. Solcellene virker selv i stuebelysning, og sparer både deg og naturen for unødvendige batterier. Tradisjonell infrarød trykknapp-fjernkontroll – for eksempel til reserve – kan kjøpes separat (TM1240A).

OBS: HiFi Klubben anbefaler kraftig å koble til et sett aktive høyttalere, en god soundbar eller et separat stereo- eller surroundanlegg, slik at lyden kan leve opp til den flotte billedkvaliteten.

Samsung QD-OLED – et spennende TV-alternativ

I en OLED-skjerm er det ingen bakbelysning bak panelet, som på de konkurrerende LED/QLED-TV-er. På OLED er det selve de enkelte billedpunkter (pixels), som sender ut lys, og det gir mulighet for både superflatt design, lavt energiforbruk, perfekt sortnivåer og ultrahurtig responstid.

QD-OLED er Samsungs egen versjon av OLED-teknologien, og den kombinerer fordelene ved OLED og Quantum Dot, som de også bruker i deres populære QLED-TV. Med QD-OLED er hele det bakerste laget på billedpanelet dekket av blå OLED-pixels, som ut fra billedsignalet aktiverer et overliggende lag av lysende røde, grønne og blå «Quantum Dots». Slik dannes det bildet du ser på skjermen.

Med QD-OLED har du ikke fargefiltre og en separat hvit fargekanal, som vanner ut fargene ved høy lysstyrke. På bunnlinjen får du optimale farger og maksimal lysstyrke samtidig, og det er en stor nyhet i OLED-universet. Energiforbruket er samtidig redusert markant på grunn av den høye effektiviteten, og det er en bonus, som absolutt er verdt å ta med seg.

I motsetning til QLED-TV kan OLED gjengi rent sort, fordi du her kun skal stenge av for de riktige pixels for å få kullsort. OLED har til gjengjeld ikke fullt så høy lysstyrke som de beste QLED-skjermene, og de føler seg derfor best hjemme i rom hvor det er noenlunde kontroll på bakgrunnsbelysningen. Det bør du ta med i betraktningen, hvis du har en veldig lys stue. Du er alltid velkommen til å ta med HiFi Klubben på råd, hvis du er i tvil om den ene eller andre typen TV er best til ditt behov.

One Connect for kun én kabel til TV

I S95D har Samsung valgt å plassere alle tilkoblingene i en separat boks (One Connect). Her kan du koble til alle HDMI-billedkildene dine – for eksempel Blu-ray-spiller og spillkonsoll – samt USB-lagermedier. Den optiske digitale lydutgangen er også plassert her.

Fra boksen behøver du bare å trekke den medfølgende dedikerte kabelen for å overføre både signaler og strøm videre til TV-en. Det er virkelig noe som pryder i stuen, hvis du har TV-en hengende på veggen. Bruker du det medfølgende bordstativet, kan du få en helt skjult kabelføring. Selve boksen kan plasseres helt ute av syne, for eksempel i et TV-møbel eller et skap. Du kan også på elegant vis montere boksen diskret på bordstativets bakside. Kabel i 0,3 og 2,5 meters lengde følger med, 5 meter fås som ekstratilbehør.

Ambient Mode – gjør TV-en din til en aktiv bilderamme

Ambient Mode er en smart funksjon for deg som ikke er overbegeistret av å se på en stor sort firkant når TV-en din er avslått. Med Ambient Mode kan bildepanelet på forskjellig vis brukes aktivt, for eksempel til å etterligne tapeten din, eller veggstrukturen din, eller til å vise bilder, tid/vær m.m. som en aktiv bilderamme. Ambient Mode ser virkelig tøft ut, men bruker en del mer strøm enn hvis TV-en var helt avslått. Derfor kan funksjonen selvfølgelig skrues av og på, som du selv ønsker.

Auto Game Mode – forrykende gaming på storskjerm

Har du spillkonsoll eller PC koblet direkte til TV-en via HDMI, sørger Auto Game Mode for å optimere spillopplevelsen din. Så kjører bildesignalet utenom flere av TV-ets innebyggede prosessorer, og du oppnår en lynhurtig og glidende respons, på samme måten som din PC-monitor.

På S95D får du Samsungs fineste versjon av Game Mode inklusive HDMI 2.1 funksjonene VRR (Variable Refresh Rate), ALLM (Automatic Low Latency Mode), HFR (High Frame Rate, 4K/144). Med Game Bar 3 har du også et komplett kontrollpanel dedikert utelukkende til gaming.

Se verdens beste filmer og serier med streaming

Som eier av S95D kan du glede deg over å få tilgang til video-streamingtjenester som f.eks. Netflix. Med et abonnement får du tilgang til nesten ubegrensede mengder av film og TV-serier over nettet, og både lyd og bilde er i toppkvalitet, inklusivt et raskt voksende utvalg av film og serier i ekte 4K/UHD/HDR-kvalitet.

Opptaks- og pausefunksjon via USB – se TV når det passer deg

Med S95D kan du sette direkte TV-sendinger på pause, spole tilbake eller ta de opp, hvis du ønsker å se dem på et senere tidspunkt. Det krever bare at du investerer i en mobil USB-harddisk, som kan fås for noen få hundrelapper og enkelt kan gjemmes ute av syne. Når den først er koblet til, kan du i praksis glemme alt om den.

Opptaks- og pausefunksjonen gir deg en utrolig frihet i TV-hverdagen din, fordi du ikke lengre er slave av å måtte sitte klar i sofaen ved sendestart. Du kan til og med lynraskt programmere ukens opptak via den elektroniske programguiden (EPG).

Som en eksklusiv detalj er S95D bestykket med dobbelte TV-tunere, så du kan ta opp én sending, samtidig med at du ser en annen. Vær rett nok oppmerksom på at TV-en kun har en CI-slot til kortleser, så minimum den ene sendingen er nødt til å være ukryptert (free-to-air). Du kan dog stadig ta opp en kryptert TV-sending og samtidig se en Blu-ray/DVD-film via HDMI. Vær også oppmerksom på at du kun kan ta opp fra de innebyggede digitale TV-tunerne. Du kan altså ikke ta opp fra video-streamingtjenester (f.eks. Netflix) eller fra Blu-ray.

Knivskarpt digital bildekvalitet via antenne, kabel-TV og satellitt

S95D har innebyggede DVB-T2, DVB-C og DVB-S2 tunere for knivskarpt og støyfritt digital-TV (inkl. HDTV) via både antenne, kabel-TV og parabol/satellitt (Canal Digital). Du trenger derfor ikke en separat tuner boks med tilhørende fjernkontroller for å nyte suveren digital bildekvalitet.

Vår
Ekspertvurdering

Fordeler

 • 4K Neo Quantum QD-OLED med Neural Quantum Processor 4K
 • Perfekt sortnivåer og meget bred innsynsvinkel
 • Eksklusivt ultraslankt design
 • One Connect tilkoblings boks (0,3 og 2,5 meter kabel følger med, 5 meter fås som ekstratilbehør)
 • Eco Smart Control med solceller
 • Mange avanserte gaming funksjoner inkl. 4K/144Hz
 • Game Motion Plus / Super Ultra Wide GameView / Game Bar 3.0
 • Innebygget Google Meet (Slim Fit Camera fås separat)
 • Panel responstid: 6 ms
 • Kan monteres helt inn til vegg via Slim Fit veggfeste (ekstratilbehør)
 • Høy lysstyrke for et OLED-TV
 • Alle HDMI-innganger er HDMI 2.1 kompatible
 • Expert Calibration
 • Pause/opptaksfunksjon med dobbelte TV-tunere
 • Innebygget mikrofon i fjernkontrollen for stemmestyring

Begrensninger

 • Ikke finish i ekte metall
 • Ikke Dolby Vision
 • Slim Fit veggfeste er ekstratilbehør
 • Enkelte QLED-alternativer har høyere lysstyrke

Reviews

Tekniske spesifikasjoner

Oppløsning 4K Ultra HD
Skjermteknologi OLED
HDR-Formater HDR10+, HLG, HGiG
Skjermoppdatering 100 Hz
Bildeprosessor Neural Quantum Processor 4K
Game modeJa

Anbefalte produkter